Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Swim Essentials

Swim Essentials

Bij het merk Swim Essentials vind je alles wat je nodig hebt om veilig met je kindje te kunnen zwemmen. Zwembandjes en een zwemband zorgen ervoor dat je kindje blijft drijven. Een opblaasbaar zwembadje is ideaal voor in de tuin of om mee te nemen op vakantie. Zonder lucht neemt een badje tenslotte nauwelijks ruimte in. Een badje is op de camping of het vakantiepark de ideale tijdsbesteding voor je kindje. 

Lees meer...

Zwemband en bandjes met een vrolijk printje

Extra leuk aan de bandjes en zwembanden van Swim Essentials is dat je de artikelen verkrijgbaar zijn per serie. Hoe leuk is het voor je zoon of dochter als de bandjes om de armen matchen met een zwemband? De Swim Essentials artikelen zijn goede kwaliteit zodat je niet bang hoeft te zijn dat ze na enkele keren gebruik al lek gaan. 

Swim Essentials zwembanden, badjes en zwembandjes online bestellen

Het assortiment van Swim Essentials vind je op deze pagina. Via deze pagina kun je ook alle artikelen van Swim Essentials online bestellen. Als de artikelen uit voorraad leverbaar zijn, heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Heb je advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag. Kom langs in één van onze megastores of neem contact met ons op via 0488 488 888. Telefonisch of via WhatsApp beantwoorden we graag al je vragen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

27 producten

Populariteit
Filteren

27 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader