Najell

Najell is een Zweeds label met innovatieve babyproducten. Alle producten zijn gemaakt om het leven van jou en je kindje nog gemakkelijker te maken. Soms gaat het om compleet nieuwe producten, soms om bekende producten met een vernieuwde of verbeterde functionaliteit. Meer weten? Bekijk dan de Najell producten op deze pagina.

Lees meer...

Compact, simpel en overal bruikbaar

Een mooi, functioneel product van Najell is het babynestje. Het Najell babynestje neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Dankzij de extra brede schouder- en heupband draag je het babynestje heel comfortabel met je mee. Verder kun je het bijna overal neerleggen. Je tilt het babynestje gemakkelijk over van de kinderwagen naar bijvoorbeeld het ledikantje. Ondertussen slaapt je kindje gewoon door.

Comfortabel

Najell producten zijn ook heel comfortabel voor je kindje. Het Najell babynestje voelt heerlijk zacht aan. Extra accessoires geven je kindje in het babynestje nog meer comfort. Soms zijn er accessoires beschikbaar die je kindje beschermen tegen wind en regen of je kindje wat meer warmte en geborgenheid geven.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Najell SleepCarrier Wind Cover

  De Najell SleepCarrier Wind Cover is een ideale accessoire voor jouw Najell Sleepcarrier Babynest wanneer je er met je kindje op uit gaat. De wind cover beschermt je kindje en is eenvoudig te bevestigen.
  59,-
 • Quick view

  Najell SleepCarrier Cadeauset

  De Najell SleepCarrier Cadeauset bestaat uit een deken en een kussen en wordt geleverd in een mooie cadeaudoos. De perfecte aanvulling voor het multifunctionele Najell SleepCarrier Original Babynest!
  59,-
2 Resultaten