Philips

Van het merk Philips vind je in ons assortiment verschillende baby- en kind gerelateerde producten. Alle bestellingen die op een werkdag voor 20:00 uur zijn geplaatst worden diezelfde dag nog verzonden, mits het product op voorraad is. Dat betekent dat je het Philips product van jouw keuze een dag later al in huis kunt hebben! In veel gevallen is het mogelijk om zelf een bezorgdatum en tijdvak te kiezen. Wil je liever een Philips product eerst zien voordat je het koopt? Dan ben je van harte welkom in één van onze 10 megastores. Onze productspecialisten helpen je graag met een passend advies op maat.

Lees meer...

Philips babyproducten

Met een product van Philips weet je zeker dat je een artikel in huis haalt waar je jarenlang plezier van hebt. Philips babyproducten zijn uitgebreid getest en voldoen aan alle veiligheidseisen zodat je de producten met een gerust hart kunt gebruiken. Ook aan het design van haar producten besteed Philips de nodige aandacht. En dat zie je! Bij ieder product vind je een uitgebreide productbeschrijving met veel informatie in tekst en video. Bovendien wordt ieder Philips artikel geleverd met een handleiding.

Online bestellen met de laagste prijsgarantie

Bij Babypark betaal je altijd de laagste prijs voor een product van Philips. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten zodat je zeker weet dat je bij Babypark nooit teveel betaald. Mocht je in een andere winkel toch hetzelfde product tegenkomen voor een lagere prijs, laat het ons dan weten. In de meeste gevallen betalen wij jou tot 14 dagen na aankoop het verschil terug.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Philips Avent 4-in-1 Stomer / Blender

    Met de Philips Avent 4-in-1 Stomer / Blender kun je gevarieerde maaltijden voor je kindje maken. Het apparaat wordt geleverd met handige accessoires zoals een bewaarbakje die geschikt is voor de vriezer.

    169,99

    121,95

1 Resultaten