Swandoo
7 Resultaten
 • Quick view

  Swandoo Albert I-Size Autostoeltje

  Het Swandoo Albert I-Size Autostoeltje maakt reizen met je kindje nog eenvoudiger! De autostoel kan met of zonder base worden bevestigd en past dankzij de meegeleverde adapters op bij iedere kinderwagen.

  Normale prijs: 259,-

  Special Price 200,-

 • Quick view

  Swandoo Charlie I-size Autostoeltje

  Het Swandoo Charlie I-size Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf 3,5 tot 12 jaar en wordt geïnstalleerd met Isofix. De autostoel biedt optimale bescherming en wordt geleverd met de Side Impact Buddy.
  279,-
 • Quick view

  Swandoo Marie 3 I-size Autostoeltje

  Het Swandoo Marie 3 I-size Autostoeltje is een uitblinker in zijn soort en verzorgt een veilige rit met je kindje. De autostoel is geschikt vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar en kan 360 graden draaien.
  579,-
 • Quick view

  Swandoo Cuddling Wings

  De Swandoo Cuddling Wings zorgen ervoor dat de kleinste kindjes zich geborgen voelen in de Swandoo Curie en Marie autostoeltjes. Je kunt de Wings combineren met de Swandoo Newborn Inlay en wassen in de wasmachine.
  32,90
 • Quick view

  Swandoo Zonnekap Zwart

  De Swandoo Zonnekap Zwart zorgt voor optimale UV-bescherming bij een zomers autoritje. De kap heeft een uittrekbare klep voor extra schaduw en past op de Swandoo Albert, Marie, Curie en Charlie autostoeltjes.
  35,90
 • Quick view

  Swandoo Side Impact Buddy

  Met de Swandoo Side Impact Buddy wordt de reis voor je kindje nog veiliger! De accessoire is geschikt voor de Swandoo Albert, Marie, Curie en Charlie autostoeltjes en plaats je aan de raamzijde van de stoel.
  17,90
 • Quick view

  Swandoo Albert Isofix Base

  Met de Swandoo Albert Isofix Base heb je het autostoeltje voor je kindje in no-time en op een veilige wijze in je auto bevestigd met behulp van Isofix. Deze base voldoet aan de strenge i-Size veiligheidsnorm.
  214,-
7 Resultaten
Trustpilot