Snoozzz

De Snoozzz is een slaapwikkel die ervoor zorgt dat je baby gedurende de nacht op dezelfde manier blijft liggen. Je wikkelt de Snoozzz om het middel van je baby in de positie waarin jij hem of haar graag wilt hebben. Doordat je je baby vastlegt, kan je baby 's nachts niet onder het beddengoed wegglijden of per ongeluk op zijn of haar buikje terecht komen waarna hij of zij niet meer terug kan. In tegenstelling tot inbakerdoeken houd je met deze slaapwikkels de armen en benen van je baby vrij. Door de Snoozzz te kopen in plaats van een inbakerdoek, geef je je baby dus verder alle bewegingsvrijheid voor wat betreft de armpjes en beentjes.

Lees meer...

Snoozzz in de online shop van Babypark

Wij hebben uiteenlopende varianten van de Snoozzz in de aanbieding. Je hebt verschillende mogelijkheden, die afhankelijk zijn van de leeftijd van je kindje. Zo ben je er altijd zeker van dat je baby zich fijn voelt in de wikkel en de wikkel niet te strak is. Verder is de Snoozzz in onze webshop in diverse kleuren te verkrijgen, zodat je hem ook nog eens op je eigen smaak kunt aanpassen.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Snoozzz Voedingskussen Spring Grey

  Dit Snoozzz Voedingskussen Spring Grey is een prachtig soepel kussen om te relaxen en te voeden. Tijdens het voeden biedt het kussen ondersteuning en ontlast het jouw nek en schouders.
  54,95
 • Quick view

  Snoozzz Spuugdoek

  De kleren van jou en je kindje blijven schoon dankzij de Snoozzz spuugdoek. De spuugdoek is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal en beschikt over een ergonomische, ovale vorm.
  8,-
 • Quick view

  Snoozzz Voedingskussen Stars

  Dit kussen van het merk Snoozzz is een prachtig soepel kussen om te relaxen en te voeden.
  54,95
 • Quick view

  Snoozzz Badcape

  In deze Snoozzz badcape kan je de kleine lekker inwikkelen na het badderen, zodat je kindje goed op temperatuur blijft. De badcape met capuchon is gemaakt van zacht materiaal en uitgerust met een speciale opening.
  19,95
 • Quick view

  Snoozzz Zitzak

  Op de Snoozzz zitzak kan je kindje vanaf de geboorte tot hij/zij een gewicht van 30 kg heeft heerlijk relaxen. Dankzij de vulling van microvezels bepaal je zelf de gewenste zithouding. Inclusief losse bovenzijde en veiligheidsgordel.
  130,-
 • Quick view

  Snoozzz Voedingskussen Circles Taupe

  Dit kussen van het merk Snoozzz is een prachtig soepel kussen om te relaxen en te voeden.
  54,95
 • Quick view

  Snoozzz Voedingskussen Dots

  Met dit Snoozzz voedingskussen kan je als ouder ontspannen voeding geven aan je kindje. Ook tijdens de zwangerschap geeft het extra comfort en ondersteuning aan de aanstaande moeder.
  54,95
11 Resultaten