NUK

NUK begeleidt jou bij het geven van borstvoeding. Ook bij de volgende fases na de geboorte van je kindje geeft NUK je wat je nodig hebt: van de overgang naar flesvoeding tot en met het gebruik van de drinkbeker. De zuigflessen van NUK zijn volledig BPA-vrij. Veel flesspenen hebben een speciale, fysiologische vorm. Hierdoor kost het je kindje dezelfde inspanning om uit de fles te drinken als uit de borst.

Lees meer...

De fles die nooit lekt

De trainingsfles van NUK maakt de overgang tussen fles en beker een stuk gemakkelijker voor je kindje. Eigenlijk is de fles een beker met een tuitspeen. Aan de grote flesopening zit een ring met schroefdraad, een sluitplaat en een beschermkap die lekken voorkomen. Zelfs als je de fles op de kop houdt, lekt deze niet.

Borstvoeding

De borstvoedingsproducten van NUK vangen bijvoorbeeld overtollige moedermelk op en beschermen de gevoelige tepels. Kijk op deze pagina welke producten jou extra comfort, bescherming en gemak geven bij het voeden van je kindje. Doe je bestelling online via deze pagina en profiteer van onze laagste prijs garantie.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  NUK Bewaarzakjes Moedermelk 25 Stuks

  In deze NUK bewaarzakjes kan je moedermelk doen om te bewaren of in te vriezen. De bewaarzakjes worden geleverd per 25 stuks en zijn lekvrij door de dubbele sluiting. Geschikt voor 180ml moedermelk per zak.
  15,99
 • Quick view

  NUK Tepelhoedjes 2 Stuks

  Deze NUK tepelhoedjes bieden bescherming van de tepels tijdens het voeden. Met het meegeleverde beschermdoosje kan je de tepelhoedjes veilig en hygiënisch opbergen na de voeding.
  9,99
 • Quick view

  NUK Borstschelpen 2 Stuks

  De NUK borstschelpen bieden bescherming tegen gevoelige tepels en vangen overtollige moedermelk op tijdens het geven van borstvoeding. Uitgerust met een anatomische vorm en een ideale pasvorm.

  17,99

  11,67

 • Quick view

  NUK Tuitspeen

  Met de NUK tuitspeen leert je kindje zelfstandig drinken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal, voelt prettig aan in de mond en lekt niet. Geschikt vanaf 6 maanden en beschikt over een Anti koliek air system.
  3,99
16 Resultaten