Nijntje

Nijntje

Ook de beroemde Nijntje is in onze online shop terug te vinden. Dat kan ook niet anders, want wie kent Nijntje nou niet? Precies. Daarom hebben wij diverse producten van Nijntje in de aanbieding. Nijntje is ontzettend veelzijdig en is daarmee van alle markten thuis.

Lees meer...

Ruime keuze

Wanneer je bij Nijntje in onze webshop bent beland, staat je ongelofelijk veel keuze te wachten. Een leuke piano, activiteitenspeelbord, knuffel en boxkleed zijn maar een kleine greep uit de zeer uitgebreide collectie. Met haar jarenlange ervaring is bij Nijntje werkelijk van alles te vinden. Dat is ook niet heel raar, want ze hebben bij Nijntje reeds tientallen jaren de kans gehad om mooie en praktische dingen te ontwerpen voor de kleintjes. En dat merk je.

Speelgoed en accessoires voor op de kinderkamer

Je kunt niet alleen speelgoed van Nijntje kopen, maar er zijn ook allerlei soorten accessoires te vinden die een geweldige aanvulling vormen op de kinderkamer. Leuke letters voor op de muur en kapstokjes vormen hier een voorbeeld van. Wanneer je dol bent op Nijntje en graag van alles hiervan wilt, zit je bij Babypark op het juiste adres.

Lees minder...
104 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Nijntje Corduroy Knuffel

  Deze Nijntje Corduroy Knuffel is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Rammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  4,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Kubus

  De Nijntje ABC Kubus met rammeltje beschikt over verschillende activiteiten, materialen en afbeeldingen. De kubus is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Boxspiraal

  De Nijntje Nijntje Baby Rib Boxspiraal beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. De boxspiraal kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is wasbaar in de wasmachine.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Autostoelspeeltje Mint

  Het Nijntje Safari Autostoelspeeltje Mint beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Knuffel

  Deze Nijntje ABC Knuffel is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Buggyboekje

  Met dit leuke Nijntje ABC Buggyboekje hoeft je kindje zich niet meer te vervelen in de buggy! Het buggyboekje is voorzien van activiteiten die je kindje extra zullen uitdagen. Door middel van een clip te bevestigen aan de buggy.
  9,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Muziekdoosje Mint

  Het Nijntje Safari Muziekdoosje Mint is een handig hulpmiddel om je kindje nog sneller in dromenland te krijgen. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft de vorm van Nijntje.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Rammelaar Zilver

  Met deze Nijntje Rammelaar vermaakt je kindje zich urenlang! De bel in de rammelaar stimuleert bovendien meerdere zintuigen.
  5,99
 • Quick view

  Nijntje Safari Kiekeboe Knuffel Mint

  Deze Nijntje Safari Kiekeboe Knuffel Mint is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Boxspiraal Mint

  De Nijntje Safari Boxspiraal Mint beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Knuffelrammelaar

  De Nijntje ABC Knuffelrammelaar is een speeltje wat je kindje lekker zoet houdt. Als je kindje het heen en weer schudt maakt het een rammelend geluid. Het heeft een afmeting van 20 cm.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Knuffeldoekje

  Het Nijntje ABC Knuffeldoekje is een lekker zacht doekje waarmee de baby heerlijk kan knuffelen. Aan het doekje zit een knuffel van Nijntje wat eenvoudig is vast te pakken. Het knuffeldoekje is wasbaar in de wasmachine.
  10,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Hoofdje Wanddecoratie Mint

  Deze Nijntje Safari Hoofdje Wanddecoratie Mint is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer! De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Bal Mint

  Met deze Nijntje Safari bal zal je kindje zich prima vermaken want de bal beschikt over een leuk rammeltje en verschillende kleuren. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  6,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Muziekdoosje

  Het Nijntje ABC Muziekdoosje is een handig hulpmiddel om je kindje nog sneller in dromenland te krijgen. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft de vorm van Nijntje.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Boxspiraal Pink

  De Nijntje Baby Rib Boxspiraal beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. De boxspiraal kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is wasbaar in de wasmachine.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Knuffelrammelaar Mint

  De Nijntje Safari Knuffelrammelaar Mint is een speeltje wat je kindje lekker zoet houdt. Als je kindje het heen en weer schudt maakt het een rammelend geluid.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Balrammelaar Mint

  Met de Nijntje Safari Balrammelaar Mint kan je kindje lekker spelen. De balrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  6,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Autostoelspeeltje Pink

  Het Nijntje Baby Rib Autostoelspeeltje Pink beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Paperbag Mt. XL

  Deze Nijntje Paperbag is erg handig om al je spullen in op te bergen. Ook is het leuk om de opbergzak als decoratie ergens neer te zetten. De zak is gemaakt van 3 lagen stevig kraftpapier.

  12,99

  11,95

 • Quick view

  Nijntje ABC Stoel Blauw / Wit

  Met de Nijntje ABC Stoel Blauw / Wit heeft je kindje zijn of haar eigen plekje om heerlijk comfortabel te zitten! De stoel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de afneembare hoes is geschikt voor de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Kiekeboe Knuffel

  Deze Nijntje ABC Kiekeboe Knuffel is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  12,95
104 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5