Studio Ditte

Ontwerpbureau Studio Ditte wil iets toevoegen aan jouw belevingswereld. Dit doen zij door een stukje uit een andere cultuur of spulletjes met een geschiedenis toe te voegen aan het alledaagse. Zo bedacht Studio Ditte bijvoorbeeld behang met containers die een verborgen verhaal vertellen.

Lees meer...

Behang met een verhaal

Als je een stapel boeken ziet, allerlei soorten bordjes, lepeltjes of poëzieplaatjes, spreekt dit tot de verbeelding. Wat zit hier achter? Uit welk oud poëziealbum komen de plaatjes vandaan? Behang met de afdruk van een oude muur voert je in je fantasie weg naar een heel oud huis.

Mensen en hun emoties

Studio Ditte gelooft niet in een zwaarwichtige filosofie of in een speciale designstroming, maar in mensen en hun dromen, verlangens en emoties. De ontwerpen van Studio Ditte komen uit het alledaagse leven van mensen. Soms komen spullen uit een totaal andere wereld, zoals de afdruk van een sloophout op behang. Bekijk op deze pagina ons uitgebreide assortiment van Studio Ditte en laat je meevoeren in de wereld van de fantasie.

Lees minder...
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Studio Ditte Trees Dekbedovertrek Petrol Green 140 x 200 cm

  Het Studio Ditte Trees Dekbedovertrek Petrol Green 140 x 200 cm geeft een stijlvolle uitstraling aan de kinderkamer. Ieder vliegtuigje heeft een andere kleur en ziet er verschillend uit. Het overtrek wordt geleverd met bijpassend kussensloop.
  69,95
 • Quick view

  Studio Ditte Auto Behang Donker

  Met deze Studio Ditte Auto Behang Donker hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei stoere auto`s wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Red Cherries Dekbedovertrek Nude 140 x 200 cm

  Het Studio Ditte Red Cherries Dekbedovertrek Nude 140 x 200 cm geeft een stijlvolle uitstraling aan de kinderkamer. Ieder vliegtuigje heeft een andere kleur en ziet er verschillend uit. Het overtrek wordt geleverd met bijpassend kussensloop.
  69,95
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Knopen Pastel

  Met het Studio Ditte behang Knopen Pastel kun je de muren in huis prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Raceauto Licht

  Naar de Studio Ditte Overtrek Raceauto Licht kan je blijven kijken, want iedere raceauto is uniek! Bovendien is het dekbedovertrek gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je kindje heerlijk kan slapen.
  69,95
 • Quick view

  Studio Ditte Vliegtuig Donker Behang Blauw

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Vliegtuig Donker Behang is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Erg handig en praktisch!
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Wilde Dieren Behang Roze

  Op zoek naar leuk behang voor op de baby/kinderkamer? Het Studio Ditte Wilde Dieren Behang Roze is sterk, kleurvast en met water afneembaar. Je muur wordt verblijd door elegante giraffen, lieve olifanten en gezellige leeuwen.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Panthera Wit 140 x 200 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Panthera Wit 140 x 200 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  69,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Panthera Wit 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Panthera Wit 120 x 150 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Vliegtuigjes Dekbedovertrek Donkerblauw 140 x 200 cm

  Naar het Studio Ditte Vliegtuigjes Overtrek 140 x 200 cm kun je blijven kijken! Ieder vliegtuigje heeft een andere kleur en ziet er verschillend uit. Het overtrek wordt geleverd met bijpassend kussensloop.

  69,95

  62,95

 • Quick view

  Studio Ditte Vogel Behang

  Met deze Studio Ditte Vogel Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei kleurrijke vogels wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Wilde Dieren Lief 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Lief 120 x 150 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Flow Hoeslaken Pink / Rust Brown 90 x 200 cm

  Het Studio Ditte Flow Hoeslaken Pink / Rust Brown 90 x 200 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Studio Ditte is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.
  39,95
 • Quick view

  Studio Ditte Bosdieren Behang

  Met deze Studio Ditte Bosdieren Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met bosdieren zoals beren, vossen en wolven.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Raceauto Behang

  Met deze Studio Ditte Raceauto Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei raceauto`s wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Panthera Behang

  Met deze Studio Ditte Panthera Behang hoef je niet meer op zoek naar ander behang voor de kinderkamer! Het behang is eenvoudig aan te brengen en staat vol met allerlei panters wat leuk staat.
  99,-
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Raceauto Donker

  De Studio Ditte Overtrek Raceauto Donker cm kun je naar blijven kijken, want elk raceauto die er op geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  Normale prijs: 64,95

  Special Price 62,96

 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Bosdieren

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Bosdieren, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  69,95
 • Quick view

  Studio Ditte Behang Robot Bliep Bliep

  Met het Studio Ditte behang kun je de muren van de kinderkamer prachtig bekleden. Gemaakt van vlies en het is makkelijk aan te brengen op de muur.
  135,-
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Werkauto 120 x 150 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Werkauto 120 x 150 cm, want elk werkauto die er op geprint is is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  59,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Werkauto 140 x 200/220 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Werkauto 140 x 200/220 cm, want elke auto die er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  69,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Auto 140 x 200 cm

  Het Studio Ditte Overtrek Auto kun je naar blijven kijken, want elk auto  die er op geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!

  69,95
 • Quick view

  Studio Ditte Dekbedovertrek Wilde Dieren Lief 140 x 200/220 cm

  Je kunt blijven kijken naar het Studio Ditte Overtrek Wilde Dieren Lief 140 x 200/220 cm, want elk dier dat er op is geprint is uniek! Bovendien is het overtrek gemaakt van kwalitatief katoen en kan daarom erg lang mee!
  69,95
 • Quick view

  Studio Ditte Jaguar Vlekken Hoeslaken 90 x 200 cm

  Het Studio Ditte Jaguar Vlekken Hoeslaken 90 x 200 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Studio Ditte is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan.
  42,95
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot