Puckababy

Puckababy

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met artikelen van Puckababy. Puckbaby heeft verschillende slaapzakken en andere babyartikelen ontwikkeld waarmee ze een heerlijke slaapomgeving voor je kindje creeëren. De Puckababy artikelen zijn gemaakt van super zachte, duurzame materialen en zijn zo ontworpen dat je er lang plezier aan zult beleven. Heb je een gedetailleerde vraag over een Puckababy artikel? Lees dan de uitgebreide productbeschrijving op onze website. Uiteraard mag je ons ook altijd even een berichte sturen via e-mail (vragen@babypark.nl) of via WhatsApp (0488 488 888).

Lees meer...

Inbakeren met een Puckababy Piep of Puckababy Mini

De bekendste Puckababy slaapzakken zijn de Puckababy Piep en de Puckababy Mini. De Piep kun je gebruiken vanaf de geboorte van je kindje. Je kindje voelt zich veilig ingepakt in deze inbaker slaapzak. Doordat de handjes niet ingepakt zitten kan je kindje met beide handjes blijven spelen. Dit geeft je kindje een geborgen gevoel. De Puckababy Mini is de opvolger van de Piep. Deze slaapzak is groter en biedt tevens de mogelijkheid om het inbakeren af te bouwen. 

Bestel een Puckababy slaapzak voor jouw kindje

Ben jij ervan overtuigd geraakt dat de Baby Brezza het leven met een baby een stuk gemakkelijker gaat maken? Bestel dan vandaag nog een Baby Brezza online op Babypark.nl! Bestel je voor 20 uur dan versturen wij hem in de meeste gevallen dezelfde dag. Een Baby Brezza wordt door ons altijd gratis naar jou verzonden. Bij het plaatsen van je bestelling kan jij zelf een aflevermoment naar jouw voorkeur kiezen. Bovendien profiteer je van onze laagste prijsgarantie. 

Lees minder...
12 Resultaten
 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 38,21

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 46,71

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy Pyjama Tencel 12-18 Mnd

  Puckababy Pyjama Tencel is geschikt voor kinderen van 12 tot 18 maanden. De stijlvolle slaapzak reguleert de warmte en is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo kan je kindje heerlijk ongestoord slapen.

  29,95

  25,45

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy® Pyjama Tencel 6-12 mnd

  Deze Puckababy® Slaapzak Tencil is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 maanden. De slaapzak reguleert de warmte en is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo kan je kindje ongestoord slapen.

  29,95

  25,46

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy Cover Baby Moscow 75 x 100 cm

  De Puckababy Cover Baby Moscow 75 x 100 cm is een prachtig dekentje, speciaal voor Puckababy® slapertjes. Dankzij de Cover dek je jouw kindje comfortabel toe. Een deken wat je kindje een veilig gevoel geeft!

  34,95

  29,71

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Bag Kidz 130 cm

  De Puckababy The Bag Kidz 130 cm is voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot 7 jaar. Houd je kind op de juiste temperatuur en bevordert het diepe doorslapen. Het groeit mee doordat de slaapzak verlengd kan worden.

  Normale prijs: 64,95

  Special Price 55,21

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy Cover Kids Oslo 120 x 150 cm

  De Puckababy Cover is een prachtig dekentje, speciaal voor Puckababy slapertjes. Dankzij de Cover dek je jouw kindje comfortabel toe, maar nooit te warm. Een deken wat je kindje een veilig gevoel geeft!

  44,95

  38,21

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd Teddy Moscow

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd Teddy Moscow stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig gevoel.

  59,95

  50,96

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Bag Newborn 0-6 Mnd

  De Puckababy The Bag Newborn 0-6 Mnd is geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden. Doordat de stijlvolle slaapzak van Puckababy goed aansluit aan het lijfje zal je kindje zich geborgen en veilig voelen.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 59,46

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Gogo Newborn 0-7 Mnd

  De Puckababy The Gogo Newborn 0-7 Mnd is een ideale wikkeldoek die je voor zowel binnen als buitenshuis kunt gebruiken. De stijlvolle GoGo houd je kind lekker warm en biedt de optimale bescherming voor het kindje.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 42,46

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy Slaappakje Tencel

  Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen in de Puckababy Slaappakje Tencil wordt de warmte gereguleerd, zodat je kindje heerlijk kan slapen. Tevens is het pakje gemaakt van antibacterieel materiaal.

  Normale prijs: 24,95

  Special Price 21,21

 • 15% korting
  Quick view

  Puckababy The Bag 4 Seasons

  De Puckababy The Bag 4 Seasons is aan te passen aan de lengte van je kindje en de verschillende seizoenen. Zo heb je vanaf 6 maanden tot 2,5 jaar - zomer en winter - de perfecte slaapzak voor je kindje.

