Proud MaMa, Proud MaMa Sieraden

Proud MaMa

Laat zien dat je trots bent om mama te zijn en koop een ketting of armbandje van Proud MaMa! Deze sieraden zijn speciaal voor mama’s gemaakt. Ze hebben een symbolische waarde. Alle sieraden van Proud MaMa zien er heel hip uit. Daar wil je mee gezien worden!

Lees meer...

Voor, tijdens en na de zwangerschap

Sommige sieraden van Proud MaMa zijn vooral bedoeld om tijdens de zwangerschap te dragen. Bola’s zijn kettingen met een belletje. Als jij de ketting tijdens de zwangerschap draagt, raakt je kindje vertrouwd aan het geluid van het belletje. Vanaf ongeveer 20 weken zwangerschap kan je kindje het rustgevende geluid horen. Andere sieraden van Proud MaMa zijn gewoon leuk om te laten zien dat je mama bent. Aan sommige armbandjes of kettinkjes zit een bedeltje met de tekst ‘Proud mama’.

Over de ontwerpster

De sieraden van Proud MaMa zijn ontworpen door Rowena Visser-van Nistelrooij. Zij bedacht de sieradenlijn Proud MaMa toen ze zelf moeder werd. Inmiddels heeft zij al jaren ervaring als sieradenontwerpster. Mama’s in binnen- en buitenland dragen de kettinkjes en armbandjes met veel plezier.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Proud MaMa Charm Armband Taupe / Roze

  Een Proud MaMa Charm Armband Taupe / Roze is een bijzonder sieraad voor iedere moeder. De armband is geregen van glaskralen aan elastiek zodat het armbandje er mooi uit ziet en tegelijkertijd praktisch in gebruik is.
  8,95
 • Quick view

  Proud MaMa Heartchain Ketting Verzilverd Voetjes

  De Proud MaMa Jasseron Heartchain ketting is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.
  21,95
 • Quick view

  Proud MaMa Bangle Armband

  Deze Proud MaMa Bangle Armband is een bijzonder sieraad voor iedere moeder. De armband ziet er mooi uit ziet en is tegelijkertijd praktisch in gebruik. Erg leuk om weg te geven als kraamcadeau!
  14,95
 • Quick view

  Proud MaMa Jasseron Babybel Ketting Voetjes

  De Proud MaMa Jasseron Babybel Ketting Voetjes is een must-have voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.
  32,95
 • Quick view

  Proud MaMa Basic Babybel Ketting Basic Roze

  De Proud MaMa Basic Babybel Ketting Basic Roze is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.
  29,95
 • Quick view

  Proud MaMa Ketting Verzilverd Ballchain Babyfeet

  De Proud MaMa Ketting Verzilverd Ballchain Babyfeet ketting is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen.
  21,95
 • Quick view

  Proud MaMa Wishbox Guess What

  De Proud MaMa Wishbox Guess What is een originele manier om iemand mee te verassen. Het doosje heeft een tekst aan de voorkant die verwijst naar de verassing aan de binnenkant. Inclusief houten standaard.
  7,95
 • Quick view

  Proud MaMa Wishbox Wij Hebben Super Nieuws

  De Proud MaMa Wishbox Wij Hebben Super Nieuws is een originele manier om iemand mee te verassen. Het doosje heeft een tekst aan de voorkant die verwijst naar de verassing aan de binnenkant. Inclusief standaard.
  7,95
 • Quick view

  Proud MaMa Wishbox Wij Willen Iets Leuks Vertellen

  De Proud MaMa Wishbox Wij Willen Iets Leuks Vertellen is een originele manier om iemand mee te verassen. Het stijlvolle doosje heeft een tekst aan de voorkant die verwijst naar de verassing aan de binnenkant.
  7,95
 • Quick view

  Proud MaMa Deluxe Babybel Ketting Kristal

  De Proud MaMa Deluxe Babybel Ketting Kristal is een musthave voor iedere zwangere vrouw. De ketting is voorzien van een belletje dat je kindje vanaf ong. 20 weken zwangerschap zachtjes kan horen. Ook leuk als cadeautje!

  42,95

  39,99

10 Resultaten
Trustpilot