Purflo

De verrassende collectie van Purflo shop je eenvoudig op Babypark.nl! Met de producten van Purflo kan je kindje heerlijk en veilig slapen. De Purflo collectie is gemaakt van duurzame, ademende materialen zodat je je kindje met een gerust hart kunt laten slapen. Op deze pagina vind je het actuele assortiment van Purflo bij Babypark. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie.

Lees meer...

Over Purflo

Het merk Purflo is in 1997 opgericht door kersverse, bezorgde ouders. Purflo maakt uitsluitend gebruik hypoallergene materialen. Bij ieder product dat ze ontwikkelen wordt er een uitgebreid consumentenonderzoek gedaan. Bovendien staan de richtlijnen voor veilig slapen altijd centraal.

Purflo online bestellen

Via deze pagina kun je Purflo artikelen online bestellen. Bij bestellingen vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. De meeste Purflo producten zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. De Purflo producten zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Purflo Sleep Tight Babynestje

  Het Purflo Sleep Tight Babynestje is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  159,95
 • Quick view

  Purflo Sleep Tight Babynestje Botanical

  Het Purflo Sleep Tight Babynestje Botanical is een comfortabel babynestje voor baby’s tot 8 maanden. Het babynestje is gemakkelijk mee te nemen, maar kan ook perfect thuis in de box of op bed gebruikt worden.
  159,95
2 Resultaten
Trustpilot