Tub of the World

Tub of the World is een merk van badjes voor kinderen. In een badje van Tub of the World neemt je kindje een natuurlijke houding aan die het gewend is vanuit de baarmoeder. Dit geeft je kindje een geborgen gevoel. Op deze pagina tref je ons complete assortiment artikelen van Tub of the World aan.

Lees meer...

Softtub van Tub of the World

Een Softtub van Tub of the World lijkt qua vorm op een emmer. Leg je je kindje in het badje, dan vouwt het vanzelf de beentjes onder het lijfje, net als in de baarmoeder. Aan de binnenzijde van een Softtub van Tub of the World zitten antislip details, zodat je kindje minder gemakkelijk wegglijdt. De Softtub is 36,6 x 54 cm. Het is geschikt vanaf de geboorte totdat je kindje ongeveer anderhalf jaar oud is. Je hebt ongeveer vijf liter water nodig om het badje voldoende te vullen voor je kindje. In vergelijking met andere badjes is dit niet zo veel. Wat de Softtub verder aantrekkelijk maakt, is dat je dit badje gemakkelijk kunt opvouwen. De Tub of the World Softtub is dus ook gemakkelijk mee te nemen maar je vakantieadres. Het badje bestaat uit volledig recyclebaar materiaal.

Over Tub of the World

Tub of the World staat op de schouders van een lange designtraditie. De ontwerpers achter Tub of the World ontwierpen eerder het bekende Flexi Bath en de Flexi Bath toys. Ook het Flexi Bath is een gemakkelijk opvouwbaar badje. De Softtub en eventuele andere artikelen van Tub of the World zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij vinden het belangrijk dat jij en je kindje meteen van de bestelde artikelen kunnen genieten. Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat jij de artikelen zo snel mogelijk in huis hebt!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Tub of the World Softtub

    De Tub of the World Softtub is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren. Verder beschikt het badje over een Deens design en is volledig recyclebaar. Het badje neemt weinig ruimte in beslag en is opvouwbaar.

    Normale prijs: 54,95

    Special Price 52,95

1 Resultaten
Trustpilot