3 Resultaten
 • Quick view Najell Omni Draagzak

  Najell Omni Draagzak

  Uit voorraad leverbaar
  99,-
 • Quick view Najell SleepCarrier Wind Cover

  Najell SleepCarrier Wind Cover

  Uit voorraad leverbaar
  59,-
3 Resultaten

Najell

 

Najell is een Zweeds label met innovatieve babyproducten. Alle producten zijn gemaakt om het leven van jou en je kindje nog gemakkelijker te maken. Soms gaat het om compleet nieuwe producten, soms om bekende producten met een vernieuwde of verbeterde functionaliteit. Meer weten? Bekijk dan de Najell producten op deze pagina.

 

Compact, simpel en overal bruikbaar

Een mooi, functioneel product van Najell is het babynestje. Het Najell babynestje neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Dankzij de extra brede schouder- en heupband draag je het babynestje heel comfortabel met je mee. Verder kun je het bijna overal neerleggen. Je tilt het babynestje gemakkelijk over van de kinderwagen naar bijvoorbeeld het ledikantje. Ondertussen slaapt je kindje gewoon door.

 

Comfortabel

Najell producten zijn ook heel comfortabel voor je kindje. Het Najell babynestje voelt heerlijk zacht aan. Extra accessoires geven je kindje in het babynestje nog meer comfort. Soms zijn er accessoires beschikbaar die je kindje beschermen tegen wind en regen of je kindje wat meer warmte en geborgenheid geven.