Recaro

In de online shop van Recaro vind je top autostoeltjes met stijlvolle moderne kleuren zoals de combinatie rood met antraciet. De autozitjes zijn prettig voor je kind door de ergonomische zit. De driepuntsgordel en verstelbare hoofdsteunen geven veiligheid. Ook andere topmerken hier in onze webwinkel hebben een sortering autostoeltjes. Bekijk ons aanbod op Babypark en bekijk de actuele Recaro aanbieding.

Lees meer...

Autostoeltjes en kinderwagens

Recaro heeft tal van buggy's en ultralichte kinderwagens ook voor twee kinderen. De autostoeltjes van Recaro zijn geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar en de bekleding is wasbaar. Bekijk ook de andere buggy's, kinderwagens en autostoeltjes onder de kinderartikelen van gerenommeerde topmerken hier op Babypark.nl. Ons assortiment is zeer uitgebreid. Op Babypark kun je dag en nacht kinderartikelen online bestellen. Bepaal jouw moment om dat flitsende autostoeltje van Recaro te kopen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Recaro Zero.1 Elite Autostoeltje Xenon Blue

    Met het Recaro Zero.1 Elite Autostoeltje kun je je kindje veilig vervoeren vanaf de geboorte tot 18 kg. De autostoel heeft een handige uitneembare babyinzet en voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.
    599,90
1 Resultaten
Trustpilot