Seepje

Ken jij de wasmiddelen en schoonmaak middelen van het merk Seepje al? Bij Babypark shop je een ruim assortiment. De Seepje artikelen zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Seepje heeft namelijk één grote missie: een schonere én mooiere wereld. Seepje wil dat iedereen beter wordt van hun producten, de klanten, de winkels, het milieu, de boeren en alle andere belanghebbenden. Met de Seepje artikelen ruikt je hele huis én je was heerlijk fris!

Lees meer...

Wassen met superschillen of vloeibaar wasmiddel

Het assortiment van Seepje bestaat uit diverse was- en schoonmaakartikelen. Zeer uniek zijn de zogenaamde superschillen. De Sapindus mukorossi vruchten groeien in overvloed aan bomen in- en rondom het Himalaya gebergte. De schillen van deze vruchten creëren zeep zodra de schillen in aanraking komen met water - in jouw wasmachine dus! Met deze schillen wordt jouw was op een natuurlijke wijze gereinigd. Perfect voor wasjes met babykleertjes! Want voor je kindje gebruik je vast het liefst zoveel mogelijk natuurlijke materialen. 

Seepje online bestellen

Via deze pagina kun je Seepje artikelen online bestellen. Bij bestellingen vanaf €20,- vervallen de verzendkosten. De meeste Seepje producten zijn uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. De Seepje producten zijn ook verkrijgbaar in onze megastores. De adressen van onze winkels vind je op onze website.

Lees minder...
17 Resultaten
 • Quick view

  Seepje Superschillen Wasmiddel Gewoon Neutraal

  Met het Seepje Superschillen Wasmiddel Gewoon Neutraal was je je kleding zacht en schoon op alle temperaturen. Het wasmiddel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en geschikt voor de gevoelige huid.
  7,95
 • Quick view

  Seepje Superschillen Wasmiddel Ochtend In Het Bos

  Met het Seepje Superschillen Wasmiddel Ochtend In Het Bos was je je kleding zacht en schoon op alle temperaturen. Het wasmiddel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en geschikt voor de gevoelige huid.
  9,95
 • Quick view

  Seepje Vloeibare Wasmiddel Magische Magnolia Kleur

  Met het Seepje Vloeibare Wasmiddel Magische Magnolia Kleur was je je kleding zacht en schoon op alle temperaturen. Het wasmiddel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geschikt voor de gevoelige huid.
  9,99
 • Quick view

  Seepje Vloeibare Wasmiddel Sprankelende Jasmijn Universeel

  Met het Seepje Vloeibare Wasmiddel Sprankelende Jasmijn Universeel was je je kleding zacht en schoon op alle temperaturen. Het wasmiddel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geschikt voor de gevoelige huid.
  9,99
 • Quick view

  Seepje Handzeep Navul Eikenmos en Oranjebloesem

  Met de Seepje Handzeep Navul Eikenmos en Oranjebloesem vul je eenvoudig de dispenser bij. Door gebruik te maken van navul bespaar je plastic en draag je bij aan een beter milieu. Wilde Munt en Lavendel geur.
  3,49
 • Quick view

  Seepje Handzeep Navul Wilde Munt en Lavendel

  Met de Seepje Handzeep Navul Wilde Munt en Lavendel vul je eenvoudig de dispenser bij. Door gebruik te maken van navul bespaar je plastic en draag je bij aan een beter milieu. Heerlijke Wilde Munt en Lavendel geur.
  3,49
 • Quick view

  Seepje Handzeep Eikenmos en Oranjebloesem

  De Seepje Handzeep Eikenmos en Oranjebloesem zorgt voor schone handen. Dankzij de lage pH-waarde blijven je handen heerlijk zacht. De fles is gemaakt van gerecycled plastic en heeft een inhoud van 500 ml.
  5,99
 • Quick view

  Seepje Handzeep Wilde Munt en Lavendel

  De Seepje Handzeep Wilde Munt en Lavendel zorgt voor schone handen. Dankzij de lage pH-waarde blijven je handen heerlijk zacht. De fles is gemaakt van gerecycled plastic en heeft een inhoud van 500 ml.
  5,99
 • Quick view

  Seepje Afwasmiddel Spetterende Eucalyptus

  Met het Seepje Afwasmiddel Spetterende Eucalyptus poets je niet alleen schoon, maar ook eerlijk! Het afwasmiddel van Seepje is pH huidneutraal en gemaakt van producten op basis van natuurlijke ingrediënten.
  2,99
 • Quick view

  Seepje Waszeep / Vlekverwijderaar Bergamot en Limoengras

  Met de Seepje Waszeep / Vlekverwijderaar Bergamot en Limoengras was je je kleding goed schoon tijdens een handwas. Het zeepblok is gemaakt van natuurlijke en schone ingrediënten en geschikt voor de gevoelige huid.
  4,99
 • Quick view

  Seepje Vloeibare Wasmiddel Vrolijke Lotus Fijn

  Met het Seepje Vloeibare Wasmiddel Vrolijke Lotus Fijn was je je kleding zacht en schoon op alle temperaturen. Het wasmiddel is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geschikt voor de gevoelige huid.
  6,99
 • Quick view

  Seepje Handzeep Lavendel Met Tonka

  De Seepje Handzeep Lavendel Met Tonka zorgt voor schone en verzorgde handen. Dankzij de lage pH-waarde blijven je handen heerlijk zacht. De fles is gemaakt van gerecycled plastic en heeft een inhoud van 300 ml.
  3,69
 • Quick view

  Seepje Afwasmiddel Tintelfrisse Limoen

  Met het Seepje Afwasmiddel Tintelfrisse Limoen poets je niet alleen schoon, maar ook eerlijk! Het afwasmiddel van Seepje is pH huidneutraal en gemaakt van producten op basis van natuurlijke ingrediënten.
  2,99
 • Quick view

  Seepje Handzeep Eucalyptus Met Rozemarijn

  De Seepje Handzeep Eucalyptus Met Rozemarijn zorgt voor schone handen. Dankzij de lage pH-waarde blijven je handen heerlijk zacht. De fles is gemaakt van gerecycled plastic en heeft een inhoud van 300 ml.
  3,69
 • Quick view

  Seepje Wasverzachter Pioenroos En Cederhout

  De Seepje Wasverzachter Pioenroos En Cederhout geeft je kleding een heerlijke geur en zorgt ervoor dat het zacht aanvoelt. De fles heeft een inhoud van 750 ml, hiermee heb je genoeg voor ongeveer 30 wasjes.
  3,99
 • Quick view

  Seepje Superschillen Wasmiddel Zomerse Vakantie

  Met het Seepje Superschillen Wasmiddel Zomerse Vakantie was je je kleding zacht en schoon op alle temperaturen. Het wasmiddel is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en geschikt voor de gevoelige huid.
  9,95
 • Quick view

  Seepje Wasverzachter Sandelhout En Perzik

  De Seepje Wasverzachter Sandelhout En Perzik geeft je kleding een heerlijke geur en zorgt ervoor dat het zacht aanvoelt. De fles heeft een inhoud van 750 ml, hiermee heb je genoeg voor ongeveer 30 wasjes.
  3,99
17 Resultaten
Trustpilot