Studio Ditte

Ontwerpbureau Studio Ditte wil iets toevoegen aan jouw belevingswereld. Dit doen zij door een stukje uit een andere cultuur of spulletjes met een geschiedenis toe te voegen aan het alledaagse. Zo bedacht Studio Ditte bijvoorbeeld behang met containers die een verborgen verhaal vertellen.

Lees meer...

Behang met een verhaal

Als je een stapel boeken ziet, allerlei soorten bordjes, lepeltjes of poëzieplaatjes, spreekt dit tot de verbeelding. Wat zit hier achter? Uit welk oud poëziealbum komen de plaatjes vandaan? Behang met de afdruk van een oude muur voert je in je fantasie weg naar een heel oud huis.

Mensen en hun emoties

Studio Ditte gelooft niet in een zwaarwichtige filosofie of in een speciale designstroming, maar in mensen en hun dromen, verlangens en emoties. De ontwerpen van Studio Ditte komen uit het alledaagse leven van mensen. Soms komen spullen uit een totaal andere wereld, zoals de afdruk van een sloophout op behang. Bekijk op deze pagina ons uitgebreide assortiment van Studio Ditte en laat je meevoeren in de wereld van de fantasie.

Lees minder...
61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Studio Ditte Raket Muursticker

  Met de Studio Ditte Raket Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  7,95
 • Quick view

  Studio Ditte Olifant Muursticker Groen

  Met de Studio Ditte Olifant Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  7,95
 • Quick view

  Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Lief 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Lief 120 x 150 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  52,95
 • Quick view

  Studio Ditte Leeuw Muursticker

  Met de Studio Ditte Leeuw Muursticker vrolijk je de kamer van de kleine in een handomdraai op. Geschikt voor gladde muren, deuren en ramen.
  9,95
 • Quick view

  Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Cool 140 x 200/220 cm

  Het Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Cool kun je naar blijven kijken, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Overtrek Raceauto Licht

  Naar de Studio Ditte Overtrek Raceauto Licht kan je blijven kijken, want iedere raceauto is uniek! Bovendien is het dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan slapen.
  52,95
 • Quick view

  Studio Ditte Overtrek Werkauto 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Werkauto 120 x 150 cm, want elk werkauto die er op geprint is is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  52,95
 • Quick view

  Studio Ditte Overtrek Auto 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Auto 120 x 150 cm, want elk auto  die er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  52,95
61 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3