Noma

Het Amerikaanse bedrijf Noma heeft al twintig jaar ervaring met het maken van veiligheidsproducten voor kinderen. De traphekjes van Noma passen tussen bijna elke deuropening. Ze geven de veiligheid die je voor je kindje zoekt. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod aan Noma traphekjes.

Lees meer...

Mooi en gebruiksvriendelijk

De meeste Noma traphekjes bevestig je heel gemakkelijk tussen de deuropening of tussen het trapgat. De traphekjes zien er heel smaakvol uit. Ze passen perfect bij de meeste moderne interieurs. Voor specifieke details verwijzen wij je naar de uitgebreide productbeschrijvingen.

Online bestellen

Noma traphekjes bestel je heel eenvoudig online via Babypark.nl. Bereiken jouw order en online betaling ons nog vóór 20:00 uur, dan bezorgen wij jouw bestelling in de meeste gevallen al de volgende dag. Dit geldt alleen wanneer het Noma traphekje van jouw keuze bij ons op voorraad is.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Noma Ikon Traphekje

  Met het Noma Ikon Traphekje bescherm jij je kindje tegen onveilige situaties. Het praktische traphekje wordt op een heel eenvoudige manier bevestigd en is geschikt voor alle openingen van 62-104 cm.
  89,-
 • Quick view

  Noma Easy Fit Verlengstuk 14 cm

  Met het Noma Easy Fit Verlengstuk 14 cm kun je het Noma Easy Fit Klemhekje heel gemakkelijk verbreden naar de voor jou ideale breedte. Het verlengstuk is eenvoudig te bevestigen aan het Noma Easy Fit klemhekje.
  14,95
 • Quick view

  Noma Easy Fit Klemhekje

  Het Noma Easy Fit Klemhekje heeft een stalen constructie en is geschikt voor openingen van 75-82 cm. Het klemhekje kan worden uitgebreid tot 138 cm breed met behulp van apart verkrijgbare verlengstukken.
  34,95
 • Quick view

  Noma Easy Fit Verlengstuk 7 cm

  Met het Noma Easy Fit Verlengstuk 7 cm kun je het Noma Easy Fit Klemhekje heel gemakkelijk verbreden naar de voor jou ideale breedte. Het verlengstuk is eenvoudig te bevestigen aan het Noma Easy Fit klemhekje.
  9,99
 • Quick view

  Noma Easy Fit Verlengstuk 28 cm

  Met het Noma Easy Fit Verlengstuk 28 cm kun je het Noma Easy Fit Klemhekje heel gemakkelijk verbreden naar de voor jou ideale breedte. Het verlengstuk is eenvoudig te bevestigen aan het Noma Easy Fit klemhekje.
  17,95
 • Quick view

  Noma Modular 3-Panelen Hek Wit

  Het Noma Modular 3-Panelen Hek Wit kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 315 cm en is voorzien van een deurtje.
  79,95
 • Quick view

  Noma Extending Metal Gate Traphekje

  Het Noma Extending Metal Gate Traphekje is geschikt voor openingen van 62 - 102 cm. Het traphekje kan geopend worden in één of twee richtingen, heeft soft closing en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  29,90
 • Quick view

  Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje Wit

  Het Noma Uitschuifbaar Houten Traphekje Wit is eenvoudig te installeren en sluit zacht met soft close. Het traphekje is geschikt voor openingen van 64-100 cm en kan in deur- en trapopeningen gebruikt worden.

  44,95

  39,90

 • Quick view

  Noma Modular 5-Panelen Hek

  Het Noma Modular 5-Panelen Hek Wit kan gebruikt worden als veiligheidshek of als roomdivider. Multifunctioneel dus! Het hek is geschikt voor openingen van 64 tot 315 cm en is voorzien van een deurtje.
  89,95
9 Resultaten