Topsleep

Ontdek ons assortiment met Topsleep matrassen. Ben jij op zoek naar een comfortabel matras, dan is het de moeite waard om je eens te verdiepen in de artikelen van Topsleep. Op deze pagina vindt je ons actuele aanbod van Topsleep.

Lees meer...

Matrassen met comfort

De matrassen van Topsleep zijn gemaakt van kwalitatieve materialen en bieden fijne ondersteuning voor een goede nachtrust. De matrassen zijn voorzien van een tijk dat gewassen kan worden in de wasmachine zodat het matras schoon en fris blijft.

Over Topsleep

Topsleep bestaat al sinds 1952 en is ooit begonnen als matrassenfabriek. De matrassen van Topsleep zijn eenvoudig online te bestellen en kunnen gratis worden thuisbezorgd op een moment dat het voor jou handig uit komt. De matrassen van Topsleep zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar zodat er voor ieder bed wel een passend matras te vinden is.

 

Lees minder...

6 Resultaten
 • Quick view

  Topsleep Boxmatras Wit

  Met dit handige Topsleep Boxmatras Wit lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is gemaakt van stevig materiaal en heeft een ventilerende werking. De hoes is te wassen met een handwas.
  159,-
 • Quick view

  Topsleep Jubilee Pocket Matras 140 x 200 cm

  Het Topsleep Jubilee Pocket Matras 140 x 200 cm is een mooi matras met een 7-zone indeling waardoor het veel comfort biedt. Het beschikt over een anti-allergisch tijk wat gewassen kan worden.
  619,-
 • Quick view

  Topsleep Jubilee Pocket Matras 120 x 200 cm

  Het Top Sleep Jubilee Pocket Matras 120 x 200 cm is een mooi matras met een 7-zone indeling waardoor het veel comfort biedt. Het beschikt over een anti-allergisch tijk wat gewassen kan worden.
  579,-
 • Quick view

  Topsleep Pearl Koudschuim Matras 70 x 150 cm

  Op dit Topsleep Pearl Koudschuim Matras 70 x 150 cm zal je kindje comfortabel liggen in het 70 x 150 cm ledikant. Het matras is vochtregulerend, beschikt over een dikte van 12 cm en voldoet aan de veiligheidsnorm.
  199,-
 • Quick view

  Topsleep Jubilee Pocket Matras 90 x 210 cm

  Het Topsleep Jubilee Pocket Matras 90 x 210 cm is een mooi matras met een 7-zone indeling waardoor het veel comfort biedt. Het beschikt over een anti-allergisch tijk wat gewassen kan worden.
  399,-
 • Quick view

  Topsleep Jubilee Pocket Matras 90 x 200 cm

  Het Topsleep Jubilee Pocket Matras 90 x 200 cm is een mooi matras met een 7-zone indeling waardoor het veel comfort biedt. Het beschikt over een anti-allergisch tijk wat gewassen kan worden.
  379,-
6 Resultaten
Trustpilot