8 Resultaten
 • Quick view

  Nifty Shower Glove Roest

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De stijlvolle Nifty Shower Glove Roest is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Nifty IJsbeer Shower Glove Lichtgroen

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De Nifty IJsbeer Shower Glove Lichtgroen is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Nifty Beer Washand

  Met de Nifty Beer Washand kan je je kindje heerlijk wassen. Dit washandje is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen dat zacht aanvoelt op de huid van je kindje. Geschikt voor in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Nifty Zeehond Washand Roze

  Met de Nifty Zeehond Washand Roze kan je je kindje heerlijk wassen. Dit washandje is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen dat zacht aanvoelt op de huid van je kindje. Geschikt voor in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Nifty Zeehond Washand

  Met de Nifty Zeehond Washand kan je je kindje heerlijk wassen. Dit washandje is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen dat zacht aanvoelt op de huid van je kindje. Geschikt voor in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Nifty Beer Shower Glove White

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De stijlvolle Nifty Beer Shower Glove White is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Nifty Badcape

  De Nifty Badcape is erg handig in gebruik. Sla het pootje over je schouder en wikkel je kindje meteen in wanneer het net uit bad komt. Door het verzwaarde pootje blijft de badcape goed hangen.
  29,95
 • Quick view

  Nifty Zeehond Shower Glove

  Op zoek naar meer grip om je baby vast te houden onder het douchen? De stijlvolle Nifty Zeehond Shower Glove is hiervoor de oplossing. De washand is gemaakt van hoogwaardig en biologisch materiaal.

  14,95

  13,49

8 Resultaten
Trustpilot