Roommate

Geef de kamer van je kindje extra sfeer met Roommate decoratieartikelen. De kleuren zijn hip, vrolijk én sfeervol. Ons assortiment van Roommate zit boordevol verrassingen, zoals een leuk tentje om in te spelen. De kussentjes in de vorm van sterretjes en maantjes, mét gezichtje, zijn wel heel grappig bedacht. Roommate is een merk om vrolijk van te worden.

Lees meer...

‘Roommates’ voor je kindje

Sommige kussen zijn echte ‘roommates’ voor je kindje. Een groot kussen in de vorm van een hondje geeft je kindje comfort én gezelligheid. Dit kussen is eigenlijk een echte knuffel.

Lampen en kapstokken

De mooie, alternatieve vormgeving van Roommate lampen zal je kindje heel erg aanspreken. De lampen zien er bijvoorbeeld uit als een wolk of als een huis. Ze prikkelen de verbeelding van je kindje. Sommige Roommate kapstokken hebben een soortgelijke vormgeving. Koop vandaag nog leuke Roommate decoratieartikelen en maak de kamer van je kindje tot een heel gezellig plekje!

Lees minder...
152 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
 • Quick view

  Roommate Dekbedovertrek Gots Tropical

  Dit mooie Roommate Dekbedovertrek Gots Tropical maakt de slaapkamer van jouw kindje helemaal af! Het dekbedovertrek is inclusief kussensloop en voelt zacht en comfortabel aan zodat je heerlijk zal slapen.
  50,-
 • Quick view

  Roommate Hippie Tipi Tent

  Met de Roommate Hippie Tipi Tent creëer je een leuke en knusse plek in de baby- of kinderkamer. Jouw kindje kan er heerlijk alleen of samen met zijn vriendjes in spelen. De droom van elk kind!

  Normale prijs: 165,-

  Special Price 139,95

 • Quick view

  Roommate Rabbit Lamp Grey

  Deze mooie en stijlvolle Roommate Rabbit Lamp Grey zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een konijn. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  64,-

  37,-

 • Quick view

  Roommate Bunny Wall Pocket

  De handige Roommate Bunny Wall Pocket is erg stijlvol, praktisch en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In deze Wall Pocket kun je de spullen van jouw kindje in opbergen, zodat alles netjes opgeruimd is.

  27,-

  25,-

 • Quick view

  Roommate Giraffe Wall Pocket

  De handige Roommate Giraffe Wall Pocket is erg stijlvol, praktisch en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In deze Wall Pocket kun je de spullen van jouw kindje in opbergen, zodat alles netjes opgeruimd is.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Elephant Wall Pocket

  De handige Roommate Elephant Wall Pocket is erg stijlvol, praktisch en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. In deze Wall Pocket kun je de spullen van jouw kindje in opbergen, zodat alles netjes opgeruimd is.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Jungle Life Stapeltoren

  Met deze Roommate Jungle Life Stapeltoren hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! Je kindje kan de stijlvolle blokken op elkaar stapelen of naast elkaar leggen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  40,-
 • Quick view

  Roommate Rhino Lamp Blue

  Deze mooie en stijlvolle Roommate Rhino Lamp Blue zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een neushoorn. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Rocket Lamp Blue

  Deze mooie en stijlvolle Roommate Rocket Lamp Blue zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een raket. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Horse Kussen

  Dit schattige en stijlvolle Roommate Horse Kussen steelt de show in de baby- of kinderkamer. Het kussen in de vorm van een paard is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Country Life Fabric Book

  Het Roommate Country Life Fabric Book is een vrolijk boekje vol met leuke afbeeldingen voor je kindje. Het boekje kan eenvoudig worden opgevouwen zodat het overal mee naar toe kan en beschikt over 5 plaatjes aan iedere kant.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Jungle Life Nursery Book

  Het heerlijk zachte Roommate Jungle Life Nursery Book is een vrolijk boekje vol met leuke afbeeldingen voor je kindje. Het boekje kan dankzij het kleine formaat overal mee naar toe worden genomen.
  33,-
 • Quick view

  Roommate Country Life Totem Puzzel

  Met de Roommate Country Life Totem Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  20,-
 • Quick view

  Roommate Jungle Life Totem Puzzel

  Met de Roommate Jungle Life Totem Puzzel leert je kindje spelen en puzzelen. De puzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal, bestaat uit 5 vrolijke stukjes en bevordert de motorische vaardigheden van je kindje.
  20,-
 • Quick view

  Roommate Worm Flexi Toy

  Met de Roommate Worm Flexi Toy kan je kindje uren draaien, wiebelen, buigen en draaien. Het schattige speeltje van Roommate is voorzien van een schattig ontwerp en stimuleert de fijne motoriek van je kindje.
  15,50
 • Quick view

  Roommate Elephant Houten Trekdier

  Het stijlvolle Roommate Elephant Houten Trekdier is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  47,-
 • Quick view

  Roommate Turtle Houten Trekdier

  Het stijlvolle Roommate Turtle Houten Trekdier is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  47,-
 • Quick view

  Roommate Dog Houten Rammelaar

  De Roommate Dog Houten Rammelaar is perfect voor je kindje om mee te spelen en rammelen. De kraaltjes in de buik maken de leuke rammelende geluidjes. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  20,-
 • Quick view

  Roommate Tiger Houten Rammelaar

  De Roommate Tiger Houten Rammelaar is perfect voor je kindje om mee te spelen en rammelen. De kraaltjes in de buik maken de leuke rammelende geluidjes. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  20,-
 • Quick view

  Roommate Bunny Houten Rammelaar

  De Roommate Bunny Houten Rammelaar is perfect voor je kindje om mee te spelen en rammelen. De kraaltjes in de buik maken de leuke rammelende geluidjes. Verder is de rammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  20,-
 • Quick view

  Roommate Dog Lamp Golden Brown

  Deze mooie Roommate Dog Lamp Golden Brown zorgt voor gezellig licht op de muur. Wanneer de lamp brandt verschijnt er een silhouet van een hond. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  64,-
 • Quick view

  Roommate Village Coat Kapstok

  Met de Roommate Village Coat Kapstok hangt jouw kindje met plezier de jas op. De kapstok kan gebruikt worden voor de jassen maar is ook leuk als decoratie voor op de baby- of kinderkamer.
  37,-
 • Quick view

  Roommate Hip Hip Hurra Vlaggenlijn

  Met deze mooie Roommate Hip Hip Hurra Vlaggenlijn is het altijd feest! Gebruik de vlaggenlijn tijdens een feestje of als decoratie in de baby- of kinderkamer. De vlaggenlijn is 3 meter lang.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Butterfly Muurhaak

  Deze schattige Roommate Butterfly Muurhaak is decoratief, functioneel en geschikt voor elke ruimte. De muurhaak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden.
  17,-
152 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Trustpilot