Theraline

Borstvoeding is de beste voeding die een moeder aan haar kindje kan geven. Een goede houding is hierbij van essentieel belang. Zo zit de moeder ontspannen en heeft ze geen last van pijnlijke armen of schouders. Als de moeder ontspannen zit, dan drinkt de baby automatisch ook beter.

Lees meer...

Het voedingskussen van Theraline is een aanrader!

Een manier om ontspannen te voeden is door gebruik te maken van een goed voedingskussen. Welk voedingskussen is dan het beste om te gebruiken. Een aanrader is dan om het voedingskussen van Theraline te kopen. Deze zorgt ervoor dat de baby op de juiste hoogte ligt, waardoor het voeden aangenaam is voor moeder en kind.

Koop het voedingskussen van Theraline in de online shop van Babypark

Het voedingskussen van Theraline is in de webshop van Babypark te koop. Koop het voedingskussen van Theraline in de aanbieding en bespaar zo een hoop geld. Op de site vind je meteen meer informatie over het gebruik van dit voedingskussen.

Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Theraline Original Melange Voedingskussen

  Dit Theraline Original Melange Voedingskussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  49,95
 • Quick view

  Theraline Dottie Voedingskussenhoes

  Maak het voeden van je kindje een stuk comfortabeler met een Theraline Dottie Voedingskussenhoes. Zacht voor jou en je kindje en biedt de optimale ondersteuning. Geschikt voor standaard voedingskussens.
  18,95
 • Quick view

  Theraline Original Melange Voedingskussenhoes

  Deze Theraline Original Melange Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  18,95
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussen

  Dit Theraline Original Voedingskussen is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  49,95
 • Quick view

  Theraline Comfort Voedingskussen Pelican

  Dit Theraline Comfort Voedingskussen Pelican is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  49,95
 • Quick view

  Theraline Comfort Voedingskussen Hearts Grey

  Dit Theraline Comfort Voedingskussen Hearts Grey is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  49,95

  48,80

 • Quick view

  Theraline Yinnie Voedingskussen + Hoes

  Maak het voeden van je kindje een stuk comfortabeler met een Theraline Yinnie Voedingskussen + Hoes. Zacht voor jou en je kindje en biedt de optimale ondersteuning.
  39,95
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussen Hooks Black & White

  Dit Theraline Original Voedingskussen Hooks Black & White is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  63,95
 • Quick view

  Theraline Halve Maan Kussen

  De Theraline pluche maan is ongelooflijk zacht en soepel en draagt bij aan fijne momenten van ontspanning. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  19,99
 • Quick view

  Theraline MY7 Gewatteerde Voedingskussen

  De Theraline MY7 Gewatteerde Voedingskussen is lekker zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  89,95
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussenhoes

  Deze Theraline Original Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  18,95
 • Quick view

  Theraline Comfort Voedingskussen Grey

  Dit Theraline Comfort Voedingskussen Grey is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  49,95
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussen Hummingbirds

  Dit Theraline Original Voedingskussen Hummingbirds is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!

  63,95

  59,95

 • Quick view

  Theraline Comfort Voedingskussenhoes

  Deze Theraline Comfort Voedingskussenhoes maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  16,95
 • Quick view

  Theraline Original Voedingskussen Turquoise

  Dit Theraline Original Voedingskussen Turquoise is ongelooflijk zacht en soepel. Het kussen is een comfortabele support in elke positie. Ideaal tijdens het geven van borstvoeding of wanneer je zwanger bent!
  68,95
 • Quick view

  Theraline Yinnie Voedingskussenhoes

  Maak het voeden van je kindje een stuk comfortabeler met een Theraline Yinnie Voedingskussenhoes. Zacht voor jou en je kindje en biedt de optimale ondersteuning. Geschikt voor het Yinnie voedingkussen.
  16,95
 • Quick view

  Theraline Halve Maan Voedingskussenhoes Grey

  De Theraline Halve Maan Voedingskussenhoes Grey maakt het voeden van je kindje een stuk comfortabeler. De hoes voelt lekker zacht aan en is geschikt voor een standaard voedingskussen.
  19,99
 • Quick view

  Theraline Voedingskussenhoes

  De hoezen van het originele THERALINE®-kussen worden gemaakt van bijzonder zacht, hoogwaardig katoen.

  18,95
 • Quick view

  Theraline Voedingskussenhoes MY7

  De Theraline MY7 voedingskussenhoes is gemaakt van kwalitatieve stof en is heerlijk zacht.
  39,95
 • Quick view

  Theraline Voedingskussen Original

  Dit voedingskussen van het merk Theraline is een origineel kussen voor bijzondere momenten.
  42,95
 • Quick view

  Theraline Mammapads Siliconen Borstvoedingspads

  Deze mamapads zijn siliconen borstvoedingspads die het lekken van borstvoeding tegenhouden.

  19,95
 • Quick view

  Theraline Voedingskussen MY7

  Het Theraline MY7 voedingskussen biedt comfort aan moeder en kind. Beschermt, ondersteunt en nog veel meer.
  99,95
22 Resultaten