Nomi, Nomi Kinderstoel

Nomi

Kinderen houden van bewegen. Daarom ontwierp de Noorse designer Peter Obsvik de Nomi, een kinderstoel die ideaal is voor beweeglijke kinderen. In deze kinderstoel kan je kind namelijk gemakkelijk bewegen, óók als het aan tafel zit. Verder neemt je kind een actieve zithouding aan. De Nomi kinderstoel is een meegroeistoel. Je kunt deze stoel gebruiken vanaf de geboorte tot en met volwassen leeftijd. De stoel is dus werkelijk voor iedereen passend te maken.

Lees meer...

Het bijzondere design van de Nomi kinderstoel

De Nomi kinderstoel heeft een prettige, organische vorm. Het design doet denken aan een plant. Dankzij dit bijzondere design ziet de stoel er niet alleen prachtig uit, maar is deze ook heel ergonomisch. Je kunt de stoel steeds weer heel goed laten aansluiten aan het lichaam van je kind. Verstel je de hoogte van de zitting en de voetensteun, dan wordt de zitdiepte automatisch aangepast. Dat is natuurlijk ideaal. De Nomi meegroeistoel heeft alles in zich om weer net zo’n klassieker te worden als de Tripp Trapp stoel van Stokke, een eerder ontwerp van Peter Obsvik. Ook de Tripp Trapp is een stoel die bedoeld is voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Inmiddels zijn meerdere generaties opgegroeid met de Tripp Trapp en nog steeds is deze stoel heel populair.

De newborn opzet van de Nomi kinderstoel

Op de Nomi kinderstoel past ook een speciale newborn opzet voor baby’s. Dankzij deze opzet hoort zelfs de allerkleinste er aan tafel helemaal bij. Je hangt de newborn opzet heel eenvoudig aan de Nomi meegroeistoel. Nomi kinderstoelen en bijbehorende accessoires zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen de kinderstoel van Nomi zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel voor een Nomi kinderstoel betaalt.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Nomi Nature Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Nature Kinderstoel heeft een stijlvol ontwerp en is een comfortabele kinderstoel voor je kindje. De stoel weegt slechts 4,9 kg en kan tijdens het schoonmaken aan de tafel gehangen worden.
  299,95
 • Quick view

  Nomi Walnut Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Walnut Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  299,95
 • Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel

  De ergonomische Nomi White Oak Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  239,-
 • Quick view

  Nomi Black Kinderstoel

  De ergonomische Nomi Black Kinderstoel is bijzonder veelzijdig en is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met handige accessoires. Scroll naar beneden voor alle mogelijke bestelopties.
  239,-
 • Quick view

  Nomi Mini Babybeugel

  De Nomi Mini Babybeugel is te gebruiken in combinatie met de Nomi Kinderstoel. Vanwege de vele mogelijkheden zijn de Nomi Kinderstoel en de bijpassende accessoires exclusief verkrijgbaar in onze megastores.
  44,95
 • Pakketdeal!
  Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel Grey Compleet Set Grey

  De Nomi White Oak Kinderstoel Grey Compleet Set Grey is bijzonder veelzijdig en kan vanaf de geboorte gebruikt worden door de meegeleverde accessoires. Verder voldoet de stoel aan de Europese veiligheidsnorm.
  579,70
 • Pakketdeal!
  Quick view

  Nomi White Oak Kinderstoel Grey Compleet Set Sand

  De stijlvolle Nomi White Oak Kinderstoel Grey Compleet Set is bijzonder veelzijdig en kan vanaf de geboorte gebruikt worden door de meegeleverde accessoires. Verder voldoet de stoel aan de Europese veiligheidsnorm.
  579,70
 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Nomi White Kinderstoel Compleet

  De stijlvolle Nomi White Kinderstoel Compleet is bijzonder veelzijdig en kan vanaf de geboorte gebruikt worden door de meegeleverde accessoires. Verder voldoet de stoel aan de Europese veiligheidsnorm.
  284,95
 • Quick view

  Nomi Speelboog Grey

  De praktische Nomi Speelboog Grey is de ideale speelboog om aan de Nomi kinderstoel te bevestigen. De speelboog beschikt over 3 handige haakjes waar je het lievelings speelgoed van je kindje aan kan hangen.

  39,95

  39,-

 • Quick view

  Nomi Baby Matras

  Met het Nomi Baby Matras geef je jouw Nomi Baby Kinderstoel een heel eigen look. Het zachte matrasje van Nomi wordt geleverd met een dubbelzijdige hoes en beschikt over bijpassende gordelpads.
  79,95
 • Quick view

  Nomi Eetblad

  Met het Nomi eetblad tover je jouw Nomi kinderstoel om tot een volwaardige kinderstoel met een eetblad. Het Nomi eetblad sluit perfect aan bij het design van de kinderstoel en is te gebruiken in combinatie met de Nomi Kinderstoel.
  49,-
 • Quick view

  Nomi Kinderstoel Gordel

  Wil je voorkomen dat je kindje uit de Nomi kinderstoel klimt? Gebruik dan de handige Nomi Gordel. Hiermee voorkom je onveilige situaties zonder de bewegingen van je kindje te belemmeren.

  39,95

  39,-

 • Quick view

  Nomi Kussen

  Het Nomi Kussen is te gebruiken in combinatie met de Nomi Mini Babybeugel. Vanwege de vele mogelijkheden zijn de Nomi Kinderstoel en de bijpassende accessoires exclusief verkrijgbaar in onze megastores.
  54,95
13 Resultaten
Trustpilot