Nijntje

Ook de beroemde Nijntje is in onze online shop terug te vinden. Dat kan ook niet anders, want wie kent Nijntje nou niet? Precies. Daarom hebben wij diverse producten van Nijntje in de aanbieding. Nijntje is ontzettend veelzijdig en is daarmee van alle markten thuis.

Lees meer...

Ruime keuze

Wanneer je bij Nijntje in onze webshop bent beland, staat je ongelofelijk veel keuze te wachten. Een leuke piano, activiteitenspeelbord, knuffel en boxkleed zijn maar een kleine greep uit de zeer uitgebreide collectie. Met haar jarenlange ervaring is bij Nijntje werkelijk van alles te vinden. Dat is ook niet heel raar, want ze hebben bij Nijntje reeds tientallen jaren de kans gehad om mooie en praktische dingen te ontwerpen voor de kleintjes. En dat merk je.

Speelgoed en accessoires voor op de kinderkamer

Je kunt niet alleen speelgoed van Nijntje kopen, maar er zijn ook allerlei soorten accessoires te vinden die een geweldige aanvulling vormen op de kinderkamer. Leuke letters voor op de muur en kapstokjes vormen hier een voorbeeld van. Wanneer je dol bent op Nijntje en graag van alles hiervan wilt, zit je bij Babypark op het juiste adres.

Lees minder...
84 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Trilfiguur Pink

  Het leuke en handige Nijntje Baby Rib Trilfiguur Pink is voor aan een autostoeltje of kinderwagen. Gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Het is geschikt vanaf de geboorte.

  8,95

  7,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Rammelaar Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Ringrammelaar Pink kan je kindje lekker knuffelen en rammelen. De ringrammelaar is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.

  4,95

  4,49

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Knuffel Pink 20 cm

  Deze Nijntje Baby Rib Knuffel Pink 20 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.

  7,95

  6,99

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Boxkleed Roze

  Dit Nijntje Baby Rib Boxkleed Roze past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.

  49,95

  34,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Giftset Roze

  De Nijntje Baby Rib Giftset Roze bestaat uit een knuffel, klein knuffeldoekje en een rammelaar. Deze knuffels zijn verpakt in een leuke giftbox en daarom leuk om het als cadeau weg te geven. De knuffeltjes zijn wasbaar.

  19,95

  17,99

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Speelkleed Met Boog Pink

  Dit Nijntje Baby Rib Speelkleed Met Boog Pink beschikt over een speelboog en 4 verschillende speeltjes. Het speelkleed is gemaakt van zachte materialen en wordt geleverd in een draagtas. Geschikt vanaf de geboorte.

  54,95

  39,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Knuffel Pink 60 cm

  Deze Nijntje Baby Rib Knuffel Pink 60 cm is gemaakt van zachte materialen waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is geschikt vanaf de geboorte en kan uitgewassen worden in de wasmachine.

  44,95

  39,95

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Boxspiraal Pink

  De Nijntje Baby Rib Boxspiraal beschikt over verschillende speeltjes en is makkelijk te bevestigen aan een ledikant, box of kinderwagen. De boxspiraal kan vanaf de geboorte worden gebruikt en is wasbaar in de wasmachine.

  16,95

  15,49

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Muziekdoosje Pink

  Het Nijntje Baby Rib Muziekdoosje Pink is een handig hulpmiddel om je kindje nog sneller in dromenland te krijgen. Het muziekdoosje is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft de vorm van Nijntje.

  16,95

  15,49

 • Quick view

  Nijntje ABC Vlaggenlijn

  De Nijntje ABC Vlaggenlijn creëert een gezellige en feestelijke sfeer in iedere ruimte. Ieder vlaggetje beschikt over een leuk motiefje. De lengte hiervan is 2,4 meter en de lijn is wasbaar in de wasmachine.

  16,95

  5,99

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Knuffeldoekje Pink

  Het Nijntje Baby Rib Knuffeldoekje Pink is een lekker zacht doekje waarmee de baby heerlijk kan knuffelen. Aan het doekje zit een knuffel van Nijntje wat eenvoudig is vast te pakken. Het knuffeldoekje is wasbaar in de wasmachine.
  10,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Wanddecoratie

  De Nijntje ABC Wanddecoratie is leuk om tegen de muur te hangen. Aan de achterzijde bevind er een lus waaraan het kan worden opgehangen. Dit Nijntje is ongeveer 30 cm groot en is afneembaar met een vochtige doek.

  16,95

  9,99

84 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4