Nuna

Welcome in de Nuna shop


Als het gaat om geweldige babyproducten loopt Nuna voorop: laat je baby opgroeien met eenvoudige, slimme, mooie spullen die je niet hoeft te verstoppen als je vrienden op de stoep staan. Bij Babypark vind je een uitgebreide collectie aan Nuna producten.


Nuna Collectie

Ontworpen na extreme uithoudingstests en met het oplossen van echte-ouder-problemen in gedachten, zoals de Nuna ZAAZ™ kinderstoel die de baby aan tafel uitnodigt vanaf het moment dat het kind zonder hulp rechtop kan zitten tot 100 kg. En de Nuna LEAF™ wipstoel die de baby in slaap schommelt, zonder motor, touwtjes of gezoem. En de Nuna IVVI™ en Nuna PEPP wagens die net zoveel mooie stoffen als slimme eigenschappen hebben, en die allemaal te combineren zijn de groep 0+ autostoel de PIPA™ (daarna ga je over op de unieke 360° REBL™ die zelfs i-size veilig is tot ze 4 jaar oud zijn) en ontdek de favoriet van elke ouder én grootouder: de Nuna SENA™, een uniek reisbed dat je met één hand inklapt.


Het is mooi om te zien dat de Nuna producten veel werk uit handen van een kersverse ouder kunnen nemen. Welkom bij Nuna!

 

Nuna Rebl plus
Nuna Pipa Icon
Nuna Pipa Lite
Nuna Norr
Nuna Aace
Nuna Ivvi Savi
Nuna Mixx
Nuna Demi Grow
Nuna Pepp Luxx
Nuna Pepp Next
Nuna Zaaz kinderstoel
Nuna Sena campingbed
Nuna Leaf Curv
Nuna Leaf
Nuna Leaf Grow