Proud MaMa, Proud MaMa Sieraden

Proud MaMa

Laat zien dat je trots bent om mama te zijn en koop een ketting of armbandje van Proud MaMa! Deze sieraden zijn speciaal voor mama’s gemaakt. Ze hebben een symbolische waarde. Alle sieraden van Proud MaMa zien er heel hip uit. Daar wil je mee gezien worden!

Lees meer...

Voor, tijdens en na de zwangerschap

Sommige sieraden van Proud MaMa zijn vooral bedoeld om tijdens de zwangerschap te dragen. Bola’s zijn kettingen met een belletje. Als jij de ketting tijdens de zwangerschap draagt, raakt je kindje vertrouwd aan het geluid van het belletje. Vanaf ongeveer 20 weken zwangerschap kan je kindje het rustgevende geluid horen. Andere sieraden van Proud MaMa zijn gewoon leuk om te laten zien dat je mama bent. Aan sommige armbandjes of kettinkjes zit een bedeltje met de tekst ‘Proud mama’.

Over de ontwerpster

De sieraden van Proud MaMa zijn ontworpen door Rowena Visser-van Nistelrooij. Zij bedacht de sieradenlijn Proud MaMa toen ze zelf moeder werd. Inmiddels heeft zij al jaren ervaring als sieradenontwerpster. Mama’s in binnen- en buitenland dragen de kettinkjes en armbandjes met veel plezier.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Proud MaMa Charm Armband Taupe / Roze

  Een Proud MaMa Charm Armband Taupe / Roze is een bijzonder sieraad voor iedere moeder. De armband is geregen van glaskralen aan elastiek zodat het armbandje er mooi uit ziet en tegelijkertijd praktisch in gebruik is.
  8,95
 • Quick view

  Proud MaMa Wishbox Wij Hebben Super Nieuws

  De Proud MaMa Wishbox Wij Hebben Super Nieuws is een originele manier om iemand mee te verassen. Het doosje heeft een tekst aan de voorkant die verwijst naar de verassing aan de binnenkant. Inclusief standaard.
  7,95
2 Resultaten
Trustpilot