Timzo

Ben jij op zoek naar een dekbed? Ontdek dan Timzo dekbedden op Babypark.nl. De dekbedden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en daardoor geschikt voor vrijwel alle ledikanten. Bekijk de collectie van Timzo op deze pagina en ontdek welk dekbed bij jouw wensen past. Ieder dekbed heeft z'n eigen unieke eigenschappen. Meer hierover vind je in de uitgebreide productbeschrijvingen van de Timzo dekbedden.

Lees meer...

Timzo dekbed met de juiste afmeting

Het is belangrijk dat je een dekbed uitzoekt dat past bij de afmetingen van het ledikant. De afmetingen die bij de eigenschappen van de Timzo eigenschappen genoemd worden zijn de afmetingen van het dekbed zelf. Je hebt een Timzo dekbed nodig dat groter is dan de maat van het matras. Hoeveel groter het moet zijn is afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.

Timzo online bestellen

Timzo is een familiebedrijf dat al sinds 1986 bestaat. Door deze jarenlange ervaring weet je zeker dat je met een Timzo dekbed een uitstekend product in handen hebt. In twee fabriekshallen in het gelderse Wehl worden alle dekbedden met grote zorg gemaakt. De dekbedden zijn eenvoudig online te bestellen en worden gratis bij jou thuisbezorgd. 

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Timzo Hoofdkussen 800 gram 60 x 70 cm

  Het Timzo Hoofdkussen 800 gram 60 x 70 cm heeft een vulgewicht van 800 gram en is navulbaar voor extra stevigheid. Daarnaast is het kussen anti-allergisch en zorgt voor optimale ondersteuning tijdens het slapen.
  10,95
 • Quick view

  Timzo Texels Comfort Zomer Dekbed 140 x 200 cm

  Met dit Timzo Texels Comfort Zomer Dekbed 140 x 200 cm geniet je iedere nacht van een perfecte nachtrust. Het stijlvolle dekbed van Timzo voelt luchtig aan en is zeer geschikt voor mensen met een allergie.
  64,95
 • Quick view

  Timzo Lotus 4-Seizoenen Dekbed 240 x 200 cm

  Met dit Timzo Lotus 4-Seizoenen Dekbed 240 x 200 cm geniet je ieder seizoen van een perfecte nachtrust. Het dekbed voelt luchtig aan en is zeer geschikt voor mensen met een allergie.
  339,95
 • Quick view

  Timzo Cotton Comfort Wash 4-Seizoenen Dekbed 120 x 150 cm

  Met dit Timzo Cotton Comfort Wash 4-Seizoenen Dekbed 120 x 150 cm geniet je ieder seizoen van een perfecte nachtrust. Het dekbed bestaat uit 2 delen die eenvoudig aan elkaar kunt bevestigen met drukknoopjes.
  87,95
 • Quick view

  Timzo Cara Comfort 4-Seizoenen Dekbed 120 x 150 cm

  Met dit Timzo Cara Comfort 4-Seizoenen Dekbed 120 x 150 cm geniet je ieder seizoen van een perfecte nachtrust. Het dekbed voelt luchtig aan en is zeer geschikt voor mensen met een allergie of luchtweg aandoening.
  71,50
5 Resultaten
Trustpilot