Nedis

In het assortiment van Nedis vind je allerlei slimme apparaten. De bewegingssensors, babyfoons, rookmelders en andere apparatuur van Nedis werkt erg gebruiksvriendelijk. De gebruikte symboliek is erg logisch waardoor de apparaten eenvoudig te bedienen zijn. Met hulp van de app wordt het nog eenvoudiger om de apparaten te bedienen.

Lees meer...

Nedis om je kindje in de gaten te houden

Het is niet altijd mogelijk om heel dichtbij je kindje in de buurt te zijn. Een babyfoon met camera en/of een bewegingssensor laten jou vanaf een afstand weten of het goed gaat met je kindje. De meeste Nedis artikelen werken met behulp van Wi-Fi waardoor je wereldwijd met je kindje in contact kunt blijven en kunt meegenieten van hoe het er thuis aan toe gaat.

Nedis online bestellen

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Nedis producten. Bij ieder product vind je een heldere productbeschrijving zodat je in één oogopslag alle specificaties van een artikel kunt vinden. Wil je graag meer weten of de Nedis artikelen? Bekijk dan de video waarin onze productspecialist je kennis laat maken met het Nedis assortiment. Je shopt Nedis producten online of in één van onze megastores.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Outdoor IP-Camera Full HD

  De Nedis Wi-Fi Smart Outdoor IP-Camera Full HD wordt geactiveerd door geluid of beweging. Dankzij de Full HD-resolutie en nachtzichtmodus heb je scherp beeld. De camera is waterdicht en heeft een flexibel design.
  79,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E14 Warm / Cold White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E14 Warm / Cold White is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs via Amazon Alexa of Google Home!
  14,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 A60 is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  14,99

  12,49

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Full Colour / Warm White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Full Colour / Warm White is een combinatie van klassiek en technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  17,99

  14,99

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Bewegingssensor kun je apparaten automatisch laten inschakelen als iemand de kamer binnenkomt. De sensor is eenvoudig te installeren en te bedienen via je telefoon of tablet.

  29,99

  18,95

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Plug Stroommeter Type F

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Plug Stroommeter krijg je inzicht in welke apparaten veel stroom gebruiken. Je kunt zelfs apparaten bedienen via je smartphone en tablet. Zo is het mogelijk om een tijdschema in te stellen.

  24,99

  18,50

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel

  Met de Nedis Wi-Fi Smart Videodeurbel ben je meteen op de hoogte als er iemand voor de deur staat. De videodeurbel stuurt een melding naar je smartphone waarna je de keuze kunt maken om een videogesprek te starten.
  89,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Stekkerdoos

  Dankzij de Nedis Wi-Fi Smart Stekkerdoos kun je drie apparaten op afstand bedienen via je telefoon. Zo kun je de apparaten uitschakelen of een tijdschema instellen. Dit werkt ook via Amazon Alexa en Google Home.

  49,99

  36,-

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart Sirene Alarm of Gong

  De Nedis Wi-Fi Smart Sirene is te gebruiken als een alarm en deurbel die je eenvoudig kunt bedienen via je smartphone of tablet. De sirene beschikt over knipperende LED's, een bewegingssensor en acht geluiden.
  39,99
 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Warm - White

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp E27 Warm White is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en zelfs met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  17,99

  12,99

 • Quick view

  Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 ST64 5W

  De Nedis Wi-Fi Smart LED-Lamp Filament E27 ST64 5W is een combinatie van klassiek design en slimme technologie. De lamp is te bedienen op afstand via je smartphone en met je stem via Amazon Alexa of Google Home!

  17,99

  15,99

11 Resultaten
Trustpilot