Ovo

Ovo is een leuk merk met slimme en stijlvolle kinderstoelen die vallen onder het Spaanse merk Micuna. Je ziet direct dat deze kinderstoel met oog voor design is ontworpen. Ovo heeft een vrij strakke uitstraling en past perfect bij een modern interieur. Het ontwerp is helemaal van deze tijd. De Ovo kinderstoel is te gebruiken vanaf zes maanden tot de leeftijd van zes jaar.

Lees meer...

De Ovo kinderstoel is verstelbaar

Ovo kinderstoelen zijn in hoogte verstelbaar, tenzij dit niet in de productbeschrijving staat vermeld. Bij de aankoop van een Ovo kinderstoel zitten meestal verlengstukken voor de poten inbegrepen. In de eerste periode is het aan te bevelen om de Ovo kinderstoel te gebruiken in een hoge positie. Als je kindje wat ouder is, gebruik je de Ovo kinderstoel zonder verlengstukken en zonder veiligheidstuigje. Verder kun je de Ovo kinderstoel met of zonder tafelblad gebruiken. Het tafelblad is ook draaibaar. Je kunt het naar de zijkant draaien.

Ovo maakt gebruik van sterke en veilige materialen

Ovo vindt kwaliteit heel belangrijk. Ovo kinderstoelen zijn dan ook gemaakt van sterke materialen. De poten van de kinderstoel zijn bijvoorbeeld gemaakt van beukenhout. De zitkuip is vaak gemaakt van een harde, recyclebare plasticsoort die geen schadelijke stoffen bevat.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ovo One City Luxe Kinderstoel Wit / Wit

    De Ovo One City Luxe Kinderstoel Wit / Wit heeft een stijlvol ontwerp waarbij gebruik is gemaakt van duurzame materialen. De kinderstoel voor kinderen tot 6 jaar wordt geleverd inclusief kussen en verlengstukken.
    470,-
1 Resultaten
Trustpilot