Pabobo

Pabobo ontwerpt diverse soorten lichtjes voor de kleintjes, die hen rust en een veilig gevoel geven. Hierbij kan je denken aan lampjes voor bijvoorbeeld op de commode, maar ook aan lampjes die ze lekker bij hun in bed kunnen nemen. Deze laatste lichtjes zijn gemaakt van zachte materialen, zodat ze niet storend zijn voor je baby.

Lees meer...

Veiligheid en geborgenheid

Kinderen voelen zich vaak niet fijn in het donker. Hierdoor worden ze bang en kunnen ze niet slapen. Een oplossing hiervoor is een klein lichtje te plaatsen, die je kindje rust geeft. Wij hebben verschillende lampjes van Pabobo in de aanbieding die een perfecte oplossing bieden voor dit probleem. Doordat de lichtjes ook nog eens mooi zijn vormgegeven, zal je kindje zich ontzettend fijn voelen met het lampje dichtbij.

Soort lampje

Je vindt uiteenlopende soorten lampjes van Pabobo in onze webshop. Zo heb je de keuze uit kleine nachtlampjes die je rechtstreeks in het stopcontact kunt plaatsen en de eerder genoemde lampjes die dienst kunnen doen als soort knuffel. Daarnaast kan je verschillende 'droomtheaters' van Pabobo kopen, die allerlei leuke plaatjes op de muren projecteren met een zacht licht.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Pabobo Stars Baby Sterrenprojector

  De Pabobo Stars Baby Sterrenprojectorbeschikt over 3 kleuren licht, een rustgevend muziekje en automatische uitschakeling. De projector is gemaakt van kunststof en werkt op 3AA batterijen, deze worden niet meegeleverd.
  29,99
 • Quick view

  Pabobo Dynamic Baby Projector

  De Pabobo Dynamic Baby Projector projecteert een prachtige verschijning op het plafond van de kinderkamer. De projector schakelt automatisch uit na 20 of 40 minuten zodat je kindje rustig kan slapen.
  44,95
 • Quick view

  Pabobo Lumilove Nachtlamp Barbapapa

  De Pabobo Lumilove Nachtlamp Barbapapa is een handig nachtlampje wanneer je kindje gaat slapen. Het lampje is voorzien van een timer en wordt niet warm. Met een adapter laad je het lampje weer op.
  39,99
 • Quick view

  Pabobo Nightlight Automatic Wit

  Dit elegante wand-nachtlampje van Pabobo schijnt met een zachte gloed. Zodat je kindje rustig kan gaan slapen.

  15,99

  14,95

 • Quick view

  Pabobo Nightlight Automatic Blue

  Dit elegante wand-nachtlampje van Pabobo schijnt met een zachte gloed. Zodat je kindje rustig kan gaan slapen.

  15,99

  14,95

5 Resultaten