Nijntje

Nijntje

Ook de beroemde Nijntje is in onze online shop terug te vinden. Dat kan ook niet anders, want wie kent Nijntje nou niet? Precies. Daarom hebben wij diverse producten van Nijntje in de aanbieding. Nijntje is ontzettend veelzijdig en is daarmee van alle markten thuis.

Lees meer...

Ruime keuze

Wanneer je bij Nijntje in onze webshop bent beland, staat je ongelofelijk veel keuze te wachten. Een leuke piano, activiteitenspeelbord, knuffel en boxkleed zijn maar een kleine greep uit de zeer uitgebreide collectie. Met haar jarenlange ervaring is bij Nijntje werkelijk van alles te vinden. Dat is ook niet heel raar, want ze hebben bij Nijntje reeds tientallen jaren de kans gehad om mooie en praktische dingen te ontwerpen voor de kleintjes. En dat merk je.

Speelgoed en accessoires voor op de kinderkamer

Je kunt niet alleen speelgoed van Nijntje kopen, maar er zijn ook allerlei soorten accessoires te vinden die een geweldige aanvulling vormen op de kinderkamer. Leuke letters voor op de muur en kapstokjes vormen hier een voorbeeld van. Wanneer je dol bent op Nijntje en graag van alles hiervan wilt, zit je bij Babypark op het juiste adres.

Lees minder...
68 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Nijntje Corduroy Knuffel

  Deze Nijntje Corduroy Knuffel is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Hoofdje Wanddecoratie

  Deze Nijntje Safari Hoofdje Wanddecoratie is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer! De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Nachtlamp 3D Roze

  De Nijntje nachtlamp 3D roze verspreidt een zacht licht op de kinderkamer. De nachtlamp beschikt over een automatische uitschakeling, LED-verlichting en werkt op 2 x AA batterijen.
  11,99
 • Quick view

  Nijntje Hoofdje Wanddecoratie Wit

  Deze Nijntje Hoofdje Wanddecoratie Wit is de perfecte accessoire voor de baby- of kinderkamer! De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Stoel Mint

  Het Nijntje Safari Stoel Mint beschikt over een afneembare hoes dat uitwasbaar is in de wasmachine. Het stoeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  44,95
 • Quick view

  Nijntje Paperbag Outline Mt. XL

  Deze Nijntje Paperbag Outline is ideaal om al je spullen in op te bergen. Ook is het leuk om de opbergzak als decoratie in de kinder- of woonkamer neer te zetten. De zak is gemaakt van 3 lagen stevig kraftpapier.

  12,99

  11,95

 • Quick view

  Nijntje Paperbag Mt. XL

  Deze Nijntje Paperbag is erg handig om al je spullen in op te bergen. Ook is het leuk om de opbergzak als decoratie ergens neer te zetten. De zak is gemaakt van 3 lagen stevig kraftpapier.

  12,99

  11,95

 • Quick view

  Nijntje Paperbag Outline Mt. M

  Deze Nijntje Paperbag Outline is ideaal om al je kleine spulletjes in op te bergen. Ook is het leuk om de opbergzak als decoratie in de kinder- of woonkamer neer te zetten. De zak is gemaakt van 3 lagen stevig kraftpapier.
  8,99
 • Quick view

  Nijntje ABC Stoel Zwart / Wit

  Met de Nijntje ABC Stoel Zwart / Wit heeft je kindje zijn of haar eigen plekje om heerlijk comfortabel te zitten! De stoel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de afneembare hoes is geschikt voor de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Nijntje Gebreid Muziekmobiel

  Met de Nijntje Gebreid Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort! De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt van 0-6 maanden!
  19,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Muziekmobiel

  Met de Nijntje Safari Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort! De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt van 0-6 maanden!
  25,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Knuffel

  Deze Nijntje Safari Knuffel is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  9,95
 • Quick view

  Nijntje Gebreid Autostoelspeeltje

  Het Nijntje Gebreid Autostoelspeeltje beschikt over 3 verschillende speeltjes en is met klittenband aan elk autostoeltje vast te maken. Het speeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  11,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Ringrammelaar

  Met de Nijntje Safari Ringrammelaar kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Nijntje Muurhaak

  Met deze houten Nijntje Muurhaak voorkom je rondslingerende jassen en tassen. De haak heeft een eenvoudig ontwerp en is geschikt voor elke ruimte. De muurhaak is in 3 verschillende maten verkrijgbaar.
  5,99
 • Quick view

  Nijntje Safari Knuffeldoekje

  Het Nijntje Safari Knuffeldoekje is een lekker zacht doekje waarmee de baby heerlijk kan knuffelen. Aan het doekje zit een knuffel van Nijntje wat eenvoudig is vast te pakken. Het knuffeldoekje is wasbaar in de wasmachine.
  10,95
 • Quick view

  Nijntje Gebreid Knuffeldoekje

  Het Nijntje Gebreid Knuffeldoekje is een lekker zacht doekje waarmee de baby heerlijk kan knuffelen. Aan het doekje zit een knuffel van Nijntje wat eenvoudig is vast te pakken. Het knuffeldoekje is wasbaar in de wasmachine.
  10,95
 • Quick view

  Nijntje Gebreide Knuffel

  Deze Nijntje Gebreide Knuffel is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Nijntje Velvet Knuffel

  Deze Nijntje Velvet Knuffel is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.
  17,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Boxspiraal

  De Nijntje Safari Boxspiraal beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  16,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Speenkoord

  Met de Nijntje Safari Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is makkelijk te bevestigen met een clip en gemaakt van zachte materialen. Geschikt vanaf de geboorte.
  6,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Kubus

  De Nijntje Safari Kubus met rammeltje beschikt over verschillende activiteiten, materialen en afbeeldingen. De kubus is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  12,95
 • Quick view

  Nijntje Safari Buggyboekje

  Dit Nijntje Safari Buggyboekje is ideaal voor je kindje om te lezen in de buggy. Het buggyboekje is gemaakt van zachte materialen, met een clip te bevestigen aan de buggy of kinderwagen.
  9,95
 • Quick view

  Nijntje Rammelaar

  Met deze Nijntje Rammelaar vermaakt je kindje zich urenlang! De bel in de rammelaar stimuleert bovendien meerdere zintuigen.
  5,99
68 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3