TWF Furniture

TWF

Shop TWF artikelen eenvoudig online via deze pagina! Hier vind je ons volledige aanbod van TWF. Alle artikelen zijn eenvoudig online te bestellen. De meeste artikelen van TWF zijn uit voorraad leverbaar. Wanneer je op een werkdag je bestelling plaatst wordt deze in de meeste gevallen de volgende dag al bij jou thuis bezorgd.

Lees meer...

TWF bedhek

Het bedhekje van TWF is een ideale oplossing wanneer je kindje voor het eerst gaat slapen in het grote bed. Door het bedhekje voelt je kindje zich meer geborgen. Bovendien voorkomt dit hekje dat je kindje uit bed rolt. Het bedhek is eenvoudig te bevestigen en kan ingeklapt worden wanneer je hem niet gebruikt zodat je het bedhek eenvoudig op kan bergen. 

TWF kledinghangers

Voor babykleertjes heb je speciale kledinghangers nodig. De kleine kleertjes passen tenslotte niet op kledinghangers met standaardafmetingen. De TWF kledinghangers zijn verkrijgbaar in verschillende kleurtjes zodat je de kledinghangers voor je baby af kunt stemmen op de kledingkast.

 

Lees minder...
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  TWF Juno Kinderkamer Grijs Houtdecor | Bed 90 x 200 cm + Bureau + Kast

  De stijlvolle TWF Juno Kinderkamer Grijs valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.
  683,-
 • Quick view

  TWF Juno Bedlade Grijs Houtdecor

  In de ruime TWF Juno Bedlade Grijs Houtdecor kan je veel spullen van je kindje kwijt. De opberglade is geschikt voor onder het Juno eenpersoonsbed en bedbank. De opberglade voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  137,-
 • Quick view

  TWF Juno Kinderkamer Grijs Houtdecor | Bed 90 x 200 cm + Bureau

  De stijlvolle TWF Juno Kinderkamer Grijs valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.
  316,-
 • Quick view

  TWF Juno Kinderkamer Wit | Bed 90 x 200 cm + Bureau + Kast

  De stijlvolle TWF Juno Kinderkamer Wit valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.
  790,-
 • Quick view

  TWF Juno Babykamer Grijs

  De stijlvolle TWF Juno Babykamer Grijs valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.

  791,-

  29,-

 • Quick view

  TWF Juno Wandrek Grijs

  Het stijlvolle TWF Juno Wandrek Grijs maakt de babykamer van je kindje helemaal compleet. Het wandrek is gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal en ideaal om alle spulletjes van je kindje op te plaatsen.
  29,-
 • Quick view

  TWF Juno Kledingkast 2-Deurs Grijs

  De stijlvolle TWF Juno Kledingkast 2-Deurs Grijs is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.
  367,-
 • Quick view

  TWF Juno Commode Grijs

  De TWF Juno Commode Grijs is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van plaatmateriaal en zijn voorzien van ruime opberglades. Voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  273,-
 • Quick view

  TWF Juno Babybed Met Lade Grijs 70 x 140 cm

  Het TWF Juno Babybed Met Lade Grijs 70 x 140 cm is geschikt voor een matras van 60 x 120 cm. Het bed is perfect te combineren met andere items uit de Juno wit serie en is bovendien in hoogte verstelbaar.
  287,-
 • Quick view

  TWF Juno Babybed Met Lade Grijs 60 x 120 cm

  Het TWF Juno Babybed Met Lade Grijs 60 x 120 cm is geschikt voor een matras van 60 x 120 cm. Het bed is perfect te combineren met andere items uit de Juno wit serie en is bovendien in hoogte verstelbaar.
  237,-
 • Quick view

  TWF Juno Nachtkastje Grijs Houtdecor

  Het TWF Juno Nachtkastje Grijs Houtdecor is perfect te combineren met het Juno Eenpersoonsbed en de Juno Bedbank. Het nachtkastje is voorzien van een handige lade en is gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk massief naaldhout.
  79,-
 • Quick view

  TWF Juno Bureau Grijs Hout Decor

  Het TWF Juno Bureau Grijs Hout Decor is voor je kindje ideaal om aan te tekenen, spelen of huiswerk aan te maken. Het bureau is gemaakt van massief naaldhout en is uitgevoerd met twee handige opberglades met soft-closing.
  153,-
 • Quick view

  TWF Juno Nachtkastje Wit

  Het TWF Juno Nachtkastje Wit is perfect te combineren met het Juno Eenpersoonsbed en de Juno Bedbank. Het nachtkastje is voorzien van een handige lade en is gemaakt van duurzaam materiaal, namelijk massief naaldhout.
  96,-
 • Quick view

  TWF Juno Bureau Wit

  Het TWF Juno Bureau Wit is voor je kindje ideaal om aan te tekenen, spelen of huiswerk aan te maken. Het bureau is gemaakt van massief naaldhout en is uitgevoerd met twee handige opberglades met soft-closing.
  204,-
 • Quick view

  TWF Juno Bedlade Wit

  In de ruime TWF Juno Bedlade Wit kan je veel spullen van je kindje kwijt. De opberglade is geschikt voor onder het Juno eenpersoonsbed en bedbank. De opberglade voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  142,-
 • Quick view

  TWF Juno Bed Wit 90 x 200 cm

  Op zoek naar een stoer bed van je kindje van goede kwaliteit? Dan is het Juno Bed 90 x 200 cm vast iets voor jou! Het bed is gemaakt van massief materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  184,-
 • Quick view

  TWF Juno Kinderkamer Wit | Bed 90 x 200 cm + Bureau

  De stijlvolle TWF Juno Kinderkamer Wit valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.
  388,-
 • Quick view

  TWF Bedhek

  Dit TWF Bedhek is een ideale oplossing wanneer je kindje heel beweeglijk is en snel uit bed klimt. Daarnaast is het hek ook handig om de overgang van een ledikant naar een groot bed makkelijker te maken.

  39,99

  32,95

 • Quick view

  TWF Kledinghanger 3 Stuks

  Deze TWF Kledinghanger is ideaal om de kledingkast van je kindje netjes en geordend te houden. De kledinghanger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan uitstekend als babykameraccessoire gebruikt worden.
  2,95
 • Quick view

  TWF Juno Bedbank Grijs Hout Decor 90 x 200 cm

  Op zoek naar een stoer bed van je kindje van goede kwaliteit? Dan is het TWF Juno Bedbank Grijs Hout Decor 90 x 200 cm vast iets voor jou! Het is gemaakt van massief materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  192,-
 • Quick view

  TWF Juno Commode Wit

  De TWF Juno Commode Wit is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van plaatmateriaal en zijn voorzien van ruime opberglades. Voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  303,-
 • Quick view

  TWF Juno Wandrek Wit

  Het stijlvolle TWF Juno Wandrek Wit maakt de babykamer van je kindje helemaal compleet. Het wandrek is gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal en ideaal om alle spulletjes van je kindje op te plaatsen.
  34,-
 • Quick view

  TWF Juno Bedbank Wit 90 x 200 cm

  Op zoek naar een stoer bed van je kindje van goede kwaliteit? Dan is het TWF Juno Bedbank Wit 90 x 200 cm vast iets voor jou! Het bed is gemaakt van massief materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  218,-
 • Quick view

  TWF Juno Babybed Met Lade Wit 70 x 140 cm

  Het TWF Juno Babybed Met Lade Wit 70 x 140 cm is geschikt voor een matras van 70 x 140 cm. Het bed is perfect te combineren met andere items uit de Juno wit serie en is bovendien in hoogte verstelbaar.
  349,-
28 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot