Playgro

Je wilt je baby of peuter graag op een verantwoorde manier laten spelen. Het is hierbij de bedoeling dat ze hier iets van leren. Hun motoriek moet er beter van worden, het gehoor moet worden gestimuleerd of ze moeten juist leren om bepaalde dingen te voelen. Wat is dan een merk dat verantwoord is?

Lees meer...

Als je speelgoed van Playgro gaat kopen, zul je verbetering zien

Speelgoed van het merk Playgro is in de online shop van Babypark te koop. Hier staat meteen bij vermeld waar het speelgoed goed voor is, en of het speelgoed van Playgro in de aanbieding is. Je zult merken dat je kindje door het spelen vooruitgang boekt, wat ook de bedoeling is.

Babypark heeft een grote collectie Playgro speelgoed

Het speelgoed van Playgro is in de webshop van Babypark goed vertegenwoordigd. Zo zie je hier bijvoorbeeld speelbogen, rammelaars, knuffelboekjes of badboekjes. Alle speeltjes hebben leuke en vrolijke kleurtjes waar je kindje helemaal blij van zal worden. Als je kindje blij is, dan ben jij ook blij, toch?

Lees minder...
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Playgro Loopy Bijtring Multicolor

  Bevestig de Playgro Loopy Bijtring eenvoudig aan een buggy, autostoel of kinderwagen. Ideaal voor onderweg en voor in huis.
  8,99
 • Quick view

  Playgro Dingly Dangly Curly The Monkey

  Speeltje voor aan de buggy, wandelwagen of autostoel. Makkelijk te bevestigen met een clip. Voorzien van een rammelaar en bijtring.

  10,99

  10,95

 • Quick view

  Playgro Bee Bijtring

  De Playgro Bee Bijtring is een rubberen bijtring gevuld met water. Werkt erg verzachtend voor kinderen vanaf 3 maanden en wordt geleverd per set van 2 stuks. Gemaakt van BPA-vrij materiaal!
  3,99
 • Quick view

  Playgro Click And Twist Rammelaar

  De Playgro Click And Twist Rammelaar is een rammelaar en bijtring in één. De rammelaar is voorzien van vrolijke kleurtjes en structuren. Je kindje kan er op kauwen en het speeltje schudden, buigen en draaien.
  6,99
 • Quick view

  Playgro Loopy Bal Multicolor

  Een Playgro Loopy Bal is leuk om mee te spelen. Het bevat verschillende texturen, kleuren en labeltjes die goed zijn voor de ontwikkeling van je kindje.
  8,99
 • Quick view

  Playgro Clip Clop Activiteitenspeeltje

  Met dit leuke Playgro Clip Clop Activiteitenspeeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  16,99
 • Quick view

  Playgro Super Shaker Speeltje

  Het Playgro Super Shaker Speeltje is geschikt voor de allerkleinsten. Het speeltje bestaat uit verschillende onderdelen, texturen en kleuren en helpt je kindje zich motorisch te ontwikkelen.
  6,99
 • Quick view

  Playgro Eenhoorn Stella Activiteitenspeeltje

  Met dit Playgro Eenhoorn Stella Activiteitenspeeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  16,99
 • Quick view

  Playgro Dingly Dangly Floss The Fairy

  Speeltje voor aan de buggy, wandelwagen of autostoel. Makkelijk te bevestigen met een clip. Voorzien van een rammelaar en bijtring.

  10,99

  10,95

 • Quick view

  Playgro Jerry Giraffe Munchimal Speeltje

  Met dit Playgro Jerry Giraffe Munchimal Speeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  10,99
 • Quick view

  Playgro Cheeky Chime Rocky Racoon Speeltje

  Met dit Playgro Cheeky Chime Rocky Racoon Speeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  7,99
 • Quick view

  Playgro Stella Unicorn Munchimal Speeltje

  Met dit Playgro Stella Unicorn Munchimal Speeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  10,99
 • Quick view

  Playgro Reis Muziekmobiel

  De Playgro Reis Muziekmobiel hangt vol vrolijke figuurtjes en stimuleert de ontwikkeling door middel van geluid en beweging. Ook is de muziekmobiel te bevestigen aan de kinderwagen, wieg of campingbedje.
  29,99
 • Quick view

  Playgro Roundabout Rammelaar

  De Playgro Roundabout Rammelaar bestaat uit verschillende onderdelen, texturen en kleuren. Hierbij draagt het bij aan de motorische ontwikkeling van kinderen. Laat je kindje spelen met de rammelaar!
  6,99
 • Quick view

  Playgro Cheeky Chime Sunny Bunny Speeltje

  Met dit Playgro Cheeky Chime Sunny Bunny Speeltje kan je kindje heerlijk spelen! Je kunt het speeltje met vrolijke kleuren en verschillende texturen eenvoudig bevestigen aan de kinderwagen, buggy of autostoel.
  7,99
 • Quick view

  Playgro Pols En Voet Rammelaar Jungle

  Met de Playgro Pols En Voet Rammelaar Jungle speelt en leert je kindje tegelijk. De rammelaars maken leuke geluidjes en zullen je kindje aanmoedigen te bewegen. De rammelaars zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  15,99
 • Quick view

  Playgro Jazzy Boekje Met Bijtring Jungle

  De Playgro Jazzy Boekje Met Bijtring Jungle is een leuk boekje waar je kindje mee kan spelen en op kan kauwen. Het boekje zit vol vrolijke plaatjes en geluidjes die je kindje uitdagen er mee te spelen en ontdekken.
  6,99
 • Quick view

  Playgro 3-in-1 Woodlands Babygym

  De Playgro 3-in-1 Woodlands Babygym is onmisbaar voor de ontwikkeling van je kindje! De uitgebreide babygym zit boordevol leuke speeltjes, geluidjes en lichtjes om te ontdekken en bezorgt je kindje urenlang speelplezier.
  69,99
 • Quick view

  Playgro Ball Playnest Activity Speelgym

  De Playgro Ball Playnest Activity Speelgym biedt je kleintje veel speelplezier en is speciaal ontworpen voor vier soorten ontwikkelingsfases. Kleurrijk, vrolijk en uiteraard erg leerzaam!

  69,99

  49,95

 • Quick view

  Playgro Play & Learn Bal Multicolor

  Een Playgro Play & Learn Bal is leuk om mee te spelen. Het bevat verschillende texturen, kleuren en labeltjes die goed zijn voor de ontwikkeling van je kindje.

  11,99

  11,95

 • Quick view

  Playgro Peddelende Vis Badspeeltje

  Met het Playgro Peddelende Vis Badspeeltje beleeft je kindje veel waterplezier! Wind het speeltje op en laat het door het bad heen peddelen en spetteren. Verder draagt het badspeeltje bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  6,99
 • Quick view

  Playgro Activity Rammelaar Clip Clop Clopette

  Met de Playgro Activity Rammelaar Clip Clop Clopette kan je kindje zich prima vermaken. Het speeltje is voorzien van rammelaars, kralen en kreuk geluidjes. Verder is het speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  11,99
 • Quick view

  Playgro Bathtime Squirties Girl

  Deze zachte badspeeltjes van het merk Playgro zorgen voor veel plezier in bad. De badspeeltjes worden geleverd in een handige tas.

  9,90
 • Quick view

  Playgro Bendy Ball

  De Playgro Bendy Ball draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De bal bestaat uit verschillende kleurtjes en structuren die je kindje kan ontdekken. In het middel zit een belletje dat geluid kan maken.
  9,90
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2