21 Resultaten
 • Quick view NUK Bewaarbeker Melkpoeder

  NUK Bewaarbeker Melkpoeder

  Uit voorraad leverbaar

  6,99

  6,50

 • Quick view NUK Zuigfles 300 ml

  NUK Zuigfles 300 ml

  Uit voorraad leverbaar
  8,49
21 Resultaten

NUK

 

NUK begeleidt jou bij het geven van borstvoeding. Ook bij de volgende fases na de geboorte van je kindje geeft NUK je wat je nodig hebt: van de overgang naar flesvoeding tot en met het gebruik van de drinkbeker. De zuigflessen van NUK zijn volledig BPA-vrij. Veel flesspenen hebben een speciale, fysiologische vorm. Hierdoor kost het je kindje dezelfde inspanning om uit de fles te drinken als uit de borst.

 

De fles die nooit lekt

De trainingsfles van NUK maakt de overgang tussen fles en beker een stuk gemakkelijker voor je kindje. Eigenlijk is de fles een beker met een tuitspeen. Aan de grote flesopening zit een ring met schroefdraad, een sluitplaat en een beschermkap die lekken voorkomen. Zelfs als je de fles op de kop houdt, lekt deze niet.

 

Borstvoeding

De borstvoedingsproducten van NUK vangen bijvoorbeeld overtollige moedermelk op en beschermen de gevoelige tepels. Kijk op deze pagina welke producten jou extra comfort, bescherming en gemak geven bij het voeden van je kindje. Doe je bestelling online via deze pagina en profiteer van onze laagste prijs garantie.