  119,95

  107,96

12 Resultaten

Vanaf de geboorte

 

Sleeper 0-4 mnd

Het wiegje biedt warmte, geborgenheid en is ideaal om mee te nemen op reis. Dankzij het verwijderbare matrasje ligt je kindje heerlijk comfortabel.

Sleeper 0-4 mnd...

 

Original Piep 0-3 mnd

Het Puckababy® inbakerslaapzakje is de oplossing wanneer je een onrustige baby hebt die veel huilt, moeilijk in slaap valt en ook als nel weer wakker wordt.

Original Piep 0-3 mnd...

 

Gogo wikkeldoek 0-7 mnd

De geborgenheid van deze luxe omslagdoek beschermt en verwarmt de kleine uk. De buitenkant is van teddy, de binnenkant van 100% katoen.

Gogo wikkeldoek 0-7 mnd...

Vanaf 3 maanden

 

Bag newborn 0-6 mnd

Het slaapzakje houdt je baby goed op temperatuur en beschermt het tegen koude en tocht. Zacht, luxe afgewerkt en inclusief anti-krabwantjes.

Bag newborn 0-6 mnd...

 

Original mini 3-6 mnd

De Mini is het inbakerslaapzakje voor 3-6 maanden. Opvolger van de Piep en ideaal als tussenstap vanuit andere, strakkere inbakermethodes.

Original mini 3-6 mnd...

 

Sleepsuit

Veilige warmteregulering tijdens het slapen is erg belangrijk! Door de eigenschappen van Tencel® is dit de veiligste onderkleding. Verkrijgbaar in 2 maten.

Sleepsuit 0-3 maanden...

Sleepsuit 3-6 maanden...

Vanaf 6 maanden

 

Pyjama

De pyjama bestaat uit een broekje en top. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen wordt de warmte gereguleerd, zodat je kindje heerlijk kan slapen.

Pyjama 12-18 maanden...

 

Bag 4 seasons

In een handomdraai ga je van winter-, naar herfst-, lente- en zomerslaapzak. Voor elke temperatuur heb je de meest veilige en comfortabele slaapzak bij de hand.

Bag 4 seasons...

 

Bag Kidz

Ideaal bij de overgang van het ledikant naar het grote bed. Door deze ultrasofte slaapzak blijft het wereldje van je kindje nog wat kleiner en vertrouwd.

Bag Kidz...

Vanaf 2,5 jaar

 

Anti-lek romper

In het luiergedeelte van de romper zit het anti-lek gedeelte verwerkt. Het voorkomt een verstoorde nachtrust bij je kindje en creëert een rustig slaappatroon.

Shop...

 

Cover baby en Kidz

De Puckababy dekentjes zijn niet te dik en gemaakt van ultrasoft, lichtgewicht en goed ademend materiaal. De luxe afwerking maakt het plaatje compleet.

Cover Baby (75x100 cm)...

Cover Kidz (120x150 cm)...

 

Sleepy

De Sleepy is een herkenbaar knuffeltje. Het voelt heerlijk zacht tegen het wangetje. Het maakt de baby duidelijk dat het in het bedje is, waar het tijd is voor een slaapje.

Shop...

 

 

Koop een Puckababy voor meer rust

 

Onrustige baby's

Baby's zijn vaak onrustig en slapen daardoor slecht. Dat is ook geen wonder, want er gebeurt de eerste tijd in het leven van een baby heel veel. In de buik zijn ze rust gewend, maar dat is nu wel anders. Door de onrust blijven ze veel bewegen, waardoor er geen rust en ritme in het leven van een baby komt. Een oplossing hiervoor is een Puckababy kopen.

 

Wat is een Puckababy?

Een Puckababy is een soort slaapzak die ervoor zorgt dat de armen van een baby rondom het lichaam blijven. Hierdoor hebben ze geen bewegingsvrijheid. Dit klinkt misschien gek, maar deze rust is juist goed voor een baby. Zo vallen ze rustig in slaap, zodat ze wakker worden als ze honger hebben en het tijd is om te voeden.

 

Koop een Puckababy in de online shop van Babypark

Ben jij op zoek naar een Puckababy, dan kun je deze bij Babypark kopen. Hiervoor hoef je de deur niet uit, want de Puckababy is in de webshop te vinden. Hier vind je meteen meer informatie zoals een Puckababy aanbieding of de verschillende kleuren waarin de Puckababy te koop is.

 

 

Trustpilot