Recaro

In de online shop van Recaro vind je top autostoeltjes met stijlvolle moderne kleuren zoals de combinatie rood met antraciet. De autozitjes zijn prettig voor je kind door de ergonomische zit. De driepuntsgordel en verstelbare hoofdsteunen geven veiligheid. Ook andere topmerken hier in onze webwinkel hebben een sortering autostoeltjes. Bekijk ons aanbod op Babypark en bekijk de actuele Recaro aanbieding.

Lees meer...

Autostoeltjes en kinderwagens

Recaro heeft tal van buggy's en ultralichte kinderwagens ook voor twee kinderen. De autostoeltjes van Recaro zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar en de bekleding is wasbaar. Bekijk ook de andere buggy's, kinderwagens en autostoeltjes onder de kinderartikelen van gerenommeerde topmerken hier op Babypark.nl. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Op Babypark kun je dag en nacht kinderartikelen online bestellen. Bepaal jouw moment om dat flitsende autostoeltje van Recaro te kopen.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Recaro Zero.1 Elite Autostoeltje

  Met het Recaro Zero.1 Elite Autostoeltje kun je je kindje veilig vervoeren vanaf de geboorte tot 18 kg. De autostoel heeft een handige uitneembare babyinzet en voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.
  509,-
 • Quick view

  Recaro Zero.1 i-Size Autostoeltje

  Van de Recaro Zero.1 i-Size Autostoel heb je jarenlang plezier omdat deze geschikt is voor kinderen vanaf de geboorte tot 18 kg (4,5 jaar). De autostoel is 360° draaibaar: ideaal bij het bevestigen van je kindje!
  369,-
 • Quick view

  Recaro Easylife Elite Buggy Graphite

  De Recaro Easylife Elite Buggy Graphite is een luxe uitgevoerde buggy met een extra grote zonnekap met een kijkvenster, comfortabele pads bij de 5-puntsgordel en ultra ademend air mesh materiaal.
  249,90
 • Quick view

  Recaro Guardia Baby Autostoeltje Aluminium Grey

  Het Recaro Guardia Baby Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 13 kg (15 mnd) en is ook geschikt voor gebruik in het vliegtuig. Met zijn 4,1 kg neem je dit autostoeltje gemakkelijk mee.
  229,95
 • Quick view

  Recaro Zero.1 Elite Kinderwagen Adapter

  De Recaro Zero.1 Elite Kinderwagen Adapter zorgt ervoor dat je de draagbare babyinzet van de Recaro Zero.1 Elite autostoel op de kinderwagen kunt bevestigen. Gebruik deze adapter altijd i.c.m. autostoel adapters.
  34,95
5 Resultaten