Swim Essentials

Bij het merk Swim Essentials vind je alles wat je nodig hebt om veilig met je kindje te kunnen zwemmen. Zwembandjes en een zwemband zorgen ervoor dat je kindje blijft drijven. Een opblaasbaar zwembadje is ideaal voor in de tuin of om mee te nemen op vakantie. Zonder lucht neemt een badje tenslotte nauwelijks ruimte in. Een badje is op de camping of het vakantiepark de ideale tijdsbesteding voor je kindje. 

Lees meer...

Zwemband en bandjes met een vrolijk printje

Extra leuk aan de bandjes en zwembanden van Swim Essentials is dat je de artikelen verkrijgbaar zijn per serie. Hoe leuk is het voor je zoon of dochter als de bandjes om de armen matchen met een zwemband? De Swim Essentials artikelen zijn goede kwaliteit zodat je niet bang hoeft te zijn dat ze na enkele keren gebruik al lek gaan. 

Swim Essentials zwembanden, badjes en zwembandjes online bestellen

Het assortiment van Swim Essentials vind je op deze pagina. Via deze pagina kun je ook alle artikelen van Swim Essentials online bestellen. Als de artikelen uit voorraad leverbaar zijn, heb je ze in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Heb je advies nodig? Onze medewerkers helpen je graag. Kom langs in één van onze megastores of neem contact met ons op via 0488 488 888. Telefonisch of via WhatsApp beantwoorden we graag al je vragen.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Swim Essentials Leopard Zwembandjes Rose Gold 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Leopard Zwembandjes Rose Gold 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.

  9,95

  5,99

 • Quick view

  Swim Essentials Zwembad Yellow 24+ Mnd

  Het Swim Essentials Zwembad Yellow 24+ Mnd is een musthave tijdens de warme zomerdagen. Je kindje kan heerlijk spetteren, spelen en afkoelen. Verder is het badje voorzien van een leuke en vrolijke print.

  14,95

  11,32

 • Quick view

  Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Circus Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.

  24,95

  17,30

 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Yellow 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Yellow 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd

  Met de Swim Essentials Swim Seat Pink 0-12 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De Swim Seat heeft een ruime beenopening zodat je kindje comfortabel en veilig kan zitten.
  19,95
 • Quick view

  Swim Essentials Panter Zwembad Beige 24+ Mnd

  Het Swim Essentials Panter Zwembad Beige 24+ Mnd is een musthave tijdens de warme zomerdagen. Je kindje kan heerlijk spetteren, spelen en afkoelen. Verder is het badje voorzien van een leuke en vrolijke print.
  12,95
 • Quick view

  Swim Essentials Panter Zwembandjes Beige 0-24 Mnd

  Met de Swim Essentials Panter Zwembandjes Beige 0-24 Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water. De zwembandjes zitten comfortabel om de armpjes van je kindje, waardoor je hij of zij heerlijk kan spetteren.

  8,95

  5,99

 • Quick view

  Swim Essentials Leopard Zwembad Old Pink 24+ Mnd

  Het Swim Essentials Leopard Zwembad Old Pink 24+ Mnd is een musthave tijdens de warme zomerdagen. Je kindje kan heerlijk spetteren, spelen en afkoelen. Verder is het badje voorzien van een leuke en vrolijke print.

  12,95

  9,95

 • Quick view

  Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd

  Met de stijlvolle Swim Essentials Flamingo Zwemband Rose Gold 36+ Mnd kan je kindje rustig wennen aan het water en heb jij je handen vrij! De band heeft een ruime opening zodat je kindje er makkelijk in kan.

  9,95

  7,95

9 Resultaten
Trustpilot