Nijntje

Ook de beroemde Nijntje is in onze online shop terug te vinden. Dat kan ook niet anders, want wie kent Nijntje nou niet? Precies. Daarom hebben wij diverse producten van Nijntje in de aanbieding. Nijntje is ontzettend veelzijdig en is daarmee van alle markten thuis.

Lees meer...

Ruime keuze

Wanneer je bij Nijntje in onze webshop bent beland, staat je ongelofelijk veel keuze te wachten. Een leuke piano, activiteitenspeelbord, knuffel en boxkleed zijn maar een kleine greep uit de zeer uitgebreide collectie. Met haar jarenlange ervaring is bij Nijntje werkelijk van alles te vinden. Dat is ook niet heel raar, want ze hebben bij Nijntje reeds tientallen jaren de kans gehad om mooie en praktische dingen te ontwerpen voor de kleintjes. En dat merk je.

Speelgoed en accessoires voor op de kinderkamer

Je kunt niet alleen speelgoed van Nijntje kopen, maar er zijn ook allerlei soorten accessoires te vinden die een geweldige aanvulling vormen op de kinderkamer. Leuke letters voor op de muur en kapstokjes vormen hier een voorbeeld van. Wanneer je dol bent op Nijntje en graag van alles hiervan wilt, zit je bij Babypark op het juiste adres.

Lees minder...
75 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Nijntje Jashaak Oranje

  Met dit jashaakje van Nijntje heb je geen last meer van rondslingerende jassen en tassen.

  2,95
 • Quick view

  Nijntje Pakjeshouder

  Het handige Nijntje Pakjeshouder voorkomt dat er wordt geknoeid met drinkpakjes. De houder is geschikt voor pakjes van 150 en 200 ml en voorzien van voetjes waarmee het drinkpakje stabiel blijft staan.
  2,99
 • Quick view

  Nijntje Rietjesbeker Met Handvat

  Deze Nijntje Rietjesbeker Met Handvat is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
  6,99
 • Quick view

  Nijntje Terry Knuffel 23 cm

  Deze prachtige Nijntje Terry Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje 360º Antilek Beker Met Handvat

  De Nijntje 360º Antilek Beker Met Handvat is een handige beker die de overgang van fles naar beker eenvoudiger maakt. De beker is gemaakt van BPA vrij materiaal en te gebruiken vanaf ongeveer 6 maanden.
  7,79
 • Quick view

  Nijntje Lepelset Extra Lang 6 Stuks

  De Nijntje Lepelset Extra Lang 6 Stuks is voorzien van een lange handgreep waardoor je je kindje eenvoudig kan voeden. De lepels zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kunnen na gebruik de vaatwasser in.
  4,99
 • Quick view

  Nijntje Bijtspeeltje Met Rammelaar

  Het Nijntje Bijtspeeltje Met Rammelaar geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koelkast worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  4,99
 • Quick view

  Nijntje 3 Fases Bijtring

  Dit Nijntje 3 Fases Bijtring geeft je kindje verzachting aan het tandvlees bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koelkast worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  5,19
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Knuffel 60 cm

  Met deze schattige Nijntje Green Knit Knuffel 60 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  49,95

  38,21

 • Quick view

  Nijntje Knuffel Light Wash Denim 23 cm

  Deze Nijntje Knuffel Light Wash Denim 23 cm is gemaakt van zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook heel goed als decoratie gebruikt worden in de babykamer.

  27,95

  23,76

 • Quick view

  Nijntje Mousseline Knuffel 23 cm

  Deze prachtige Nijntje Mousseline Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  11,99
 • Quick view

  Nijntje Green Knit Rammelaar

  Met de schattige Nijntje Green Knit Rammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal en ideaal voor kleine handjes. Geschikt vanaf de geboorte.

  4,95

  4,-

 • Quick view

  Nijntje Zomer Slaapzak Jade 70 cm

  De Nijntje Zomer Slaapzak Jade 70 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De stijlvolle slaapzak is geschikt voor kinderen van 3-6 maanden. Wasbaar op 40 graden.
  27,95
 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Knisperdoekje

  Het Nijntje Fun At Sea Knisperdoekje is gemaatk van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Je kindje zal het stijlvolle doekje gebruiken om er mee te spelen en te knuffelen.

  7,95

  6,36

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Rammelaar Bal

  De schattige Nijntje Fun At Sea Rammelaar Bal helpt met de ontwikkeling van de hand- en oogcoördinatie van je kindje. Wanneer je kindje met de Fun At Sea rammelaar schudt, bewegen de balletjes in de ring.

  7,95

  6,76

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Speelbal

  De Nijntje Fun At Sea Speelbal is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt. De speelbal is geschikt vanaf de geboorte en wasbaar op 30 graden. Voorzien van labeltjes.

  7,95

  6,76

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Autostoelspeeltje

  Het Nijntje Fun At Sea Autostoelspeeltje beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen. Het speeltje kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Ringrammelaar

  De schattige Nijntje Fun At Sea Ringrammelaar is een leuk speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  7,95

  6,76

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Kiekeboe Knuffel 20 cm

  Deze Nijntje Fun At Sea Kiekeboe Knuffel 20 cm is gemaakt van zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en is wasbaar in de wasmachine.

  14,95

  11,24

 • Quick view

  Nijntje Fun At Sea Kubus

  De Nijntje Fun At Sea Kubus met rammeltje beschikt over verschillende activiteiten, materialen en afbeeldingen. De kubus is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte. Leuk om cadeau te geven.

  12,95

  11,01

 • Quick view

  Nijntje Corduroy Knuffel 23 cm

  Deze Nijntje Corduroy Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.

  Normale prijs: 15,95

  Special Price 14,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Muziekmobiel Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Muziekmobiel Pink zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort! De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt van 0-6 maanden!

  34,95

  24,99

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  7,95

  6,76

 • Quick view

  Nijntje Rietjesbeker

  Deze Nijntje Rietjesbeker is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De handige rietjesbeker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
  6,99
75 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot