Pogo

In de Pogo webshop tref je een drie in één krukje van hout gemaakt. Je kunt dit krukje als krukje, opstapje of stoeltje gebruiken. Het stoeltje is makkelijk mee te nemen door de speciale handvaten die erin zijn aangebracht. Hier op Babypark vind je nog veel meer kindermeubels en trendy kinderartikelen bij onze andere topmerken. Eigenlijk alles wat een kind maar nodig heeft. Bekijk het uitgebreide assortiment artikelen in onze webwinkel en bekijk de actuele Pogo aanbieding.

Lees meer...

Trendy meubeltjes in de webshop van Pogo

In de Pogo online shop kun je leuke kindermeubeltjes aanschaffen. Het drie in één stoeltje van Pogo is een stijlvol vormgegeven zitelement dat ook in een modern interieur erg leuk staat. Het stoeltje is ambachtelijk gemaakt van gebogen berkhout. Bekijk ook de andere kindermeubels van de kwaliteitsmerken in onze webwinkel. Er zijn commodes, kasten of ledikanten te kopen. Verder zijn er accessoires, kinderkleding, bed-en badtextiel te vinden. Op Babypark hier kun je 24 uur per dag bestellen. Besluit vandaag nog het stoeltje van Pogo te kopen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Pogo 3 In 1 Step Stool

    Dit praktische 3 in 1 krukje is van het merk Pogo en kan gebruikt worden als stoeltje, krukje en opstapje. Voorzien van een handgreep.

    89,-
1 Resultaten