4 Resultaten
  • Quick view Pabobo Stars Sterrenprojector

    Pabobo Stars Sterrenprojector

    Uit voorraad leverbaar
    29,99
4 Resultaten

Rustgevende lichtjes van Pabobo in onze online shop

 

Pabobo

Pabobo ontwerpt diverse soorten lichtjes voor de kleintjes, die hen rust en een veilig gevoel geven. Hierbij kan je denken aan lampjes voor bijvoorbeeld op de commode, maar ook aan lampjes die ze lekker bij hun in bed kunnen nemen. Deze laatste lichtjes zijn gemaakt van zachte materialen, zodat ze niet storend zijn voor je baby.

 

Veiligheid en geborgenheid

Kinderen voelen zich vaak niet fijn in het donker. Hierdoor worden ze bang en kunnen ze niet slapen. Een oplossing hiervoor is een klein lichtje te plaatsen, die je kindje rust geeft. Wij hebben verschillende lampjes van Pabobo in de aanbieding die een perfecte oplossing bieden voor dit probleem. Doordat de lichtjes ook nog eens mooi zijn vormgegeven, zal je kindje zich ontzettend fijn voelen met het lampje dichtbij.

 

Soort lampje

Je vindt uiteenlopende soorten lampjes van Pabobo in onze webshop. Zo heb je de keuze uit kleine nachtlampjes die je rechtstreeks in het stopcontact kunt plaatsen en de eerder genoemde lampjes die dienst kunnen doen als soort knuffel. Daarnaast kan je verschillende 'droomtheaters' van Pabobo kopen, die allerlei leuke plaatjes op de muren projecteren met een zacht licht.