Sleepyhead

Sleepyhead

Het merk Sleepyhead is vooral bekend vanwege de Sleepyhead babynestjes en bijpassende accessoires. Het Sleepyhead babynestje geeft je kindje een veilig en geborgen gevoel omdat je kindje dicht bij jou kan liggen. Het veilige gevoel dat jij dichtbij bent kan bijdragen aan een goede hechting met je kindje.

Lees meer...

Multifunctioneel

Het Sleepyhead® babynestje is op allerlei manieren te gebruiken. Bijvoorbeeld op de bank of in de box om een knus en comfortabel plekje voor je kindje te creëren. Het is van belang dat een babynestje altijd onder toeziend oog van een volwassene wordt gebruikt.

Sleepyhead babynestje als bedverkleiner

Een Sleepyhead babynestje is niet alleen thuis handig, maar is ook praktisch als je bijvoorbeeld op bezoek gaat bij vrienden. Het Sleepyhead babynestje is heel gemakkelijk mee te nemen en schoon te maken. De hoes van het nestje is afneembaar en uitwasbaar in de wasmachine.

Lees minder...
64 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Sleepyhead Deluxe Transporttas

  Met de Sleepyhead Deluxe Transporttas neem je jouw Sleepyhead Deluxe+ babynestje eenvoudig mee op reis. De tas is voorzien van een stijlvol design en beschermt het Deluxe + babynestje tegen vuil.
  65,-
 • Quick view

  Sleepyhead Grand Cover Coral Trellis

  De Sleepyhead Grand Cover Coral Trellis is een handige extra hoes voor jouw Sleepyhead Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  98,-
 • Quick view

  Sleepyhead Grand Cover Dream Waver

  De Sleepyhead Grand Cover Dream Waver is een handige extra hoes voor jouw Sleepyhead Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  105,-
 • Quick view

  Sleepyhead Grand Cover Bananas For You

  De Sleepyhead Grand Cover Bananas For You is een handige extra hoes voor jouw Sleepyhead Grand babynestje. Ideaal voor wanneer de originele hoes in de was zit maar ook leuk om je babynestje mee te personaliseren.
  115,-
64 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3