Nomi, Nomi Kinderstoel

Nomi

Kinderen houden van bewegen. Daarom bedacht Nomi een kinderstoel die een kind de vrijheid geeft om te bewegen, óók als het aan tafel zit. Op de Nomi kinderstoel past ook een speciaal zitje voor baby’s. Dankzij dit zitje hoort zelfs de allerkleinste er aan tafel helemaal bij.

Lees meer...

Nomi kinderstoel

In de Nomi kinderstoel kan je kindje gemakkelijk bewegen. De stoel is dus ideaal voor een beweeglijk kind. Verder neemt je kindje een actieve zithouding aan. Verstel je de hoogte van de zitting en de voetensteun, dan wordt de zitdiepte automatisch aangepast. Dit komt door de bijzondere vorm van de stoel. Overigens heeft de stoel een prettige, organische vorm.

Nomi Baby Relax en Nomi Mini

Nomi bedacht ook iets voor baby’s. In ons assortiment vind je Nomi babyzitjes die je gebruikt in combinatie met het frame van de Nomi kinderstoel: de Nomi Baby Relax. Je baby ligt dan in een fijne, hoge positie. Vanaf de leeftijd van zes maanden kan je kindje het zitje van de Nomi Mini in gebruik nemen. Vanaf de geboorte tot tienerleeftijd heeft je kindje een comfortabel plekje aan tafel met de Nomi kinderstoel en de verkrijgbare accessoires.

Lees minder...
12 Resultaten
 • Quick view

  Nomi Mini Babybeugel

  De Nomi Mini Babybeugel is te gebruiken in combinatie met de Nomi Kinderstoel. Vanwege de vele mogelijkheden zijn de Nomi Kinderstoel en de bijpassende accessoires exclusief verkrijgbaar in onze megastores.
  44,90
 • Quick view

  Nomi Kussen

  Het Nomi Kussen is te gebruiken in combinatie met de Nomi Mini Babybeugel. Vanwege de vele mogelijkheden zijn de Nomi Kinderstoel en de bijpassende accessoires exclusief verkrijgbaar in onze megastores.
  54,95
 • Quick view

  Nomi Eetblad

  Met het Nomi eetblad tover je jouw Nomi kinderstoel om tot een volwaardige kinderstoel met een eetblad. Het Nomi eetblad sluit perfect aan bij het design van de kinderstoel en is te gebruiken in combinatie met de Nomi Kinderstoel.
  49,-
 • Quick view

  Nomi Kinderstoel Gordel

  Wil je voorkomen dat je kindje uit de Nomi kinderstoel klimt? Gebruik dan de handige Nomi Gordel. Hiermee voorkom je onveilige situaties zonder de bewegingen van je kindje te belemmeren.

  39,95

  39,-

 • Quick view

  Nomi Baby Relax

  Met de Nomi Baby Relax kun je de Nomi Kinderstoel al vanaf de geboorte van je kindje gebruiken. Vanwege de vele mogelijkheden zijn de Nomi Kinderstoel en de bijpassende accessoires exclusief verkrijgbaar in onze megastores.
  144,95
 • Pakketdeal
  Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel Grijs Compleet Set

  De Nomi White Oak Kinderstoel Grijs Compleet Set is bijzonder veelzijdig en kan vanaf de geboorte gebruikt worden door de meegeleverde accessoires. Verder voldoet de stoel aan de Europese veiligheidsnorm.
  314,95
 • Quick view

  Nomi Speelboog Grey

  De praktische Nomi Speelboog Grey is de ideale speelboog om aan de Nomi kinderstoel te bevestigen. De speelboog beschikt over 3 handige haakjes waar je het lievelings speelgoed van je kindje aan kan hangen.

  39,95

  39,-

 • Quick view

  Nomi Baby Matras

  Met het Nomi Baby Matras geef je jouw Nomi Baby Kinderstoel een heel eigen look. Het zachte matrasje van Nomi wordt geleverd met een dubbelzijdige hoes en beschikt over bijpassende gordelpads.
  79,95
 • Quick view

  Nomi Walnut Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Walnut Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  299,95
 • Quick view

  Nomi Nature Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Nature Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  299,95
 • Quick view

  Nomi Black Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Black Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  219,95
 • Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel

  De ergonomische Nomi White Oak Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  219,95
12 Resultaten
Trustpilot