Shnuggle

Shnuggle

In 2009 ontwierp Snuggle ’s werelds eerste moderne Mozes wieg. Deze wieg ziet er heel klassiek uit, maar heeft de voordelen van een moderne wieg. Dankzij de ventilatiegaten krijgt je kindje steeds weer frisse lucht binnen en blijft de temperatuur beter op peil. Verder is de wieg ook heel gemakkelijk schoon te maken.

Lees meer...

De producten

Inmiddels is de Shnuggle wieg wereldberoemd. Behalve deze wieg heeft Shnuggle nog allerlei andere producten gemaakt, zoals babybadjes. Over de badjes is goed nagedacht. De vorm is zodanig, dat de rug van de baby extra ondersteuning krijgt. Verder leeg je de badjes heel gemakkelijk.

Over het merk

Het merk werd bedacht door twee jonge ouders van drie kinderen. Vanuit hun ervaring als ouders bedachten ze allerlei producten die het leven met een kindje nóg gemakkelijker maken. Elk ontwerp van Shnuggle moet een goed design hebben en daarnaast veilig en functioneel zijn. Shnuggle streeft altijd een goede kwaliteit na.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Shnuggle Wieg

  Je kindje zal heerlijk slapen in de Shnuggle Wieg. De draagwieg is gemakkelijk te verplaatsen en wordt geleverd inclusief bekleding en matras. De wieg is gemaakt van stevig materiaal en is eenvoudig schoon te maken.

  115,-

  99,99

 • Quick view

  Shnuggle Badstandaard Wit Metaal

  De Shnuggle Badstandaard Wit Metaal is de perfecte accessoire voor het Shnuggle bad en is gemaakt van wit geschilderd metaal. Zo hoef je niet meer te bukken om je kindje te wassen. Dat is een stuk prettiger voor je rug!

  52,90

  46,45

 • Quick view

  Shnuggle Air Matras Kinderbedje

  De Shnuggle Air Matras Kinderbedje is een kwalitiatief en ademend matras wat in het kinderbedje van Shnuggle Air kan. Gemaakt van kwalitatief materiaal en het tijk is wasbaar in de wasmachine.
  69,-
 • Quick view

  Shnuggle Air Pack Co-sleeper

  De Shnuggle Air Pack Co-sleeper is een handige wieg waardoor je je baby vlakbij hebt. Met dit pakket kan je even vooruit. Het biedt namelijk de wieg, matras en een uitbreidingsset om te kunnen ombouwen naar een ledikant.

  Normale prijs: 559,-

  Special Price 379,-

 • Quick view

  Shnuggle Bad

  Het Shnuggle bad biedt veel comfort en extra ondersteuning aan je kindje. Het badje is geschikt vanaf de geboorte tot 12 maanden en is vanwege het lichte gewicht eenvoudig te legen na gebruik.

  39,99

  34,90

5 Resultaten
Trustpilot