Qtus

Bij het merk Qtus kun je terecht voor kinderwagens met een stijlvolle look en veel praktische eigenschappen. Op deze pagina vind je ons assortiment met Qtus kinderwagens en de bijbehorende accessoires die de kinderwagen compleet maken. Kijk eens rond en ontdek of een Qtus kinderwagen misschien wel iets voor jou is.

Lees meer...

Kinderwagen of duowagen

De Qtus kinderwagens zijn flexibel te gebruiken. De kinderwagen kan gebruikt worden met een zitje of reiswieg maar er kan ook een baby autostoeltje op de Qtus kinderwagen bevestigd worden zodat er een reissysteem ontstaat. Groeit je gezin met nog een baby op komt of zoek je een duowagen voor je tweeling? Ook dan is een Qtus kinderwagen misschien wel iets voor jou. De kinderwagen kan namelijk ook met twee zitjes gebruikt worden.

Qtus kinderwagen bestellen

Ben jij overtuigd en wil je een Qtus kinderwagen bestellen? Dat kan bij Babypark zowel online als in onze megastores. In onze showroom heb je ook de mogelijkheid om de kinderwagen uit te proberen. Wanneer je nog vragen hebt kun je zowel telefonisch als via WhatsApp contact met ons opnemen via 0488 488 888.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Qtus DuetPro Kinderwagen Alu

  De Qtus DuetPro Kinderwagen Alu groeit met je kindje mee vanaf de geboorte tot 15 kg. De comfortabele en stevige kinderwagen is uit te breiden met een reiswieg, tweede zitje of autostoeltje.
  600,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Tweede Zitje

  Het Qtus DuetPro Tweede Zitje maakt van de Qtus DuetPro kinderwagen een praktische duowagen voor twee kindjes. Het zitje is omkeerbaar en kan dus zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.
  150,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Voetenzak Blue

  In de Qtus DuetPro Voetenzak Blue wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en de buitenzijde is water-en vuil afstotend.
  65,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Muskietennet Zitgedeelte Grey

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Qtus DuetPro Muskietennet Zitgedeelte Grey onmisbaar over de Qtus DuetPro zitje. Het beschermd je kleintje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.
  15,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Regenscherm Reiswieg Transparant

  Het Qtus DuetPro Regenscherm Reiswieg Transparant is geschikt voor de reiswieg van de Qtus DuetPro Kinderwagen. Het regenscherm is in een paar tellen te bevestigen. Zo is je kindje goed beschermd tegen weer en wind.
  20,-
 • Quick view

  Qtus Lark Buggy

  De Qtus Lark Buggy is geschikt vanaf 6 maanden tot 15 kg en heeft een stijlvol design. De buggy is uitgerust met handige eigenschappen zoals een traploos verstelbare rugleuning, voetensteun en vering op alle wielen.

  225,-

  191,25

 • Quick view

  Qtus Cupholder

  De Qtus Cupholder is een handig accessoire voor de Qtus kinderwagen. Verder is de cupholder gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen en los te maken. Voorzien van een stijlvol design.
  15,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Tweeling Kinderwagen 0 Mnd Alu

  De Qtus DuetPro Tweeling Kinderwagen 0 Mnd Alu is geschikt voor 2 kindjes vanaf de geboorte en wordt geleverd met 2 reiswiegen en 2 comfortabele zitjes. De kinderwagen beschikt over vering op alle wielen voor meer comfort.

  1.050,-

  900,-

 • Quick view

  Qtus DuetPro Reiswieg Alu

  De Qtus DuetPro Reiswieg Alu is een handige uitbreiding voor de compacte Qtus DuetPro kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras.
  150,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Tweede Zitje Black - Full Black

  Het Qtus DuetPro Tweede Zitje Black - Full Black maakt van de Qtus DuetPro kinderwagen een praktische duowagen voor twee kindjes. Het zitje is omkeerbaar en kan dus zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.
  165,-
 • Quick view

  Qtus DuetPro Reiswieg Full Black - Black

  De Qtus DuetPro Reiswieg Full Black - Black is een handige uitbreiding voor de compacte Qtus DuetPro kinderwagen. De reiswieg is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd inclusief een comfortabel matras.
  165,-
 • Quick view

  Qtus Lark Muskietennet Grey

  Het Qtus Lark Muskietennet Grey beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Qtus Lark buggy.
  15,-
 • Quick view

  Qtus Lark Regenscherm Buggy Transparant

  Het Qtus Lark Regenscherm Buggy Transparant is geschikt voor de Qtus Lark buggy en gemakkelijk op de buggy te bevestigen en te verwijderen. Zo is je kindje in de buggy goed beschermd tegen weer en wind.
  20,-
 • Quick view

  Qtus Lark Autostoel Adapters Black

  De Qtus Lark Autostoel Adapters Black maken het mogelijk om een baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Qtus Lark buggy. Een echte musthave accessoire voor je Qtus Lark buggy!
  30,-
14 Resultaten
Trustpilot