1 Resultaten
1 Resultaten

Poppejanspop

 

Een Poppejanspop is een prachtige pop voor kinderen vanaf 3 jaar. Een Poppejanspop is zeker kindvriendelijk. Verder ziet een Poppejanspop er extra mooi uit, misschien wel mooier dan de meeste poppen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar het lange, zijdezachte haar! Dit haar is trouwens van hele goede kwaliteit. Je kind kan het gerust uitgebreid kammen en wassen.

 

Materiaal en reiniging

Het lijfje van een Poppejanspop is gemaakt van zacht materiaal. De armpjes, het hoofdje en de beentjes van de Poppejanspop zijn daarentegen gemaakt van vinyl. Dat is ideaal materiaal. Als het vies wordt, neem je het gemakkelijk af met een vochtig doekje. Het is ook heel fijn dat de poppenkleding uitwasbaar is in de wasmachine.

 

Ook mooi als sierpop

Een Poppejanspop ziet er zo mooi uit dat je deze ook als sierpop kunt gebruiken. Ook de kleertjes zien er fantastisch uit. Deze zijn met de grootste zorg en toewijding gemaakt en stralen luxe uit. Kijk snel op deze pagina voor ons complete assortiment Poppejanspoppen en bijpassende kleertjes of andere spulletjes!