Tula

Tula

Bij Babypark vind je allerlei verschillende printjes van de populaire Tula draagzakken. Zo is er altijd wel een motief dat jou aanspreekt. Vind je het belangrijk dat je partner met net zoveel plezier als jou gebruik maakt van de draagzak? Kies dan voor een uniseks kleurtje. Op deze pagina vind je ons actuele assortiment. Natuurlijk ben je ook van harte welkom in één van onze megastores om een Tula draagzak uit te proberen.

Lees meer...

Ergonomische draagzakken

De Tula draagzakken zijn ergonomisch. Dat bekent dat een Tula draagzak je kindje optimaal ondersteund en een gezonde houding stimuleert. De Tula draagzak is hierdoor zowel voor jou als voor je kindje erg comfortabel in gebruik. Jij hebt weinig last van het gewicht van je kindje, en je kindje ontvangt goede ondersteuning waardoor hij of zij met veel plezier in de draagzak zit.

Eén draagzak voor baby en peuter

Wist je dat de Tula Free-To-Grow de opvolger is van de Tula Baby en de Tula Toddler draagzak? Het handige van de huidige collectie Tula draagzakken is dat de draagzakken al vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken is totdat je kindje zo'n 20/22 kg weegt. Hierdoor heb je jarenlang plezier van deze flexibele draagzak die je zowel als buikdrager en als rugdrager kunt gebruiken.

Lees minder...
19 Resultaten
19 Resultaten