Phil&teds

Phil&teds is een toonaangevende uitvinder en designer van producten voor kleine kinderen, en daar is phil&teds trots op. Wereldwijd beleven kinderen en hun ouders veel plezier aan de prachtige, outdoor kinderwagens, kinderstoelen, wipstoeltjes en campingbedjes.

Lees meer...

Handige kinderwagens

Met een phil&teds kinder- of wandelwagen ben je op en top voorbereid voor een tocht in de vrije natuur. Vrijwel elk type heeft robuuste wielen die met gemak over onverhard terrein rijden. Een phil&teds kinderwagen is vaak een driewieler met aan de voorzijde een zwenkwiel. Dit heeft als voordeel dat de wagen heel soepel bochten kan maken. Van phil&teds zijn ook veel vierwielers verkrijgbaar. Om jouw phil&teds wagen nóg handiger en comfortabeler te maken, vul je deze aan met bijpassende accessoires.

Innovatieve producten

Phil&teds doet er alles aan om het leven van kinderen en hun ouders nóg gemakkelijker en comfortabel te maken. De phil&teds campingbedjes zijn bijvoorbeeld heel praktisch. Je klapt ze heel snel in elkaar tot een gemakkelijk te vervoeren pakketje. Steeds weer komt phil&teds met innovatie producten, zoals een kinderstoel die je aan een tafel vastklemt. Ook dit product neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Bij een bezoek aan vrienden of op vakantie komt deze kinderstoel goed van pas. Bekijk deze pagina voor nóg meer handige phil&teds producten.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  phil&teds Sport Cherry

  Deze kinderwagen groeit mee met je gezin en is uitgerust met vele handige opties, waaronder het unieke AUTO STOP™ remsysteem. Kortom de phil&teds Sport is veilig, comfortabel en eenvoudig in gebruik!

  549,-

  529,-

 • Quick view

  phil&teds Verve Kinderwagen Cherry

  Compacte vierwieler die de unieke mogelijkheid heeft om twee peuters of een baby en een peuter tegelijkertijd te vervoeren. De luxueuze stoffen, grote zonnekap en het ruime, ergonomische zitje zorgen voor optimaal comfort.
  649,-
 • Quick view

  phil&teds Dash Reiswieg

  De phil&teds Dash Reiswieg zorgt ervoor dat je je kindje in de eerste 6 maanden na zijn geboorte comfortabel kunt vervoeren in de phil&teds Dash kinderwagen. Je kindje ligt heerlijk comfortabel in deze ruime reiswieg.
  99,-
 • Quick view

  phil&teds Smart V2 Zonnekap

  Deze zonnekap is geschikt voor de phil&teds Smart V2 buggy en kinderwagen.
  25,-
 • Quick view

  phil&teds Dot Zonnescherm Dubbel

  Een op maat gemaakt zonnescherm voor de phil&teds Dot™ in combinatie met de duokit. Beschermt je kind tegen zon en insecten.
  39,-
 • Quick view

  phil&teds Dot Duokit Chilli

  Maak van je phil&teds Dot een echte tweelingbuggy! Met de duokit creëer je een extra zitting voor je tweede kind.
  129,-
 • Quick view

  phil&teds Dot Zonnescherm Enkel

  Een op maat gemaakt zonnescherm voor de phil&teds Dot™. Beschermt je kindje tegen de zon en insecten.
  39,-
 • Quick view

  phil&teds Cushy Ride Mainseat Yellow

  Deze phil&teds Cushy Rides, is een handig inleg voor extra comfort voor uw kind in de phil&teds Vibe of Verve.

  39,-
 • Quick view

  phil&teds Cushy Ride Mainseat Pink

  Deze phil&teds Cushy Ride is een handig inleg voor extra comfort voor uw kind in de phil&teds Vibe of Verve.

  39,-
 • Quick view

  phil&teds Sport Zonnekap Reiswieg Sky

  Zonnekap geschikt voor de snug-reiswieg van de phil&teds Navigator.
  35,-
10 Resultaten