Puckababy

16 Resultaten
 • Quick view

  Puckababy® The Bag Miffy

  Deze Puckababy® The Bag Miffy zorgt er voor dat je kindje veilig en comfortabel kan slapen. Dankzij de stijlvolle slaapzak kan je kindje minder woelen , uit bed kruipen en heeft hij of zij geen bloot ruggetje meer.
  119,95
 • Quick view

  Puckababy® The Original Piep 0-3 Mnd Miffy

  De Puckababy® The Original Piep 0-3 Mnd Miffy stimuleert een gezond slaap- en voedingsritme. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.
  39,95
 • Quick view

  Puckababy® The Bag Slaapzak Newborn Miffy

  De Puckababy® The Bag Newborn 0-6 Mnd is voor kinderen tot 6 maanden. Houd je kind op de juiste temperatuur en bevordert het diepe doorslapen en geeft het geborgen gevoel wat baby`s op deze leeftijd nodig hebben.
  69,95
 • Quick view

  Puckababy® The Original Mini 3-6 Mnd Miffy

  De Puckababy® The Original Mini 3-6 Mnd Miffy is voor kinderen tot 6 maanden. Houd je kind op de juiste temperatuur en bevordert het diepe doorslapen en geeft het geborgen gevoel wat baby`s op deze leeftijd nodig hebben.
  49,95
 • Quick view

  Puckababy® The Original Piep 0-3 Mnd

  Puckababy® The Original Piep stimuleert een gezond slaap- en voedingsritme. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel. Verkrijgbaar in diverse materialen.
  39,95
 • Quick view

  Puckababy® The Original Mini 3-6 Mnd

  Puckababy® The Original Mini stimuleert een gezond slaap- en voedingsritme. De inbakerslaapzak is geschikt voor kindjes van 3-6 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel. Verkrijgbaar in diverse materialen.
  49,95
 • Quick view

  Puckababy® The Gogo Newborn 0-7 Mnd

  Ideale wikkeldoek die je zowel binnen als buitenshuis kunt gebruiken. De GoGo houd je kind lekker warm en biedt optimale bescherming.
  49,95
 • Quick view

  Puckababy® Mislin 2 Stuks 120 x 120 cm

  De Puckababy® Mislin 2 Stuks 120 x 120 cm zijn onmisbaar in je babyuitzet. Deze grote doeken zijn geschikt voor alle leeftijden en zijn verkrijgbaar in hippe printjes, leuk toch?
  39,99
 • Quick view

  Puckababy® The Bag Newborn 0-6 Mnd

  Praktische slaapzak voor kinderen tot 6 maanden. Houd je kind op de juiste temperatuur en bevordert het diepe doorslapen.
  69,95
 • Quick view

  Puckababy® The Bag 4 Seasons

  De Puckababy® The Bag 4 Seasons is aan te passen aan de lengte van je kindje en de seizoenen. Zo heb je vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar - zomer en winter - de perfecte slaapzak voor je kindje.
  109,95
 • Quick view

  Puckababy® The Sleeper 0-4 Mnd Grey

  Puckababy® The Sleeper is een ideale slaapzak voor kinderen van 0-4 maanden. De slaapzak biedt warme, geborgenheid en is eenvoudig mee te nemen op reis.
  119,95
 • Quick view

  Puckababy® Slaappakje Tencel

  Dit Puckababy® Slaappakje Tencil reguleert de warmte en is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo kan je kindje ongestoord slapen.
  19,95
 • Quick view

  Puckababy® The Bag Kidz 130 cm

  De Puckababy® The Bag Kidz 130 cm is voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot 7 jaar. Houd je kind op de juiste temperatuur en bevordert het diepe doorslapen. Het groeit mee doordat de slaapzak verlengd kan worden.
  59,95
 • Quick view

  Puckababy® Cover Kids Oslo 120 x 150 cm

  De Puckababy® Cover is een prachtig dekentje, speciaal voor Puckababy® slapertjes. Dankzij de Cover dek je jouw kindje comfortabel toe, maar nooit te warm. Een deken wat je kindje een veilig gevoel geeft!
  39,95
 • Quick view

  Puckababy® Sleepy Teddy

  De Puckababy® Sleepy Teddy knuffeldoek is binnen enkele ogenblikken de beste maatjes met je kindje. De knuffeldoek heeft een kalmerende werking en is gemaakt van heerlijk zacht materiaal.
  14,95
 • Quick view

  Puckababy® Pyjama Tencel 12-18 Mnd

  Puckababy® Pyjama Tencel Tencil is geschikt voor kinderen van 12 tot 18 maanden. De slaapzak reguleert de warmte en is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo kan je kindje ongestoord slapen.
  24,95
16 Resultaten

Vanaf de geboorte

 

Sleeper 0-4 mnd

Het wiegje biedt warmte, geborgenheid en is ideaal om mee te nemen op reis. Dankzij het verwijderbare matrasje ligt je kindje heerlijk comfortabel.

