Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Reer

Reer is een Duits bedrijf van veiligheidsartikelen en andere producten voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan hoekbeschermers, stopcontactbeschermers en fornuisrekken. Hele praktische artikelen die zorgen voor extra comfort, zoals een commodeverwarmer, een babyvoedingverwarmer en een babyweegschaal met muziek zijn ook van Reer. Een commodeverwarmer is een bijzondere uitvinding waar je kindje veel plezier aan zal beleven. Deze maakt het omkleden in een koude slaapkamer een stuk aangenamer voor je kindje. Baby’s hebben het nu eenmaal snel koud.

Lees meer...

Veiligheidsnormen van Reer

Reer houdt zichzelf aan strakke veiligheidsnormen als het om producten voor kinderen gaat. De producten bevatten bijvoorbeeld geen kleine onderdelen die een klein kind kan inslikken. Ook bevatten deze geen scherpe randen of schadelijke stoffen. Alle producten van Reer ondergaan uitgebreide testen op veiligheidsnormen die verder gaan dan de gangbare veiligheidsnormen. Inmiddels heeft Reer al meerdere prijzen voor de veiligheidsartikelen in ontvangst genomen.

Reer stopcontactbeschermer

Inmiddels bestaat Reer al honderd jaar. Meerdere generaties zijn met Reer veiligheidsartikelen opgegroeid. Reer is inmiddels marktleider geworden op het gebied van kleine veiligheidsartikelen. Het was Paul Mörk, eigenaar van Reer, die de stopcontactbeschermer in 1975 uitvond. Een stopcontactbeschermer beschermt je kindje tegen elektrische schokken. Het stopcontact wordt afgesloten voor kinderen, terwijl jij het wel gewoon kunt blijven gebruiken. De stopcontactbeschermer van Reer wordt nog steeds in veel huishoudens met kinderen gebruikt. De Reer producten op deze pagina zijn online te bestellen via onze webshop.Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij bestelde Reer producten zo snel mogelijk in huis hebt. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de producten meteen op de post, mits wij deze direct uit onze voorraad kunnen leveren. Jij krijgt de bestelde Reer producten dan morgen al thuisgestuurd. Verder profiteer je bij je aankoop altijd van onze Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel voor Reer veiligheidsartikelen betaalt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

 • Reer Deurstopper
  0,- 4,99
 • Reer Stopcontactbeschermers
  Waardering:
  100%
 • Filteren

  7 producten

  Oval loader