Silly Billyz

Als je op zoek bent naar een Silly Billyz aanbieding, dan ben je bij Babypark aan het juiste adres. Ons aanbod is zeer uitgebreid en wij durven dan ook met zekerheid te stellen dat je bij ons zult vinden wat je nodig hebt.

Kleurrijk, origineel en praktisch. Met de producten van Silly Billyz is knoeien weer toegestaan. Je kunt je kind zonder zorgen zelf laten eten, de kleding is volledig beschermd.

Lees meer...

Assortiment Silly Billyz in de online shop

Als je de webshop van Babypark bezoekt, zul je er van versteld staan hoeveel keuze er is op het gebied van slabbetjes. Wij bieden een ruim assortiment van producten van Silly Billyz in de webshop aan. Zo zijn er in de webshop slabbetjes zonder mouwen, maar ook slabbetjes met mouwen verkrijgbaar. Kijk voor een volledig overzicht van ons aanbod ook eens bij de andere merken die wij in de webshop aanbieden.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Silly Billyz Vintage Junior Slab Mint

  Deze Silly Billyz Vintage Junior Slab Mint is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.

  8,95

  7,99

 • Quick view

  Silly Billyz Slab Lange Mouw

  Deze slab met lange mouwen van Silly Billyz is vlekwerend, waterdicht en snel drogend. De slab biedt een optimale bescherming van de kleding van het kindje en zijn nog leuk om te zien ook.
  8,95
 • Quick view

  Silly Billyz Bandana Slab

  Deze Silly Billyz Bandana Slab is ideaal als baby's eerste slab. De zachte en absorberende stof houdt de gevoelige huid van je baby droog. De Silly Billyz Bandana is voorzien van een drukknoopsluiting.
  6,95
3 Resultaten
Trustpilot