Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nedis

In het assortiment van Nedis vind je allerlei slimme apparaten. De bewegingssensors, babyfoons, rookmelders en andere apparatuur van Nedis werkt erg gebruiksvriendelijk. De gebruikte symboliek is erg logisch waardoor de apparaten eenvoudig te bedienen zijn. Met hulp van de app wordt het nog eenvoudiger om de apparaten te bedienen.

Lees meer...

Nedis om je kindje in de gaten te houden

Het is niet altijd mogelijk om heel dichtbij je kindje in de buurt te zijn. Een babyfoon met camera en/of een bewegingssensor laten jou vanaf een afstand weten of het goed gaat met je kindje. De meeste Nedis artikelen werken met behulp van Wi-Fi waardoor je wereldwijd met je kindje in contact kunt blijven en kunt meegenieten van hoe het er thuis aan toe gaat.

Nedis online bestellen

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Nedis producten. Bij ieder product vind je een heldere productbeschrijving zodat je in één oogopslag alle specificaties van een artikel kunt vinden. Wil je graag meer weten of de Nedis artikelen? Bekijk dan de video waarin onze productspecialist je kennis laat maken met het Nedis assortiment. Je shopt Nedis producten online of in één van onze megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

4 producten

Populariteit
Filteren

4 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader