18 Resultaten
 • Quick view phil&teds Sport Cherry

  phil&teds Sport Cherry

  Beperkte voorraad

  549,-

  529,-

 • Quick view phil&teds Dash Reiswieg

  phil&teds Dash Reiswieg

  Uit voorraad leverbaar
  99,-
 • Quick view phil&teds Dash Kinderwagen

  phil&teds Dash Kinderwagen

  Uit voorraad leverbaar
  619,-
 • Quick view phil&teds Smart V2 Zonnekap

  phil&teds Smart V2 Zonnekap

  Uit voorraad leverbaar
  25,-
 • Quick view phil&teds Smart V2 Liner

  phil&teds Smart V2 Liner

  Uit voorraad leverbaar
  29,-
18 Resultaten

phil&teds

 

Phil&teds is een toonaangevende uitvinder en designer van producten voor kleine kinderen, en daar is phil&teds trots op. Wereldwijd beleven kinderen en hun ouders veel plezier aan de prachtige, outdoor kinderwagens, kinderstoelen, wipstoeltjes en campingbedjes.

 

Handige kinderwagens

Met een phil&teds kinder- of wandelwagen ben je op en top voorbereid voor een tocht in de vrije natuur. Vrijwel elk type heeft robuuste wielen die met gemak over onverhard terrein rijden. Een phil&teds kinderwagen is vaak een driewieler met aan de voorzijde een zwenkwiel. Dit heeft als voordeel dat de wagen heel soepel bochten kan maken. Van phil&teds zijn ook veel vierwielers verkrijgbaar. Om jouw phil&teds wagen nóg handiger en comfortabeler te maken, vul je deze aan met bijpassende accessoires.

 

Innovatieve producten

Phil&teds doet er alles aan om het leven van kinderen en hun ouders nóg gemakkelijker en comfortabel te maken. De phil&teds campingbedjes zijn bijvoorbeeld heel praktisch. Je klapt ze heel snel in elkaar tot een gemakkelijk te vervoeren pakketje. Steeds weer komt phil&teds met innovatie producten, zoals een kinderstoel die je aan een tafel vastklemt. Ook dit product neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Bij een bezoek aan vrienden of op vakantie komt deze kinderstoel goed van pas. Bekijk deze pagina voor nóg meer handige phil&teds producten.