Toddlekind

Het Toddlekind assortiment bij Babypark vind je op deze pagina. De duurzame speelmatten en vloerkleden zijn eenvoudig schoon te maken en bieden de ideale ondergrond om te spelen, eten en ontwikkelen. Dankzij de gebruikte materialen is zijn de speelmatten en vloerkleden heel eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Er is volop keuze uit diverse kleuren waardoor een Toddlekind product altijd mooi matcht met je interieur.

Lees meer...

Multifunctioneel Toddlekind speeltapijt 

De Toddlekind speelmatten zijn gemaakt van non-toxic EVA foam. De speelmat bestaat uit puzzelstukken zodat je zelf een gewenste vorm kan maken. Wil je een extra grote speelmat maken? Dan kun je verschillende sets van Toddlekind speelmatten met elkaar combineren. De speelmatten zijn ideaal als ondergrond voor rollen en kruipen. Ook oudere kindjes spelen graag op de zachte ondergrond van de speelmat. 

Toddlekind online bestellen

Op deze pagina kun je een Toddlekind speeltapijt, speelmat of vloerkleed bestellen. Wanneer jouw favoriet uit voorraad leverbaar is en je op een werkdag voor 20 uur bestelt, verzenden wij je bestelling dezelfde dag nog. Zo kun jij (of eigenlijk je kindje) al supersnel van een Toddlekind speeltapijt gaan genieten.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Toddlekind Earth Speelmat

  Het Toddlekind Earth Speelmat is een speelmat met zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van non-toxic EVA foam en voorzien van een stijlvol ontwerp.

  Normale prijs: 97,-

  Special Price 89,95

 • Quick view

  Toddlekind Persian Speelmat

  Het Toddlekind Persian Speelmat is een speelmat met een zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van non-toxic EVA foam en voorzien van een stijlvol ontwerp.

  Normale prijs: 103,41

  Special Price 86,99

 • Quick view

  Toddlekind Nordic Speelmat

  Het Toddlekind Nordic Speelmat is een speelmat met een zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van non-toxic EVA foam en voorzien van een stijlvol ontwerp.
  98,95
 • Quick view

  Toddlekind Jungle Vloerkleed

  Het Toddlekind Jungle Vloerkleed is een vloerkleed gemaakt van hoogwaardig kwaliteit PVC, dat gemakkelijk met een vochtige doek af te nemen is. Het kleed is geschikt voor tijdens het knutselen of eten.
  70,-
 • Quick view

  Toddlekind Sandy Lines Speelmat

  Het Toddlekind Sandy Lines Speelmat is een speelmat met zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van non-toxic EVA foam en voorzien van een stijlvol ontwerp.
  114,99
 • Quick view

  Toddlekind Ocean Leaves Vloerkleed

  Het Toddlekind Ocean Leaves Vloerkleed is een vloerkleed gemaakt van hoogwaardig kwaliteit, dat met een vochtige doek af te nemen is. Het kleed is geschikt voor onder de kinderstoel tegen het knoeien.

  Normale prijs: 103,41

  Special Price 60,-

 • Quick view

  Toddlekind Sandy Lines Vloerkleed

  Het stijlvolle Toddlekind Sandy Lines Vloerkleed is een vloerkleed gemaakt van hoogwaardig kwaliteit, dat met een vochtige doek af te nemen is. Het kleed is geschikt voor onder de kinderstoel tegen het knoeien.

  Normale prijs: 103,41

  Special Price 62,99

 • Quick view

  Toddlekind Berber Speelmat

  Het Toddlekind Berber Speelmat is een speelmat met een zachte ondergrond waarop je kindje lekker kan spelen en kruipen. De speelmat is gemaakt van non-toxic EVA foam en voorzien van een stijlvol ontwerp.

  Normale prijs: 114,99

  Special Price 103,49

8 Resultaten
Trustpilot