Puckababy, veilig en comfortabel

 

 

Slaapzakken en wikkeldoeken van hoogwaardige kwaliteit. De producten van Puckababy zijn werkelijk uniek. De Original® bakerslaapzak is zeer effectief als je kindje huilt, onrustig is of slapenloze nachten beleeft. De GoGo® wikkeldoek beschermd je kind optimaal tegen koude temperaturen en tegen prikkels. De Bag® baby/peuter slaapzak bevordert goed en veilig slapen en is zelfs verkrijgbaar in een 4 seizoenen variant. Kortom Puckababy producten staan voor optimaal comfort en stimuleren ook het veilige welzijn van je kind.

 

 

Ooit begonnen met Puckababy omdat ons wiebelkontje best onrustig was. Daarna ook voor de opvolgslaapzakken gegaan, want wij wilden die rust en regelmaat zeker vasthouden. En dat werkt. Wij slapen allemaal goed. Je betaalt wat, maar krijgt er enorm veel voor terug. En een happy baby is een happy mama & papa!

 

 

 

 

Vanaf de geboorte

 

   

 

Sleeper mobiel wiegje en slaaphulp

Het wiegje biedt warmte, geborgenheid en is ideaal om mee te nemen op reis. Dankzij het verwijderbare matrasje ligt je kindje heerlijk comfortabel.

Shop...

 

 

Original Piep

Het Puckababy® inbakerslaapzakje is de oplossing wanneer je een onrustige baby hebt die veel huilt, moeilijk in slaap valt en ook als nel weer wakker wordt.

Shop...

 

 

Gogo wikkeldoek

De geborgenheid van deze luxe omslagdoek beschermt en verwarmt de kleine uk. De buitenkant is van teddy, de binnenkant van 100% katoen.

Shop...

 

 

Vanaf 3 maanden

 

   

 

Bag newborn

Het slaapzakje houdt je baby goed op temperatuur en beschermt het tegen koude en tocht. Zacht, luxe afgewerkt en inclusief anti-krabwantjes.

Bag newborn...

Bag newborn Teddy...

 

 

Original mini

De Mini is het inbakerslaapzakje voor 3-6 maanden. Opvolger van de Piep en ideaal als tussenstap vanuit andere, strakkere inbakermethodes.

Shop...

 

 

 

Sleepsuit

Veilige warmteregulering tijdens het slapen is erg belangrijk! Door de eigenschappen van Tencel® is dit de veiligste onderkleding. Verkrijgbaar in 2 maten.

Sleepsuit 0-3 maanden...

Sleepsuit 3-6 maanden...

 

 

Vanaf 6 maanden

 

 

 

Vanaf 2,5 jaar

 

   

 

Pyama

De pyama bestaat uit een broekje en top. Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen wordt de warmte gereguleerd, zodat je kindje heerlijk kan slapen.

Pyama 12-18 maanden...

 

 

 

 

Bag 4 seasons

In een handomdraai ga je van winter-, naar herfst-, lente- en zomerslaapzak. Voor elke temperatuur heb je de meest veilige en comfortabele slaapzak bij de hand.

Bag 4 seasons...

 

 

 

 

Bag Kidz

Ideaal bij de overgang van het ledikant naar het grote bed. Door deze ultrasofte slaapzak blijft het wereldje van je kindje nog wat kleiner en vertrouwd.

Bag Kidz...

  

 

Alle leeftijden

 

   

 

Anti-lek romper

In het luiergedeelte van de romper zit het anti-lek gedeelte verwerkt. Het voorkomt een verstoorde nachtrust bij je kindje en creëert een rustig slaappatroon.

Shop...

 

 

 

 

 

Cover baby en Kidz

De Puckababy dekentjes zijn niet te dik en gemaakt van ultrasoft, lichtgewicht en goed ademend materiaal. De luxe afwerking maakt het plaatje compleet.

Cover Baby (75x100 cm)...

Cover Kidz (120x150 cm)...

 

 

 

 

Sleepy

De Sleepy is een herkenbaar knuffeltje. Het voelt heerlijk zacht tegen het wangetje. Het maakt de baby duidelijk dat het in het bedje is, waar het tijd is voor een slaapje.

Shop...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koop een Puckababy voor meer rust

 

Onrustige baby's

Baby's zijn vaak onrustig en slapen daardoor slecht. Dat is ook geen wonder, want er gebeurt de eerste tijd in het leven van een baby heel veel. In de buik zijn ze rust gewend, maar dat is nu wel anders. Door de onrust blijven ze veel bewegen, waardoor er geen rust en ritme in het leven van een baby komt. Een oplossing hiervoor is een Puckababy kopen.

 

Wat is een Puckababy?

Een Puckababy is een soort slaapzak die ervoor zorgt dat de armen van een baby rondom het lichaam blijven. Hierdoor hebben ze geen bewegingsvrijheid. Dit klinkt misschien gek, maar deze rust is juist goed voor een baby. Zo vallen ze rustig in slaap, zodat ze wakker worden als ze honger hebben en het tijd is om te voeden.

 

Koop een Puckababy in de online shop van Babypark

Ben jij op zoek naar een Puckababy, dan kun je deze bij Babypark kopen. Hiervoor hoef je de deur niet uit, want de Puckababy is in de webshop te vinden. Hier vind je meteen meer informatie zoals een Puckababy aanbieding of de verschillende kleuren waarin de Puckababy te koop is.