Tummy Tub

In het badje Tummy Tub neemt je kindje de vertrouwde foetushouding aan. Hierdoor komt je kindje tijdens het badderen helemaal tot rust. Het voelt weer even hoe het was in de buik van de moeder. Het badje lijkt op een emmer, maar is het niet. De Tummy Tub is van onderen smaller dan vanboven.

Lees meer...

Hoe Tummy Tub ontstond

De Tummy Tub werd bedacht door een jonge moeder uit Nederland, Anita Belderok. Zij wist dat in het verleden veel moeders en verpleegkundigen de baby wasten in een emmer. Pasgeboren kindjes leken zich hier heel comfortabel bij te voelen. Het verbaasde haar dat er nooit officieel een babybadje was gemaakt in die vorm. En dus ontwierp ze in samenwerking met verpleegkundigen, verloskundigen, fysiotherapeuten en andere deskundigen de Tummy Tub.

Hoe je de Tummy Tub gebruikt

Met behulp van de maatschalen aan de zijkant meet je de hoeveelheid water af. Hoeveel water erin moet, hangt af van het gewicht van de baby. Houd je kindje tijdens het badderen goed vast. Je gebruikt de Tummy Tub todat je kindje zes maanden oud is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Tummy Tub Original

    De Tummy Tub biedt jou en je baby meer plezier tijdens het badderen! Het badje is zo ontworpen dat het baarmoeder effect wordt nagebootst. Je kind zal zich veilig en geborgen voelen in een heerlijk warme omgeving.
    29,95
1 Resultaten
Black Friday
Trustpilot