Nijntje

Nijntje

Ook de beroemde Nijntje is in onze online shop terug te vinden. Dat kan ook niet anders, want wie kent Nijntje nou niet? Precies. Daarom hebben wij diverse producten van Nijntje in de aanbieding. Nijntje is ontzettend veelzijdig en is daarmee van alle markten thuis.

Lees meer...

Ruime keuze

Wanneer je bij Nijntje in onze webshop bent beland, staat je ongelofelijk veel keuze te wachten. Een leuke piano, activiteitenspeelbord, knuffel en boxkleed zijn maar een kleine greep uit de zeer uitgebreide collectie. Met haar jarenlange ervaring is bij Nijntje werkelijk van alles te vinden. Dat is ook niet heel raar, want ze hebben bij Nijntje reeds tientallen jaren de kans gehad om mooie en praktische dingen te ontwerpen voor de kleintjes. En dat merk je.

Speelgoed en accessoires voor op de kinderkamer

Je kunt niet alleen speelgoed van Nijntje kopen, maar er zijn ook allerlei soorten accessoires te vinden die een geweldige aanvulling vormen op de kinderkamer. Leuke letters voor op de muur en kapstokjes vormen hier een voorbeeld van. Wanneer je dol bent op Nijntje en graag van alles hiervan wilt, zit je bij Babypark op het juiste adres.

Lees minder...
62 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Nijntje Corduroy Knuffel

  Deze Nijntje Corduroy Knuffel is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Nachtlamp 3D Roze

  De Nijntje nachtlamp 3D roze verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. De nachtlamp beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
 • Quick view

  Nijntje Safari Hoofdje Wanddecoratie Mint

  Deze Nijntje Safari Hoofdje Wanddecoratie Mint is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer! De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Balrammelaar Mint

  Met de Nijntje Safari Balrammelaar Mint kan je kindje lekker spelen. De balrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  6,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Ringrammelaar Mint

  Met de Nijntje Safari Ringrammelaar Mint kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Boxspiraal Mint

  De Nijntje Safari Boxspiraal Mint beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Bal Mint

  Met deze Nijntje Safari bal zal je kindje zich prima vermaken want de bal beschikt over een leuk rammeltje en verschillende kleuren. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  6,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Stoel Blauw / Wit

  Met de Nijntje ABC Stoel Blauw / Wit heeft je kindje zijn of haar eigen plekje om heerlijk comfortabel te zitten! De stoel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de afneembare hoes is geschikt voor de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Kiekeboe Knuffel Mint

  Deze Nijntje Safari Kiekeboe Knuffel Mint is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen en spelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Knuffelrammelaar Mint

  De Nijntje Safari Knuffelrammelaar Mint is een speeltje wat je kindje lekker zoet houdt. Als je kindje het heen en weer schudt maakt het een rammelend geluid.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Paperbag Mt. XL

  Deze Nijntje Paperbag is erg handig om al je spullen in op te bergen. Ook is het leuk om de opbergzak als decoratie ergens neer te zetten. De zak is gemaakt van 3 lagen stevig kraftpapier.

  12,99

  11,95

 • Quick view

  Nijntje Safari Boxpantoffels Mint

  De Nijntje Safari Boxpantoffels Mint zitten lekker warm comfortabel aan de voeten van je baby. De pantoffels zijn vanaf de geboorte al te gebruiken. Ze zijn ook er leuk om te geven als zwangerschapscadeau of kraamcadeau.
  9,95
 • Quick view

  Nijntje Paperbag Outline Mt. M

  Deze Nijntje Paperbag Outline is ideaal om al je kleine spulletjes in op te bergen. Ook is het leuk om de opbergzak als decoratie in de kinder- of woonkamer neer te zetten. De zak is gemaakt van 3 lagen stevig kraftpapier.
  8,99
 • Quick view

  Nijntje Safari Autostoelspeeltje Mint

  Het Nijntje Safari Autostoelspeeltje Mint beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Muziekdoosje Mint

  Het Nijntje Safari Muziekdoosje Mint is een handig hulpmiddel om je kindje nog sneller in dromenland te krijgen. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft de vorm van Nijntje.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Paperbag Outline Mt. XL

  Deze Nijntje Paperbag Outline is ideaal om al je spullen in op te bergen. Ook is het leuk om de opbergzak als decoratie in de kinder- of woonkamer neer te zetten. De zak is gemaakt van 3 lagen stevig kraftpapier.

  12,99

  11,95

 • Quick view

  Nijntje Safari Stoel Mint

  Het Nijntje Safari Stoel Mint beschikt over een afneembare hoes dat uitwasbaar is in de wasmachine. Het stoeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  44,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Houten Ringrammelaar Roze

  Met de Nijntje Safari Houten Ringrammelaar Roze kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Rammelaar Zilver

  Met deze Nijntje Rammelaar vermaakt je kindje zich urenlang! De bel in de rammelaar stimuleert bovendien meerdere zintuigen.
  5,99
 • Quick view

  Nijntje Velvet Knuffel

  Deze Nijntje Velvet Knuffel is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  17,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Knuffel

  Deze Nijntje Safari Knuffel is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  10,95
 • Quick view

  Nijntje Letter A

  Let op! Wordt geleverd in verschillende kleuren. Houten Nijntje letter van het merk Anel wat leuk is als decoratie op de kamer van je kind.
  1,99
 • Quick view

  Nijntje Letter L

  Let op! Wordt geleverd in verschillende kleuren. Houten Nijntje letter van het merk Anel wat leuk is als decoratie op de kamer van je kind.
  1,99
 • Quick view

  Nijntje Letter E

  Let op! Wordt geleverd in verschillende kleuren. Houten Nijntje letter van het merk Anel wat leuk is als decoratie op de kamer van je kind.
  1,99
62 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3