Theraline

Borstvoeding is de beste voeding die een moeder aan haar kindje kan geven. Een goede houding is hierbij van essentieel belang. Zo zit de moeder ontspannen en heeft ze geen last van pijnlijke armen of schouders. Als de moeder ontspannen zit, dan drinkt de baby automatisch ook beter.

Lees meer...

Het voedingskussen van Theraline is een aanrader!

Een manier om ontspannen te voeden is door gebruik te maken van een goed voedingskussen. Welk voedingskussen is dan het beste om te gebruiken. Een aanrader is dan om het voedingskussen van Theraline te kopen. Deze zorgt ervoor dat de baby op de juiste hoogte ligt, waardoor het voeden aangenaam is voor moeder en kind.

Koop het voedingskussen van Theraline in de online shop van Babypark

Het voedingskussen van Theraline is in de webshop van Babypark te koop. Koop het voedingskussen van Theraline in de aanbieding en bespaar zo een hoop geld. Op de site vind je meteen meer informatie over het gebruik van dit voedingskussen.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Theraline Original Melange Voedingskussen

  Dit Theraline Original Melange Voedingskussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  Normale prijs: 67,95

  Special Price 57,-

 • Quick view

  Theraline Halve Maan Kussen Grijs

  De Theraline Halve Maan Kussen Grijs is ongelooflijk zacht en soepel en draagt bij aan fijne momenten van ontspanning. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  27,95

  22,99

 • Quick view

  Theraline Original Melange Voedingskussenhoes

  Deze Theraline Original Melange Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  18,95
 • Quick view

  Theraline Halve Maan Voedingskussenhoes Grey

  De Theraline Halve Maan Voedingskussenhoes Grey maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  12,95
 • Quick view

  Theraline Jersey Voedingskussen Rust

  Dit Theraline Jersey Voedingskussen Rust is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  64,95

  59,95

 • Quick view

  Theraline Gebreid Katoen Voedingskussen

  Dit stijlvolle Theraline Gebreid Katoen Voedingskussen is heerlijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van de fles of wanneer je zwanger bent.

  69,95

  55,96

 • Quick view

  Theraline Gebreid Katoen Voedingskussenhoes

  De stijlvolle Theraline Gebreid Katoen Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen van Theraline.

  Normale prijs: 23,95

  Special Price 19,90

 • Quick view

  Theraline Original Bamboo Voedingskussen

  Dit Theraline Original Bamboo Voedingskussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  Normale prijs: 63,14

  Special Price 51,68

 • Quick view

  Theraline Voedingskussenhoes

  De Theraline Voedingskussenhoes is geschikt voor om een standaard voedingskussen. De stijlvolle hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 18,95

  Special Price 16,11

 • Quick view

  Theraline Voedingskussen MY7

  Het Theraline Voedingskussen MY7 biedt comfort aan moeder en kind. Het voedingskussen biedt optimale ondersteuning tijdens het slapen of het voeden van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 91,95

  Special Price 91,49

 • Quick view

  Theraline Voedingskussenhoes MY7

  De Theraline MY7 voedingskussenhoes is gemaakt van kwalitatieve stof en is heerlijk zacht.
  39,95
 • Quick view

  Theraline Mammapads Siliconen Borstvoedingspads

  Deze mamapads zijn siliconen borstvoedingspads die het lekken van borstvoeding tegenhouden.

  19,95
 • Quick view

  Theraline Voedingskussen Original

  Dit voedingskussen van het merk Theraline is een origineel kussen voor bijzondere momenten.
  42,95
13 Resultaten
Trustpilot