Tiamo

Ben je op zoek naar leuke speeltjes voor in de box, kinderwagen of wieg? Dan ben je bij de Tiamo webshop op Babypark.nl aan het juiste adres. De vrolijke olifantjes, paardjes, beren en andere dierenvriendjes houden je baby of peuter graag gezelschap. Van boxkleden tot speelkleden en van knuffeldoekjes tot aan rammelaars en ballen met belletjes: de producte van Tiamo zijn allemaal even leuk, schattig en zacht. Want ze zijn gemaakt van de zachtste en beste materialen. Naast speelgoed vind je ook stoelverkleiners, meetlinten en andere hulpmiddelen voor je kindje bij dit vrolijke merk. In de Tiamo online shop vind je ook regelmatig een leuke Tiamo aanbieding, bijvoorbeeld in combinatie met andere producten.

Lees meer...

Verschillende vriendjes bij elkaar

Je kunt kiezen om de Tiamo dierenvriendjes met elkaar te mixen, bijvoorbeeld een beertje voor in de wieg, een olifant voor de box en de bal met het paardje om mee te spelen. Ook is het mogelijk om de verschillende producten uit één lijn te kiezen, dus van hetzelfde dierenvriendje. Zo kun je een lijn producten van Tiamo kopen.

Lees minder...
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Tiamo Little Hero Muziekmobiel White / Grey

  Met de Tiamo Little Hero Muziekmobiel White / Grey zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. De boxmobiel is geschikt vanaf de geboorte en te bevestigen aan een ledikant, wieg of box.

  25,-

  14,95

 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Knisperdoekje

  Het Tiamo Balletmuis Knisperdoekje maakt vrolijke knisperende geluidjes wanneer je kindje er mee speelt of knuffelt. Het doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Nijntje ABC Muziekmobiel

  Met de Tiamo Nijntje ABC Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. De schattige boxmobiel is geschikt vanaf de geboorte en te bevestigen aan een ledikant, wieg of box.
  29,95
 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Knuffel 27 cm

  De Tiamo Balletmuis Knuffel 27 cm is een heerlijk zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De schattige knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  9,95
 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Muziekmobiel

  Met de Tiamo Balletmuis Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt vanaf de geboorte.

  29,95

  25,99

 • Quick view

  Tiamo Hello Little One Knuffeldoekje Pinguin

  Met dit Tiamo Hello Little One Knuffeldoekje Pinguin kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Gemaakt van zacht materiaal en te gebruiken voor diverse doeleinden. Geschikt vanaf de geboorte.

  6,95

  5,95

 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Kubus

  Met deze leuke Tiamo Lou-Lou Kubus beleeft je kindje urenlang speelplezier! De kubus voelt heerlijk zacht aan, rammelt en is voorzien van een pluche knuffeltje, spiegeltje en vrolijke labeltjes.
  10,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Speenkoord

  Met deze Tiamo Lou-Lou Speenkoord heeft je kindje de speen altijd bij de hand. Het speenkoord is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen met een clip. Geschikt vanaf de geboorte.
  5,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Muziekmobiel

  Met de Tiamo Lou-Lou Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt vanaf de geboorte.
  26,95
 • Quick view

  Tiamo Egel Muziekmobiel

  Met de Tiamo Egel Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt vanaf de geboorte.

  29,95

  23,95

 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Trilfiguur Roze

  Het Tiamo Balletmuis Trilfiguur Roze is een vrolijk speeltje waar je kindje eindeloos mee bezig zal zijn. Als je kindje aan het figuur trekt zal het gaan bibberen en trillen. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,95
 • Quick view

  Tiamo Foxy Fox Knuffeldoekje

  Met dit Tiamo Foxy Fox Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het schattige doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken als knuffel-, speel- en troostdoekje voor je kindje.
  10,95
 • Quick view

  Tiamo Egel Knuffel

  Deze Tiamo Egel Knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De schattige knuffel van Tiamo is geschikt vanaf de geboorte en voelt heerlijk zacht aan.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Egel Knuffeldoekje

  Met dit Tiamo Egel Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het schattige doekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en te gebruiken als knuffel-, speel- en troostdoekje voor je kindje.
  9,95
 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Ringrammelaar

  De Tiamo Balletmuis Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Foxy Fox Ringrammelaar

  De Tiamo Foxy Fox Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,95
 • Quick view

  Tiamo Balletmuis Muziekdoosje Grijs

  Het Tiamo Balletmuis Muziekdoosje Grijs kan eenvoudig worden bevestigd aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje voelt zacht aan en beschikt over een rustgevend muziekje waardoor je kindje rustig kan gaan slapen.
  14,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Knuffel 28 cm

  Deze Tiamo Lou-Lou Knuffel 28 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De schattige knuffel van Tiamo is geschikt vanaf de geboorte en voelt heerlijk zacht aan.
  12,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Ringrammelaar

  De Tiamo Lou-Lou Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Hertje Ringrammelaar

  De Tiamo Hertje Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Trilfiguur

  Het Tiamo Lou-Lou Trilfiguur is een vrolijk speeltje waar je kindje eindeloos mee bezig zal zijn. Als je kindje aan het figuur trekt zal het gaan bibberen en trillen. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Lou-Lou Muziekdoos

  Het Tiamo Hello Little One Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant en beschikt over een rustgevend muziekje. Gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  12,95
 • Quick view

  Tiamo Egel Ringrammelaar

  De Tiamo Egel Ringrammelaar is ideaal als bijtring en speeltje voor je kindje. De rammelaar geeft leuke geluidjes die je kindje interessant zal vinden. Verder is de ringrammelaar gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Tiamo Hert Dierenkop

  De Tiamo Hert Dierenkop is de perfecte accessoire voor elke kamer in huis. De accessoire is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan. De dierenkop kan eenvoudig opgehangen worden door middel van een lus.
  16,95
39 Resultaten
 1. 1
 2. 2