Sleepfresh

Ontdek de matrassen van Sleepfresh! Het Sleepfresh matras is bijzonder luchtdoorlatend en vochtregulerend. Dat zorgt voor een droog en veilig slaapklimaat door constante luchtverversing. De binnenkant van het matras is namelijk helemaal open wat ervoor zorgt dat het matras perfect ventileert. Lucht die je kindje uitademend kan dus makkelijk verdwijnen door het matrasje heen waardoor re-breathing voorkomen wordt. Het tijk is ook erg luchtig en kan worden uitgewassen op 40 graden. Ideaal bij een ongelukje!

Lees meer...

Een praktisch Sleepfresh matras

De rits loopt rondom het matras. Terwijl het bovenste gedeelte van het matras in de was zit kun je het onderste gedeelte gewoon nog gebruiken. De boven- en onderkant van het matras ziet er hetzelfde uit waardoor je het matras makkelijk om kunt draaien. Stel dat de binnenkant van het matras vies is geworden bij een ongelukje dan kun je het matras schoon spoelen onder de kraan.

Sleepfresh matras bestellen

De matrassen van Sleepfresh zijn verkrijgbaar in diverse maten. Voor iedere maat is bijpassend bedtextiel zoals een hoeslaken en dekentje verkrijgbaar zodat je een veilige slaapomgeving voor je kindje kunt creëren. Sleepfresh matrassen zijn zowel online via deze pagina als in één van onze tien megastores te bestellen. In de meeste gevallen kan een Sleepfresh matras dezelfde dag nog verstuurd worden. 

Lees minder...
2 Resultaten
2 Resultaten