Nomi, Nomi Kinderstoel

Nomi

Kinderen houden van bewegen. Daarom bedacht Nomi een kinderstoel die een kind de vrijheid geeft om te bewegen, óók als het aan tafel zit. Op de Nomi kinderstoel past ook een speciaal zitje voor baby’s. Dankzij dit zitje hoort zelfs de allerkleinste er aan tafel helemaal bij.

Lees meer...

Nomi kinderstoel

In de Nomi kinderstoel kan je kindje gemakkelijk bewegen. De stoel is dus ideaal voor een beweeglijk kind. Verder neemt je kindje een actieve zithouding aan. Verstel je de hoogte van de zitting en de voetensteun, dan wordt de zitdiepte automatisch aangepast. Dit komt door de bijzondere vorm van de stoel. Overigens heeft de stoel een prettige, organische vorm.

Nomi Baby Relax en Nomi Mini

Nomi bedacht ook iets voor baby’s. In ons assortiment vind je Nomi babyzitjes die je gebruikt in combinatie met het frame van de Nomi kinderstoel: de Nomi Baby Relax. Je baby ligt dan in een fijne, hoge positie. Vanaf de leeftijd van zes maanden kan je kindje het zitje van de Nomi Mini in gebruik nemen. Vanaf de geboorte tot tienerleeftijd heeft je kindje een comfortabel plekje aan tafel met de Nomi kinderstoel en de verkrijgbare accessoires.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Nomi Mini Babybeugel

  De Nomi Mini Babybeugel is te gebruiken in combinatie met de Nomi Kinderstoel. Vanwege de vele mogelijkheden zijn de Nomi Kinderstoel en de bijpassende accessoires exclusief verkrijgbaar in onze megastores.
  39,95
 • Quick view

  Nomi Eetblad

  Met het Nomi eetblad tover je jouw Nomi kinderstoel om tot een volwaardige kinderstoel met een eetblad. Het Nomi eetblad sluit perfect aan bij het design van de kinderstoel en is te gebruiken in combinatie met de Nomi Kinderstoel.
  44,95
2 Resultaten