Reer

Op deze pagina ontdek je ons assortiment met Reer artikelen. Ontdek of er iets voor jou tussen zit en bestel jouw favoriete Reer artikel vandaag nog op Babypark.nl! Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores, onze productspecialisten helpen je graag vrijblijvend bij het maken van een keuze die bij jou past.

Lees meer...

Reer producten online bestellen

Op deze pagina tref je ons complete Reer assortiment aan. In de uitgebreide beschrijvingen bij deze producten vind je meer informatie over het materiaal en dergelijke. Onze Reer baby producten bestel je eenvoudig online via onze webshop. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel voor je aankoop betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde Reer baby producten zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt!

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Reer Foodball Babyvoeding Verwarmer

  De Reer FoodBall Babyvoeding Verwarmer is geschikt voor vrijwel alle babyflessen en potjes tot Ø 70 mm. Deze compacte verwarmer zorgt ervoor dat de voeding gelijkmatig verwarmd wordt en is eenvoudig te bedienen.
  19,99
 • Quick view

  Reer Children At Play Waarschuwingsbord

  Met het Reer Childen At Play Waarschuwingsbord waarschuwt voor spelende kinderen op straat. Middels een pop-up systeem is het opgevouwen bord (hoogte 64 cm) mee ten nemen en op allerlei locaties te gebruiken.
  21,99
 • Quick view

  Reer Babyweegschaal Met Muziek

  De Reer Babyweegschaal Met Muziek is erg praktisch bij het wegen van je kindje tot 30 kg (tot 10g nauwkeurig). Deze babyweegschaal kan muziek afspelen en heeft diverse extra opties voor veel gebruiksgemak.
  73,99
 • Quick view

  Reer Ronde Hoekbeschermers Wit

  De Reer Ronde Hoekbeschermers Wit zijn eenvoudig te bevestigen met behulp van tape. De hoekjes worden geleverd als set van 4 stuks en laten geen plakresten achter. Handig voor tafels, kasten of vensterbanken.
  5,99
 • Quick view

  Reer DesignLine Hoekbeschermers Antraciet

  De Reer DesignLine Hoekbeschermers Antraciet zijn zacht van buiten en hard van binnen en worden bevestigd met speciaal tape dat geen resten achterlaat. Deze hoekbeschermers zijn geschikt voor dunne tafelbladen.
  7,49
 • Quick view

  Reer DesignLine Slot Antraciet

  Het Reer DesignLine Slot Antraciet is dé oplossing wanneer een deur of lade niet geopend mag worden door je kindje. Het slot is eenvoudig te bevestigen met het meegeleverde tape en wordt geleverd per 2 stuks.
  8,99
 • Quick view

  Reer DesignLine Multifunctioneel Slot Antraciet

  Met het Reer DesignLine Multifunctioneel Slot Antraciet kun je onder andere deuren en lades blokkeren voor je kindje. Het slot is voor volwassenen eenvoudig te openen maar voor kinderen is dit te ingewikkeld.
  8,99
 • Quick view

  Reer DesignLine Puristic Klemhekje Antraciet

  Het Reer DesignLine Puristic Klemhekje Antraciet is een veilig en stijlvol veiligheidshekje van antracietkleurig acryl veiligheidsglas. Boren is bij dit hekje niet nodig voor een correcte installatie.
  149,99
 • Quick view

  Reer DesignLine Fornuisrek

  Het Reer DesignLine Fornuisrek is eenvoudig rond het fornuis te plaatsen. Hierdoor kunnen kinderen niet meer in de buurt komen van de warmtebron. Het rek is uitschuifbaar (57-90 cm) en eenvoudig te monteren.
  72,99
 • Quick view

  Reer Deurstopper

  De Reer Deurstopper is dé oplossing voor het voorkomen van kindervingers tussen de deur. De deurstopper is geschikt voor deuren van 30 tot 40 mm dik en is gemaakt van slijtvast en duurzaam materiaal.
  3,99
 • Quick view

  Reer EasyHeat Commodeverwarmer

  De Reer EasyHeat Commodeverwarmer is eenvoudig boven de commode te plaatsen en maakt het wassen en verschonen van je baby aangenamer. De verwarmer is kantelbaar tot 50° en schakelt na 10 min automatisch uit.
  42,99
 • Quick view

  Reer Magnetisch Slot Voordeelverpakking Wit

  De Reer Magnetisch Slot Voordeelverpakking Wit bestaat uit 4 sloten voor bijvoorbeeld keukenkastjes die alleen met een bijgeleverde magneetsleutel geopend kunnen worden. Een kind veilige oplossing dus!
  33,99
 • Quick view

  Reer Vingerbeschermering Transparant

  De Reer Vingerbescherming Transparant is zelfklevend en kan daardoor snel bevestigd worden. De ideale oplossing om te voorkomen dat je kindje met z’n vingers tussen de deur komt! De lengte van de strip is 120 cm.
  26,99
 • Quick view

  Reer SimplySafe Fornuisrek

  Het Reer SimplySafe Fornuisrek is eenvoudig rond het fornuis te plaatsen. Hierdoor kunnen kinderen niet meer in de buurt komen van de warmtebron. Het rek is uitschuifbaar (55-65 cm) en eenvoudig te monteren.
  38,99
 • Quick view

  Reer Multifunctioneel Slot Voordeelverpakking Wit

  Met het Reer Multifunctioneel Slot Voordeelverpakking Wit kun je onder andere deuren en lades blokkeren voor je kindje. Het slot is alleen voor volwassenen eenvoudig te openen. Wordt geleverd per 3 stuks.
  10,99
 • Quick view

  Reer Stopcontactbeschermers

  Met de Reer Stopcontactbeschermers voorkom je ongelukken door je stopcontacten op een kind veilige manier af te sluiten. De handige beschermers worden geleverd als set van 5 stuks en zijn herbruikbaar.
  4,49
16 Resultaten
Trustpilot