12 Resultaten
 • Quick view

  Taf Toys Savannah Tummy Time Babyboekje

  Met het Taf Toys Savannah Tummy Time Babyboekje zal je kindje zich uren vermaken. Het leerzame en vrolijke boekje beschikt over verschillende activiteiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  18,90
 • Quick view

  Taf Toys Koala Spiegel Met Autostoelspeeltje

  Het Taf Toys Koala Spiegel Met Autostoelspeeltje hangt vol vrolijke figuurtjes en een spiegeltje die je kindje erg interessant zal vinden. Eenvoudig te bevestigen dankzij de flexibele clips en bandjes.
  47,-
 • Quick view

  Taf Toys Koala Autospiegel

  De Taf Toys Koala Autospiegel is een handige accessoire voor in de auto. Zo kan je precies je kindje in de gaten houden. De spiegel is gemaakt van stevig materiaal en eenvoudig te bevestigen.
  23,-
 • Quick view

  Taf Toys Koala Car Wheel Speeltje

  Met het Taf Toys Koala Car Wheel Speeltje kan je kindje tijdens de autorit zelf meerijden. Dit zorgt voor urenlang speelplezier. Het speeltje is eenvoudig te bevestigen dankzij de flexibele clips en bandjes.
  31,50
 • Quick view

  Taf Toys Koala Clip On Pram Boekje

  Het Taf Toys Koala Clip On Pram Boekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje is dubbelzijdig en beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  16,80
 • Quick view

  Taf Toys Savannah Foam Speelmat

  Het Taf Toys Savannah Foam Speelmat is een speelmat met een zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol ontwerp.
  45,-
 • Quick view

  Taf Toys Savannah Vormenstoof / Stapeltoren

  Met de Taf Toys Savannah Vormenstoof / Stapeltoren kan je kindje heerlijk spelen. Het vrolijke spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje.
  22,-
 • Quick view

  Taf Toys Savannah Activiteitenkubus

  Met de Taf Toys Savannah Activiteitenkubus wordt ontwikkeling van je kindje spelenderwijs gestimuleerd. De kubus is voorzien van verschillende activiteiten en voelt heerlijk zacht en comfortabel aan voor je kindje.
  15,-
 • Quick view

  Taf Toys Savannah Play & Kick Autospeeltje

  De Taf Toys Savannah Play & Kick Autospeeltje is een vrolijk speeltje voor in de auto. Het speeltje is makkelijk te bevestigen aan de autostoel en je kindje zal zich niet vervelen onderweg.
  37,-
 • Quick view

  Taf Toys Savannah Babygym

  De Taf Toys Savannah Babygym is onmisbaar voor de ontwikkeling van je kindje. De speelmat zit boordevol leuke activiteiten met verschillende kleuren, geluiden en structuren om te ontdekken.
  69,50
 • Quick view

  Taf Toys Savannah Adventures Speelboog

  De Taf Toys Savannah Adventures Speelboog is ideaal voor onderweg en eenvoudig te bevestigen. De boog draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje en hangt vol met speeltjes die rammelen en muziekjes maken.
  39,-
 • Quick view

  Taf Toys Koala Tummy Time Babyboekje

  Met het Taf Toys Koala Tummy Time Babyboekje zal je kindje zich uren vermaken. Het leerzame en vrolijke boekje beschikt over verschillende activiteiten en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  18,90
12 Resultaten
Trustpilot