Playforever

Met speelgoed van het Engelse merk Playforever is je kindje urenlang zoet. Van de leuke autootjes kunnen de meeste kinderen geen genoeg krijgen. Wat voor merk is Playforever precies en hoe is het ontstaan?

Lees meer...

Design speelgoed

Playforever is een merk van de mooiste speelgoedautootjes. Het speelgoed is echt design speelgoed. De ontwerpen zijn stuk voor stuk heel bijzonder en uniek. Bekijk op deze pagina alle Playforever autootjes die wij in ons assortiment hebben.

Hoe het begon

Op elfjarige leeftijd was Julian Meagher al gefascineerd door auto’s. Hij reed regelmatig op zijn fiets langs parkeergarages om de mooiste auto’s te bewonderen. Vooral klassiekers als de Countach, de Muira en de Dino vond hij geweldig. Dertig jaar later maakte hij van zijn hobby zijn werk en ontwierp hij speelgoedautootjes. Het prachtige designspeelgoed bracht hij op de markt onder het label Playforever.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Playforever Clyde Raceauto Midnight

  Met deze klassieke Playforever Clyde raceauto is je kindje uren zoet. De raceauto is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en voldoet aan alle veiligheidseisen van speelgoed.
  55,-
 • Quick view

  Playforever Bruno Raceauto

  Met deze stoere Playforever Bruno raceauto is je kindje uren zoet. De raceauto is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en voldoet aan alle veiligheidseisen van speelgoed.
  73,50
 • Quick view

  Playforever Verve Malibu Raceauto Benjamin

  Met deze klassieke Verve Malibu Raceauto Benjamin is je kindje uren zoet. De raceauto heeft een stoer design, is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en voldoet aan alle veiligheidseisen van speelgoed.
  30,-
 • Quick view

  Playforever Bonnie Raceauto Freedom

  Met deze klassieke Playforever Bonnie raceauto is je kindje uren zoet. De raceauto heeft een stoer design, is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en voldoet aan alle veiligheidseisen van speelgoed.
  55,-
 • Quick view

  Playforever Verve Viglietta Raceauto Jasper

  Met deze klassieke Verve Viglietta Raceauto Jasper is je kindje uren zoet. De raceauto heeft een stoer design, is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en voldoet aan alle veiligheidseisen van speelgoed.
  35,-
 • Quick view

  Playforever Verve Viglietta Raceauto Marco

  Met deze klassieke Verve Viglietta Raceauto Marco is je kindje uren zoet. De raceauto heeft een stoer design, is gemaakt van duurzaam materiaal dat lang meegaat en voldoet aan alle veiligheidseisen van speelgoed.

  35,-

  32,85

6 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot