Safety 1st

Voor een Safety 1st aanbieding ben je bij Babypark aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod van diverse artikelen voor baby en kind. Daarom durven wij met het volste vertrouwen te zeggen dat je bij ons zult vinden wat je nodig hebt. Veiligheid voorop. Als ouder moet je er niet aan denken dat je kinderen iets overkomt. Daarom heeft Safety 1st een aantal veiligheidsmiddelen voor de bescherming van je kind ontwikkeld. Zo kan je kind veilig(er) opgroeien.

Lees meer...

Assortiment van Safety 1st in de online shop

Het aanbod van producten van Safety 1st in de webshop is zeer uitgebreid. Babypark biedt diverse veiligheidsmiddelen van dit merk aan. Te denken valt aan hoekbeschermers, ladeklemmen en deurstoppers. Ook is er een autostoeltje en een kinderwagen van dit merk in de online shop verkrijgbaar. Kijk ook eens bij de andere merken die wij in de online shop verkopen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks

  Met de handige Safety 1st Stopcontactbeschermers Met Sleutel 12 Stuks creeër je een veilige omgeving voor je kindje. Het zorgt ervoor dat je kindje geen vingers of objecten in het stopcontact kan steken.

  2,99

  2,64

 • Quick view

  Safety 1st Draai Stopcontactbeschermer 8 Stuks

  Een praktische stopcontactbeschermer met een draaisysteem van het merk Safety 1st. Deze stopcontactbeschermer wordt geleverd per 8 stuks. De beschermers zijn eenvoudig op het stopcontact te plakken.

  4,99

  4,49

 • Quick view

  Safety 1st Flexibele Kastdeurklem

  Deze kastdeurklem van Safety 1st bevestigt de correcte bevestiging van het product door middel van een groen en rood teken.

  3,99

  3,89

 • Quick view

  Safety 1st Multifunctionele Klem

  De multifunctionele klem van Safety 1st is ideaal voor deuren van elektrisch huishoudelijke apparaten zoals een koelkast, diepvriezer, magnetronoven, vaatwasser en droogtrommel.

  4,99

  4,09

 • Quick view

  Safety 1st Ladeklem 7 Stuks

  Met deze ladeklemmen van Safety 1st kunnen kinderen geen lades of kasten open maken.

  3,99

  3,79

 • Quick view

  Safety 1st Hoekbeschermers 4 Stuks

  Ideale hoekbeschermers van Safety 1st die gemaakt zijn van doorschijnend materiaal, zodat deze passen in elk interieur.
  2,99
6 Resultaten
Trustpilot