Nijntje

Ook de beroemde Nijntje is in onze online shop terug te vinden. Dat kan ook niet anders, want wie kent Nijntje nou niet? Precies. Daarom hebben wij diverse producten van Nijntje in de aanbieding. Nijntje is ontzettend veelzijdig en is daarmee van alle markten thuis.

Lees meer...

Ruime keuze

Wanneer je bij Nijntje in onze webshop bent beland, staat je ongelofelijk veel keuze te wachten. Een leuke piano, activiteitenspeelbord, knuffel en boxkleed zijn maar een kleine greep uit de zeer uitgebreide collectie. Met haar jarenlange ervaring is bij Nijntje werkelijk van alles te vinden. Dat is ook niet heel raar, want ze hebben bij Nijntje reeds tientallen jaren de kans gehad om mooie en praktische dingen te ontwerpen voor de kleintjes. En dat merk je.

Speelgoed en accessoires voor op de kinderkamer

Je kunt niet alleen speelgoed van Nijntje kopen, maar er zijn ook allerlei soorten accessoires te vinden die een geweldige aanvulling vormen op de kinderkamer. Leuke letters voor op de muur en kapstokjes vormen hier een voorbeeld van. Wanneer je dol bent op Nijntje en graag van alles hiervan wilt, zit je bij Babypark op het juiste adres.

Lees minder...
79 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Nijntje Corduroy Knuffel 23 cm

  Deze Nijntje Corduroy Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  13,27
 • Quick view

  Nijntje Terry Knuffel 23 cm

  Deze prachtige Nijntje Terry Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.

  Normale prijs: 15,99

  Special Price 15,16

 • Quick view

  Nijntje Rietjesbeker Met Handvat

  Deze Nijntje Rietjesbeker Met Handvat is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 3,99

 • Quick view

  Nijntje Knuffel Light Wash Denim 23 cm

  Deze Nijntje Knuffel Light Wash Denim 23 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook heel goed als decoratie gebruikt worden in de babykamer.

  27,95

  23,76

 • Quick view

  Nijntje Mousseline Knuffel 23 cm

  Deze prachtige Nijntje Mousseline Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  17,95
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Rammelaar

  Met de schattige Nijntje Green Knit Rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes. Geschikt vanaf de geboorte.

  5,95

  3,50

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  8,95

  7,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Muziekmobiel Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Muziekmobiel Pink zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort! De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt van 0-6 maanden!

  36,95

  29,95

 • Quick view

  Nijntje Boris Bear Corduroy Knuffel 24 cm Brown

  Deze Nijntje Boris Bear Teddy Knuffel 17 cm Brown is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  24,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Flowers All Over Knuffel 25 cm

  De Nijntje Vintage Flowers All Over Knuffel 25 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  12,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Flowers Knuffel 25 cm

  Deze Nijntje Vintage Flowers Knuffel 25 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Knuffel 23 cm Pink / Yellow Melange

  De Nijntje Knuffel 23 cm Pink / Yellow Melange is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  36,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes All Over Knuffel 35 cm

  De Nijntje Vintage Sunny Stripes All Over Knuffel 35 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  19,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Muziekmobiel

  Met de Nijntje Vintage Sunny Stripes Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt vanaf de geboorte.
  39,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Boxkleed

  Dit Nijntje Vintage Sunny Stripes Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het kleed is gemaakt van zacht materiaal en beschikt over activiteiten die je kindje erg interessant zal vinden.
  59,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Wagenspanner

  De prachtige Nijntje Vintage Sunny Stripes Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige knuffeltjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.
  16,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Rammelaar

  Met deze schattige Nijntje Vintage Sunny Stripes Rammelaar kan je kindje heerlijk knuffelen en rammelen. De stijlvolle rammelaar is gemaakt van zachte en hoogwaardige materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  6,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Muziekdoosje

  Het Nijntje Vintage Sunny Stripes Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van Nijntje speelt een vrolijk muziekje en is gemaakt van zachte materialen.
  19,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Ringrammelaar

  Met deze stijlvolle Nijntje Vintage Sunny Stripes Ringrammelaar kan je kindje heerlijk knuffelen en rammelen. De schattige ringrammelaar is gemaakt van zachte en hoogwaardige materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  9,95
 • Nieuw
  Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Knuffeldoekje

  Het schattige Nijntje Vintage Sunny Stripes Knuffeldoekje is een zacht doekje waarmee de baby heerlijk kan knuffelen. Aan het doekje zit een knuffel van Nijntje die eenvoudig vast te houden is met kleine kinderhandjes.
  10,95
 • Quick view

  Nijntje Lepelset 6 Stuks

  Deze Nijntje Lepelset 6 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels zijn erg leuk te combineren met andere producten van Nijntje. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig, BPA vrij materiaal.
  5,99
 • Quick view

  Nijntje Kom Met Zuignap

  De Nijntje Kom Met Zuignap is erg praktisch wanneer je kindje zelfstandig leert eten. Het kommetje zuigt zich namelijk vast aan de ondergrond, zo kan je kindje het tijdens het eten niet omgooien! Erg handig.

  Normale prijs: 9,99

  Special Price 7,99

 • Quick view

  Nijntje Drinkpakjeshouder

  Deze Nijntje Drinkpakjeshouder voorkomt morsen en knijpfonteinen tijdens het drinken met een drinkpakje. De ideale oplossing! De stijlvolle houder is makkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  3,99
 • Quick view

  Nijntje Rammelaar Met Bijtring

  De Nijntje Rammelaar Met Bijtring zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 4,79

79 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot