Reer

Reer is een Duits bedrijf van veiligheidsartikelen en andere producten voor kinderen. Denk bijvoorbeeld aan hoekbeschermers, stopcontactbeschermers en fornuisrekken. Hele praktische artikelen die zorgen voor extra comfort, zoals een commodeverwarmer, een babyvoedingverwarmer en een babyweegschaal met muziek zijn ook van Reer. Een commodeverwarmer is een bijzondere uitvinding waar je kindje veel plezier aan zal beleven. Deze maakt het omkleden in een koude slaapkamer een stuk aangenamer voor je kindje. Baby’s hebben het nu eenmaal snel koud.

Lees meer...

Veiligheidsnormen van Reer

Reer houdt zichzelf aan strakke veiligheidsnormen als het om producten voor kinderen gaat. De producten bevatten bijvoorbeeld geen kleine onderdelen die een klein kind kan inslikken. Ook bevatten deze geen scherpe randen of schadelijke stoffen. Alle producten van Reer ondergaan uitgebreide testen op veiligheidsnormen die verder gaan dan de gangbare veiligheidsnormen. Inmiddels heeft Reer al meerdere prijzen voor de veiligheidsartikelen in ontvangst genomen.

Reer stopcontactbeschermer

Inmiddels bestaat Reer al honderd jaar. Meerdere generaties zijn met Reer veiligheidsartikelen opgegroeid. Reer is inmiddels marktleider geworden op het gebied van kleine veiligheidsartikelen. Het was Paul Mörk, eigenaar van Reer, die de stopcontactbeschermer in 1975 uitvond. Een stopcontactbeschermer beschermt je kindje tegen elektrische schokken. Het stopcontact wordt afgesloten voor kinderen, terwijl jij het wel gewoon kunt blijven gebruiken. De stopcontactbeschermer van Reer wordt nog steeds in veel huishoudens met kinderen gebruikt. De Reer producten op deze pagina zijn online te bestellen via onze webshop.Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij bestelde Reer producten zo snel mogelijk in huis hebt. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de producten meteen op de post, mits wij deze direct uit onze voorraad kunnen leveren. Jij krijgt de bestelde Reer producten dan morgen al thuisgestuurd. Verder profiteer je bij je aankoop altijd van onze Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel voor Reer veiligheidsartikelen betaalt.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Reer Children At Play Waarschuwingsbord

  Met het Reer Childen At Play Waarschuwingsbord waarschuwt voor spelende kinderen op straat. Middels een pop-up systeem is het opgevouwen bord (hoogte 64 cm) mee ten nemen en op allerlei locaties te gebruiken.
  27,99
 • Quick view

  Reer Babyweegschaal Met Muziek

  De Reer Babyweegschaal Met Muziek is erg praktisch bij het wegen van je kindje tot 30 kg (tot 10g nauwkeurig). Deze babyweegschaal kan muziek afspelen en heeft diverse extra opties voor veel gebruiksgemak.
  84,99
 • Quick view

  Reer Ronde Hoekbeschermers Wit

  De Reer Ronde Hoekbeschermers Wit zijn eenvoudig te bevestigen met behulp van tape. De hoekjes worden geleverd als set van 4 stuks en laten geen plakresten achter. Handig voor tafels, kasten of vensterbanken.

  6,99

  5,69

 • Quick view

  Reer DesignLine Hoekbeschermers Antraciet

  De Reer DesignLine Hoekbeschermers Antraciet zijn zacht van buiten en hard van binnen en worden bevestigd met speciaal tape dat geen resten achterlaat. Deze hoekbeschermers zijn geschikt voor dunne tafelbladen.

  8,49

  7,49

 • Quick view

  Reer DesignLine Multifunctioneel Slot Antraciet

  Met het Reer DesignLine Multifunctioneel Slot Antraciet kun je onder andere deuren en lades blokkeren voor je kindje. Het slot is voor volwassenen eenvoudig te openen maar voor kinderen is dit te ingewikkeld.
  10,99
 • Quick view

  Reer DesignLine Fornuisrek

  Het Reer DesignLine Fornuisrek is eenvoudig rond het fornuis te plaatsen. Hierdoor kunnen kinderen niet meer in de buurt komen van de warmtebron. Het rek is uitschuifbaar (57-90 cm) en eenvoudig te monteren.

  94,99

  79,99

 • Quick view

  Reer Deurstopper

  De Reer Deurstopper is dé oplossing voor het voorkomen van kindervingers tussen de deur. De deurstopper is geschikt voor deuren van 30 tot 40 mm dik en is gemaakt van slijtvast en duurzaam materiaal.
  4,99
 • Quick view

  Reer EasyHeat Commodeverwarmer

  De Reer EasyHeat Commodeverwarmer is eenvoudig boven de commode te plaatsen en maakt het wassen en verschonen van je baby aangenamer. De verwarmer is kantelbaar tot 50° en schakelt na 10 min automatisch uit.
  51,99
 • Quick view

  Reer Multifunctioneel Slot Voordeelverpakking Wit

  Met het Reer Multifunctioneel Slot Voordeelverpakking Wit kun je onder andere deuren en lades blokkeren voor je kindje. Het slot is alleen voor volwassenen eenvoudig te openen. Wordt geleverd per 3 stuks.
  14,99
 • Quick view

  Reer Vingerbeschermering Transparant

  De Reer Vingerbescherming Transparant is zelfklevend en kan daardoor snel bevestigd worden. De ideale oplossing om te voorkomen dat je kindje met z’n vingers tussen de deur komt! De lengte van de strip is 120 cm.

  31,99

  26,50

 • Quick view

  Reer Stopcontactbeschermers

  Met de Reer Stopcontactbeschermers voorkom je ongelukken door je stopcontacten op een kind veilige manier af te sluiten. De handige beschermers worden geleverd als set van 5 stuks en zijn herbruikbaar.
  4,99
11 Resultaten
Trustpilot