Neyt

Wij hebben diverse meubels van Neyt in de aanbieding, die gezamenlijk ervoor kunnen zorgen dat je een complete kinderkamer hebt. Alle meubels die je je maar kunt bedenken en die je maar nodig kunt hebben voor een kinderkamer vind je bij Neyt in onze online shop. Bedden, kasten en bureaus zijn hier voorbeelden van.

Lees meer...

Keuze uit verschillende stijlen

De producten van Neyt die in onze webshop te vinden zijn, zijn onderverdeeld in diverse stijlen. Je kunt daarnaast kiezen uit verscheidene mogelijkheden op het gebied van kleur en uitvoering. Van iedere soort zijn bijpassende meubels te verkrijgen, zodat je, indien gewenst, een totaalinrichting in dezelfde kleur en stijl kunt uitzoeken.

Kwaliteit

De materialen die worden gebruikt bij het maken van de producten van Neyt zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor ben je er zeker van dat de meubels lang mee gaan en dat ze geschikt zijn voor intensief gebruik.

Voordelen van Babypark

Je kunt een complete tienerkamer van Neyt kopen bij Babypark en zo genieten van de diverse voordelen die wij bieden. Je hebt gratis bezorging en kunt de meubels door ons in elkaar laten zetten.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Neyt Rob Bed Incl. Lade Grijs 90 x 200 cm

  Het Neyt Rob Bed Incl. Lade Grijs 90 x 200 cm is zeer strak en de kleur geeft dit bed een klassieke uitstraling. Met dit bed kun je vele kanten op en er kunnen allerlei kleuren bij gecombineerd worden.
  309,-
 • Quick view

  Neyt Nina Wintereik Nachtkastje Zand

  Het Nina Wintereik Nachtkastje Zand is van het merk Neyt en zorgt ervoor dat de kinderkamer een warme uitstraling krijgt. Het kastje is voorzien van twee laden welke de nodige opbergruimte bieden.

  111,-

  75,-

 • Quick view

  Neyt Rob Kledingkast 2-Deurs Grijs

  De Neyt Rob Kledingkast 2-Deurs Grijs biedt zeer veel opbergruimte en creëert een warme look in de slaapkamer.
  309,-
 • Quick view

  Neyt Liam Linnenkast 2-Deurs Grijs

  De Liam linnenkast van het merk Neyt is een prachtige linnenkast en heeft een grijze look wat deze kast uniek maakt!

  259,-

  169,-

 • Quick view

  Neyt Rob Nachtkastje Grijs

  Het Neyt Rob Nachtkastje Grijs is een leuk en handig nachtkastje voor bij het bed of onder het bureau. Voorzien van twee laden welke de nodige opbergruimte bieden.
  97,-
5 Resultaten