NUK

NUK begeleidt jou bij het geven van borstvoeding. Ook bij de volgende fases na de geboorte van je kindje geeft NUK je wat je nodig hebt: van de overgang naar flesvoeding tot en met het gebruik van de drinkbeker. De zuigflessen van NUK zijn volledig BPA-vrij. Veel flesspenen hebben een speciale, fysiologische vorm. Hierdoor kost het je kindje dezelfde inspanning om uit de fles te drinken als uit de borst.

Lees meer...

De fles die nooit lekt

De trainingsfles van NUK maakt de overgang tussen fles en beker een stuk gemakkelijker voor je kindje. Eigenlijk is de fles een beker met een tuitspeen. Aan de grote flesopening zit een ring met schroefdraad, een sluitplaat en een beschermkap die lekken voorkomen. Zelfs als je de fles op de kop houdt, lekt deze niet.

Borstvoeding

De borstvoedingsproducten van NUK vangen bijvoorbeeld overtollige moedermelk op en beschermen de gevoelige tepels. Kijk op deze pagina welke producten jou extra comfort, bescherming en gemak geven bij het voeden van je kindje. Doe je bestelling online via deze pagina en profiteer van onze laagste prijs garantie.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  NUK Bewaarbeker Melkpoeder

  De NUK stapelbare bewaarbeker is erg handig om melkpoeder in te bewaren of mee te nemen. De bewaarbeker bestaat uit 4 aparte vakjes en met de tuit schenk je makkelijk de poeder in de fles.

  6,99

  6,50

 • Quick view

  NUK Flesspeen Small 0 - 6 Maanden

  Een NUK flesspeen met natuurlijke vorm dat de tong en kaak van je kindje voldoende ruimte geeft tijdens het zuigen. De orthodontische speen is medisch bewezen en geschikt voor moedermelk.
  5,99
 • Quick view

  NUK Zuigfles 300 ml

  De NUK zuigfles is een handige fles om voeding aan je kindje te geven. De fles is gemaakt van BPA-vrij materiaal en heeft een inhoud van 300ml. Wordt geleverd inclusief speen.
  8,49
 • Quick view

  NUK Tuitspeen

  Met de NUK tuitspeen leert je kindje zelfstandig drinken. De speen is gemaakt van BPA-vrij materiaal, voelt prettig aan in de mond en lekt niet. Geschikt vanaf 6 maanden en beschikt over een Anti koliek air system.
  3,99
18 Resultaten