Sleeper 0-4 mnd...

 

Original Piep 0-3 mnd

Het Puckababy® inbakerslaapzakje is de oplossing wanneer je een onrustige baby hebt die veel huilt, moeilijk in slaap valt en ook als nel weer wakker wordt.

Original Piep 0-3 mnd...

 

Gogo wikkeldoek 0-7 mnd

De geborgenheid van deze luxe omslagdoek beschermt en verwarmt de kleine uk. De buitenkant is van teddy, de binnenkant van 100% katoen.

Gogo wikkeldoek 0-7 mnd...

Vanaf 3 maanden

 

Bag newborn 0-6 mnd

Het slaapzakje houdt je baby goed op temperatuur en beschermt het tegen koude en tocht. Zacht, luxe afgewerkt en inclusief anti-krabwantjes.

Bag newborn 0-6 mnd...

 

Original mini 3-6 mnd

De Mini is het inbakerslaapzakje voor 3-6 maanden. Opvolger van de Piep en ideaal als tussenstap vanuit andere, strakkere inbakermethodes.

Original mini 3-6 mnd...

 

Sleepsuit

Veilige warmteregulering tijdens het slapen is erg belangrijk! Door de eigenschappen van Tencel® is dit de veiligste onderkleding. Verkrijgbaar in 2 maten.

Sleepsuit 0-3 maanden...

Sleepsuit 3-6 maanden...

Vanaf 6 maanden

 

Pyjama

De pyjama bestaat uit een broekje en top. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen wordt de warmte gereguleerd, zodat je kindje heerlijk kan slapen.

Pyjama 12-18 maanden...

 

Bag 4 seasons

In een handomdraai ga je van winter-, naar herfst-, lente- en zomerslaapzak. Voor elke temperatuur heb je de meest veilige en comfortabele slaapzak bij de hand.

Bag 4 seasons...

 

Bag Kidz

Ideaal bij de overgang van het ledikant naar het grote bed. Door deze ultrasofte slaapzak blijft het wereldje van je kindje nog wat kleiner en vertrouwd.

Bag Kidz...

Vanaf 2,5 jaar

 

Anti-lek romper

In het luiergedeelte van de romper zit het anti-lek gedeelte verwerkt. Het voorkomt een verstoorde nachtrust bij je kindje en creëert een rustig slaappatroon.

Shop...

 

Cover baby en Kidz

De Puckababy dekentjes zijn niet te dik en gemaakt van ultrasoft, lichtgewicht en goed ademend materiaal. De luxe afwerking maakt het plaatje compleet.

Cover Baby (75x100 cm)...

Cover Kidz (120x150 cm)...

 

Sleepy

De Sleepy is een herkenbaar knuffeltje. Het voelt heerlijk zacht tegen het wangetje. Het maakt de baby duidelijk dat het in het bedje is, waar het tijd is voor een slaapje.

Shop...

 

 

Koop een Puckababy voor meer rust

 

Onrustige baby's

Baby's zijn vaak onrustig en slapen daardoor slecht. Dat is ook geen wonder, want er gebeurt de eerste tijd in het leven van een baby heel veel. In de buik zijn ze rust gewend, maar dat is nu wel anders. Door de onrust blijven ze veel bewegen, waardoor er geen rust en ritme in het leven van een baby komt. Een oplossing hiervoor is een Puckababy kopen.

 

Wat is een Puckababy?

Een Puckababy is een soort slaapzak die ervoor zorgt dat de armen van een baby rondom het lichaam blijven. Hierdoor hebben ze geen bewegingsvrijheid. Dit klinkt misschien gek, maar deze rust is juist goed voor een baby. Zo vallen ze rustig in slaap, zodat ze wakker worden als ze honger hebben en het tijd is om te voeden.

 

Koop een Puckababy in de online shop van Babypark

Ben jij op zoek naar een Puckababy, dan kun je deze bij Babypark kopen. Hiervoor hoef je de deur niet uit, want de Puckababy is in de webshop te vinden. Hier vind je meteen meer informatie zoals een Puckababy aanbieding of de verschillende kleuren waarin de Puckababy te koop is.