Skip Hop

De twee grote passies van Skip Hop zijn producten maken en ouderschap. Skip Hop maakt innovatieve en functionele producten die het ouderschap gemakkelijker en leuker maken. Dit is Skip Hop op het lijf geschreven. In de drukke levens van ouders zijn de Skip Hop producten een welkome aanvulling.

Lees meer...

Hoe Skip Hop ontstond

Skip Hop werd in 2003 opgericht. De jonge ouders Ellen en Michael Diamant zochten naar een handige luiertas die er heel mooi uitziet, maar ze vonden niet wat ze zochten. Toen kwamen ze op het idee om zélf dit soort producten te ontwerpen. Zo ontstond een nieuw merk: Skip Hop.

Veiligheid en kwaliteit

Skip Hop streeft altijd naar een goede kwaliteit. Ook op het gebied van veiligheid gaat Skip Hop voortvarend te werk. Het team werkt onvermoeid door om elk detail zo perfect mogelijk te maken, totdat het voldoet aan hun eigen, hoge kwaliteitsstandaard. Alle Skip Hop product zijn tot in de details nauwkeurig uitgedacht en afgewerkt. En dat zie je!

Lees minder...
89 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Skip Hop Bestekset Zoo Aap

  De Skip Hop bestekset Zoo aap bestaat uit een vork en lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een dierenprint. Het bestek is vaatwasmachinebestendig.

  8,-

  7,45

 • Quick view

  Skip Hop Bakje Aap

  Het Skip Hop bakje aap houdt het eten van je kindje warm en koud. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een inhoud van 325 ml. Geschikt vanaf 12 maanden en wordt geleverd inclusief vork en lepel.
  22,50
 • Quick view

  Skip Hop Farmstand Grow & Play Babygym

  De Skip Hop Farmstand Grow & Play Babygym is onmisbaar voor de ontwikkeling van je kindje. De vrolijke speelmat zit boordenvol leuke activiteiten om te ontdekken en bezorgt je kindje urenlang speelplezier.

  99,95

  74,-

 • Quick view

  Skip Hop Kom Zoo Aap

  De Skip Hop kom Zoo aap is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  5,50
 • Quick view

  Skip Hop Snack Cup Zoo Aap

  Met de Skip Hop snack cup Zoo aap neem je handig tussendoortjes mee voor je kindje. De snack cup beschikt over een afsluitbaar deksel, flexibele opening en easy grip handvat. De snack cup is gemaakt van BPA-vrij materiaal en bevat een inhoud van 700ml.
  9,99
 • Quick view

  Skip Hop Slab Zoo Vlinder

  De Skip Hop slab Zoo met klittenband is ideaal, zo knoeit je kindje minder op de kleding. De slab is gemaakt van hoogwaardig materiaal, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf 6 maanden.
  13,95
 • Quick view

  Skip Hop Bakje Fox

  Het vrolijke Skip Hop Bakje Fox is handig om mee te nemen wanneer je op pad gaat met je kindje. Het bewaarbakje met vorkje lekt niet en zorgt er voor dat het eten langere tijd op temperatuur blijft.
  22,50
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Fold & Go Slab Owl

  Deze Skip Hop Zoo Fold & Go Slab Owl zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de verstelbare sluiting en voelt comfortabel aan.
  14,95
 • Quick view

  Skip Hop Speelkleed Met Bogen Treetop Friends

  Het Skip Hop speelkleed met bogen Treetop Friends beschikt over 17 verschillende speeltjes en wordt geleverd met kussen. Het speelkleed is geschikt vanaf de geboorte.

  89,90

  75,-

 • Quick view

  Skip Hop Kom Zoo Lieveheersbeestje

  De Skip Hop kom Zoo lieveheersbeestje is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  5,99
 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Aap

  Het Skip Hop bord Zoo aap is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Silver Lining Cloud Speeltje

  Het Skip Hop Silver Lining Cloud Speeltje houd je kindje zoet in de kinderwagen. Het speeltje is eenvoudig te bevestigen en goedgekeurd volgens Europese veiligheidsnormen. Geschikt vanaf de geboorte.
  14,95
 • Quick view

  Skip Hop Bord Met Vakken Fox

  Met het Skip Hop Bord Met Vakken Fox wordt eten met je kindje een feestje! Het bordje is voorzien van een vrolijke print die je kindje erg leuk zal vinden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Uil

  Het Skip Hop bord Zoo uil is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Farmstand Avocado Speeltje

  Het Skip Hop Farmstand Avocado Speeltje houdt je kindje heerlijk bezig onderweg! Het speeltje is voorzien van een vrolijke rammelaar en kan eenvoudig worden bevestigd aan de kinderwagen, autostoel, box of wieg.
  14,95
 • Quick view

  Skip Hop Rammelaar Roll Around Uil

  Met de Skip Hop rammelaar roll around uil kan je kindje lekker spelen. De rammelaar kan je ook gebruiken als bijtring en bal. De rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 maanden.

  12,95

  11,95

 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bord Vlinder

  Het Skip Hop Zoo Bord Vlinder is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Smart Bord En Kom Owl

  Deze Skip Hop Zoo Smart Bord En Kom Owl is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het lichtgewicht bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan na gebruik in de vaatwasser.

  14,50

  9,96

 • Quick view

  Skip Hop Bord Met Vakken Lama

  Met het Skip Hop Bord Met Vakken Lama wordt eten met je kindje een feestje! Het bordje is voorzien van een vrolijke print die je kindje erg leuk zal vinden en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bestekset Lama

  Met het Skip Hop Zoo Bestekset Lama beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set bestaat uit een vork met lepel die je kindje gemakkelijk kan vasthouden. Verder is de set gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Bord Zoo Lieveheersbeestje

  Het Skip Hop bord Zoo lieveheersbeestje is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bord is gemaakt van hoogwaardig 100% melamine en vaatwasmachinebestendig. Niet geschikt voor de magnetron!
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Explore & More™ Stay Cool Bijtspeeltje Bee

  Dit Skip Hop Explore & More™ Stay Cool Bijtspeeltje Bee geeft je kindje verzachting bij doorkomende tandjes. Het speeltje kan in de koeling worden bewaard en is gemakkelijk vast te houden met kleine kinderhandjes.
  9,95
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bestekset Fox

  Met het Skip Hop Zoo Bestekset Fox beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set bestaat uit een vork met lepel die je kindje gemakkelijk kan vasthouden. Verder is de set gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,-
 • Quick view

  Skip Hop Playspot Geo Speelmat Grey / Cream

  Het Skip Hop Playspot Geo Speelmat Grey / Cream is een zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol ontwerp.

  99,95

  89,-

89 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4