Purseat

De Purseat is een combinatie tussen een reisbedje en een autostoel. De Purseat is compact in te klappen tot een handig koffertje dat je makkelijk met je mee kunt nemen. Waar zou jij de Purseat allemaal mee naar toe nemen? In de uitgebreide productbeschrijving en de video op deze pagina vind je meer informatie over dit artikel.

Lees meer...

Purseat voor op reis

Met de Purseat heb je altijd en overal een stoeltje en bedje voor je kindje bij de hand. Ideaal voor onderweg! De Purseat is bij Babypark zowel online als in één van onze megastores te bestellen. In de meeste winkels is een showmodel van de Purseat aanwezig zodat je de Purseat zelf kunt testen en uitproberen. Onze ervaren productspecialisten helpen je graag bij het maken van een keuze met een advies op maat.

Bestellen met de laagste prijsgarantie

Bij Babypark betaal je altijd de laagste prijs voor een Purseat. Wij controleren dagelijks de prijzen van onze concurrenten zodat je zeker weet dat je bij Babypark nooit teveel betaald. Mocht je ergens anders toch hetzelfde product tegenkomen voor een lagere prijs, laat het ons dan weten. In de meeste gevallen betalen wij jou tot 14 dagen na aankoop het verschil terug.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Purseat Autostoeltje / Reisbed

    Het Purseat Autostoeltje / Reisbed is multifunctioneel en is daardoor ideaal voor op reis. Met Purseat heb je in iedere situatie het perfecte stoeltje of bedje voor je kindje. Het compacte pakket weegt slechts 6 kg.

    Normale prijs: 239,-

    Special Price 145,-

1 Resultaten
Trustpilot