TWF Furniture

TWF

Shop TWF artikelen eenvoudig online via deze pagina! Hier vind je ons volledige aanbod van TWF. Alle artikelen zijn eenvoudig online te bestellen. De meeste artikelen van TWF zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag je bestelling plaatst wordt deze in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuis bezorgd.

Lees meer...

TWF bedhek

Het bedhekje van TWF is een ideale oplossing wanneer je kindje voor het eerst gaat slapen in het grote bed. Door het bedhekje voelt je kindje zich meer geborgen. Bovendien voorkomt dit hekje dat je kindje uit bed rolt. Het bedhek is eenvoudig te bevestigen en kan ingeklapt worden wanneer je hem niet gebruikt zodat je het bedhek eenvoudig op kan bergen. 

TWF kledinghangers

Voor babykleertjes heb je speciale kledinghangers nodig. De kleine kleertjes passen tenslotte niet op kledinghangers met standaardafmetingen. De TWF kledinghangers zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes zodat je de kledinghangers voor je baby af kunt stemmen op de kledingkast.

 

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  TWF Kledinghanger 3 Stuks

  Deze TWF Kledinghanger is ideaal om de kledingkast van je kindje netjes en geordend te houden. De kledinghanger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan uitstekend als babykameraccessoire gebruikt worden.
  2,95
 • Quick view

  TWF Bedhek

  Dit TWF Bedhek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit bed klimt. Daarnaast is het hek ook handig om de overgang van een ledikant naar een groot bed makkelijker te maken.

  39,99

  39,95

2 Resultaten
Trustpilot