Silly Billyz

Als je op zoek bent naar een Silly Billyz aanbieding, dan ben je bij Babypark aan het juiste adres. Ons aanbod is zeer uitgebreid en wij durven dan ook met zekerheid te stellen dat je bij ons zult vinden wat je nodig hebt.

Kleurrijk, origineel en praktisch. Met de producten van Silly Billyz is knoeien weer toegestaan. Je kunt je kind zonder zorgen zelf laten eten, de kleding is volledig beschermd.

Lees meer...

Assortiment Silly Billyz in de online shop

Als je de webshop van Babypark bezoekt, zul je er van versteld staan hoeveel keuze er is op het gebied van slabbetjes. Wij bieden een ruim assortiment van producten van Silly Billyz in de webshop aan. Zo zijn er in de webshop slabbetjes zonder mouwen, maar ook slabbetjes met mouwen verkrijgbaar. Kijk voor een volledig overzicht van ons aanbod ook eens bij de andere merken die wij in de webshop aanbieden.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Silly Billyz Towel Slab Large

  Deze Silly Billyz Towel Slab Large is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. Het slabbetje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting aan de achterkant.
  8,95
 • Quick view

  Silly Billyz Towel Bandana Slab

  Deze Silly Billyz Towel Bandana Slab is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting.
  8,95
 • Quick view

  Silly Billyz Towel Slab Met Mouwen

  Deze Silly Billyz Towel Slab Met Mouwen is een musthave tijdens het eten of als je kindje kwijlt. Het slabbetje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting aan de achterkant.
  10,95
 • Quick view

  Silly Billyz Towel Slab

  Deze Silly Billyz Towel Slab is een handig tijdens het eten of als je kindje kwijlt. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een handige drukknoopsluiting en is voorzien van een mooie kleur.
  7,95
 • Quick view

  Silly Billyz Bandana Slab

  Deze Silly Billyz Bandana Slab is ideaal als baby's eerste slab. De zachte en absorberende stof houdt de gevoelige huid van je baby droog. De Silly Billyz Bandana is voorzien van een drukknoopsluiting.
  7,61
5 Resultaten
Trustpilot