Nattou

Op zoek naar iets dat heerlijk zacht is en waar je baby'tje lekker mee kan spelen? Kijk dan vooral naar de spulletjes die we van Nattou in onze webshop hebben. Alle spulletjes die we van Nattou in de aanbieding hebben, zijn gegarandeerd zacht en voelen daardoor heerlijk comfortabel aan.

Lees meer...

Functionele knuffels

Bij ons kan je producten van Nattou kopen die niet alleen heel fijn aanvoelen, maar ook nog eens functioneel zijn. Zo heb je activiteitenknuffels en speelspiraaltjes waarmee je baby optimaal de gevoelszintuigen kan ontwikkelen. Tevens heb je leuke speelkleden waarop je kindje zichzelf heerlijk kan vermaken door van alles te gebruiken wat hij of zij om zich heen ziet.

Zachtheid op 'harde' momenten

Wanneer je baby wat verdrietig is, kan hij of zij steun zoeken bij een zacht Nattou knuffeldiertje of -doekje. Je kindje kan het diertje of doekje lekker vastgrijpen en er heerlijk tegenaan kruipen. Doordat de spulletjes die je van Nattou in onze online shop kunt vinden zo zacht zijn, zal het je kindje veel goed doen. Daarbij komt dat je met een gerust hart je baby'tje ermee alleen kunt laten, doordat de zachte materialen onschadelijk zijn voor je kleine.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Nattou Octopus Piu Piu Knuffel

  De Nattou Octopus Piu Piu Knuffel is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De schattige knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  18,95
 • Quick view

  Nattou Maxi Driehoek Knuffeldoekje

  Met het Nattou Maxi Driehoek Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  18,95
 • Quick view

  Nattou Lapidou Knuffel

  Met de Nattou Lapidou Knuffel kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. De knuffel ziet er schattig uit en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt.
  19,95
3 Resultaten