Poetreekids

Poetree Kids

Stel de babyuitzet voor je kindje samen met goede kwaliteit textielproducten van Poetree Kids. De stijlvolle voetenzakken, wieglakens, autostoelhoezen en badcapes van Poetree Kids zijn mooi én tijdloos. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment van Poetree Kids en laat je verrassen door de toffe ontwerpen.

Lees meer...

Vanwaar de naam Poetree Kids?

Poetree Kids is een echt Hollands merk. De naam Poetree Kids is met zorg uitgekozen. ‘Poetree’ is een samenvoeging van de Engelse woorden poem (gedicht) en tree (boom). Deze boom is ook verwerkt in het logo van Poetree Kids.

Complete babyuitzet voor je kindje

Van Poetree Kids is zo ongeveer alles verkrijgbaar wat met slapen en verzorgen te maken heeft: van wiegdekens en slaapzakken tot waskussenhoezen en badcapes. Je kunt dus een groot deel van de babyuitzet samenstellen met Poetree Kids. Het leuke is dat alles dan mooi bij elkaar past. Verzorg je kindje in stijl en kies voor Poetree Kids!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Poetree Kids Chevron Autostoelhoes

    De Poetree Kids Chevron Autostoelhoes is geschikt voor de Maxi-Cosi Pebble / Cabriofix autostoeltjes. De hoes zorgt er voor dat het stoeltje schoon blijft en wordt geleverd inclusief bijpassende gordelhoesjes.
    49,95
1 Resultaten
Trustpilot