Stapelgoed

Stapelgoed

Je slaapkamer kan vast nog wat opfleuring gebruiken. En de woonkamer oogt nog wat kaal. Zoek een paar leuke kussens uit van Stapelgoed, en het huis ziet er meteen een stuk sfeervoller uit. Of hang een mooie lamp op en leg een passend kleed op de vloer.

Lees meer...

Unieke designs van Stapelgoed

De accessoires van Stapelgoed zijn te mooi om niet te bestellen. Stuk voor stuk zijn ze bijzonder. En een prachtige toevoeging voor ieder interieur. Neem dat ene kussen met printjes van tientallen verschillende deuren en poorten. Of dat vloerkleed met die kleurige bloemen. Accessoires als deze, fleuren je huis helemaal op. Bekijk ook de prachtige meubelen van Stapelgoed, mooie kasten, boxen en meer.

Ruime variatie

Variatie is er volop! Sommige dekbedovertrekken van Stapelgoed zijn vrijwel effen, andere bedrukt met opvallende motiefjes. In ieder geval zijn de producten van Stapelgoed allemaal even mooi en sfeervol.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Stapelgoed Cross Behang Warm Grey

  Dit unieke Stapelgoed Cross Behang Warm Grey is een eyecatcher in elke kamer! Het behang heeft een mooie print van een geschilderd kruis en is gemaakt van vlies zodat je het eenvoudig en snel op kunt hangen.
  79,-
 • Quick view

  Stapelgoed Snake Kussen Groen / Bruin 50 x 50 cm

  Dit Stapelgoed Snake Kussen Groen / Bruin 50 x 50 cm bestaande uit een mooie tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van zacht materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Ananas Wandhaak

  De Stapelgoed Ananas Wandhaak is een mooie haak in de vorm van een blad. Het is vervaardigd van staal met roesteffect waardoor het zeer kwalitatief is en is voorzien van 1 ophanghaak.
  16,95
 • Quick view

  Stapelgoed Fotobehang Panter

  Het Stapelgoed Fotobehang Panter wordt gedrukt op vliesbehang. Je kunt de muur direct insmeren met lijm, hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Het behang is geschikt voor zowel een jongens als meisjes kamer.

  99,-

  80,-

 • Quick view

  Stapelgoed Matte Lak

  Deze Stapelgoed Matte Lak is een lak op waterbasis en is perfect te combineren met de bijpassende muurverf van Stapelgoed. De Stapelgoed Matte Lak is verkrijgbaar in verschillende tijdloze en stijlvolle kleuren.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Matte Lak 1 Liter

  Deze Stapelgoed Matte Lak 1 Liter is een lak op waterbasis en is perfect te combineren met de bijpassende muurverf van Stapelgoed. De Stapelgoed Matte Lak is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Muurverf

  Deze Stapelgoed Muurverf is perfect te combineren met de bijpassende matte lak van het merk Stapelgoed. De Stapelgoed Muurverf is verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. Hoogwaardige kwaliteit.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Muurverf 2,5 liter

  Deze Stapelgoed Muurverf 2,5 liter is perfect te combineren met de bijpassende matte lak van het merk Stapelgoed. De Stapelgoed Muurverf is verkrijgbaar in verschillende tijdloze en stijlvolle kleuren.
  39,95
 • Quick view

  Stapelgoed Schoolbordverf

  Deze Stapelgoed Schoolbordverf is perfect te combineren met de bijpassende muurverf en matte lak van Stapelgoed. De schoolbordverf is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Hoogwaardige kwaliteit.
  29,99
 • Quick view

  Stapelgoed Digitaal Panter Behang Pink

  Dit Stapelgoed Digitaal Panter Behang Pink is gedrukt op vliesbehang. Je kunt de muur direct insmeren met lijm, hierdoor heb je geen behangtafel nodig. Het Panter Behang is voorzien van een stijlvol design.

  99,-

  79,99

 • Quick view

  Stapelgoed Houten Wandklos

  De Stapelgoed Houten Wandklos is een leuke decoratie om tegen de muur te hangen. Het kan ook gelijk als kapstok gebruikt worden. Iedere klos is een handgemaakt door de bevolking uit Kenya.
  26,95
11 Resultaten
Trustpilot